GASTENBOEK

Laat hier uw review achter in het gastenboek

Frans van den Berg 2023-03-07
Zaterdag na mn 1e motorrijles direct naar Restyle in Aalsmeer om veilige motor kleding aan te schaffen voor een redelijke prijs. De zondag erna gaan twijfelen over het doorzetten met de rijlessen omdat ik toch meer angst voor de motor had dan vooraf verwacht. Maandag besloot ik uiteindelijk toch te stoppen met lessen. Vandaag teruggegaan naar Restyle in Aaalsmeer en daar de goederen geretouneerd. Hoewel dit niet gebruikelijk en verplicht is heeft de eigenaar het volledige bedrag naar mijn overgemaakt, Dat is topservice. Bovendien een zeer wijze levensles meegekregen van de eigenaar die daarmee groot gelijk had. Conculsie: prachtige zaak met mooie en goede kleding en zeer eerlijk en aardig personeel.
Theo 2023-03-05
Gisteren in Barneveld geweest. Kende Restile eigenlijk helemaal niet ondanks het gegeven dat ik al wat jaartjes motor rijd. Ging naar binnen zonder plan. Kon wel een goede motorjas aanschaffen voor een zeer acceptabele prijs. F weet alles van zijn producten te vertellen ... en dat doet hij ook! Mijn meisje kocht een leren jas die op haar persoonlijke maten ( langere armen) zal worden aangepast. Mooie, goede zaak!
Willem 2023-02-16
Na 2 bezoeken kan ik zeggen: goeie tent, gewoon een keer langs gaan !
Maud 2023-01-25
Ik kwam voor een motor broek en ging weg met een hele uitrusting. Ik heb er al een paar keer ingelest en ben er super blij mee. Bedankt voor de goede hulp.
Emile Nieuwkerk 2023-01-11
Woensdag 11 januari een nieuwe motor spijkerbroek aangeschaft. HET IS WAAR!!!! Als je hem eenmaal aan hebt wil je hem niet meer uit doen. Moest helaas wel, want ik was met de auto. Fawat bedankt voor de koffie, vakmanschap, goede adviezen en een fijn gesprek. Verkopen zonder opdringen en je neemt altijd ruim de tijd. Was weer een goede ervaring, dank je wel.
Thijs Bouwman 2023-01-07
Vandaag m’n vierde jas bij Restyle - Aalsmeer bij Umad gekocht. Kan nu het hele jaar door motorrijden. Wat is het er altijd gezellig. En wat kom ik hier altijd graag. Uit Friesland, jawel. Met plezier. Wat een keuze hier, ongelooflijk. Ben altijd zeer tevreden over Umad en z’n dienstverlening.
Jan mulder 2022-12-19
Afgelopen zaterdag de vestiging in Barneveld bezocht voor een leren motorbroek. Met mijn beenlengte tot nu toe nooit ergens fijn geslaagd voor een broek. Vaak zaten ze achteraf niet lekker; zat de bescherming toch niet helemaal op de goede plek etc. Mijn probleem uitgelegd tijdens een bakje koffie en in no time werd een passende broek (lengtemaat) uit een stapel motorbroeken tevoorschijn getoverd. Toen de koffie op was even passen en.... in 1x goed. Op lengte, heerlijk soepel aniline leer en met de bescherming op de juiste plek. De broek zat wat strak in de taille maar dit kon evt voor een klein bedrag opgelost worden mocht dat een probleem blijven. Laat het motorseizoen maar komen.
Michiel 2022-09-29
Al eerder een leren motorbroek gekocht in Barneveld. Nu een nieuwe motorjas. Perfecte kwaliteit voor een lage prijs. Eigenaar weet waarover hij het heeft. Was weer een feestje om met gezin een motor outfit te kopen. Voorbeeld voor velen.
Kees van Nuland 2022-09-12
In juli op bezoek geweest in Aalsmeer. Was op zoek naar een motorbroek, -schoenen, en -jas. Kundig geholpen door Umad. Hij is commercieel, zeer vriendelijk maar heeft vooral kijk op wat je wilt en nodig hebt en schat je maten perfect in. Was binnen 15 min klaar. Broek en jas moesten korter gemaakt worden maar dat besteedt hij uit. Zou een weekje duren. Wat schetst mijn verbazing: na 3 dagen al een SMS-je van je spullen zijn klaar. Reden : Umad kon last minute een weekje op vakantie waardoor de levering van mijn spullen dus pas na 2 weken zou kunnen dus dan maar eerder...... Heerlijk als er zo aan de klant gedacht wordt. Ik blijf dus terugkomen.
E Bergwerf 2022-09-04
2 weken terug langs geweest voor een tourbroek. Eerst op de site gekeken en alvast een idee opgedaan. Op zaterdag er naar toe met mijn vrouw met het idee deze tourbroek gaat het worden. Na een kop koffie en een uitstekend advies ben ik met een ander soort broek naar huis gegaan en daar uiterst tevreden mee. Na de jas en de broek kom ik zeker weer eens kijken voor laarzen. Bedankt