GASTENBOEK

Laat hier uw review achter in het gastenboek

Ted 2020-07-08
Hoodie bevalt erg goed, goed draagbaar ook wanneer je niet rijdt. Buitenstof neemt wel vocht op in een regenbui. Nog niet getest in een regenbui op de motor. Denk dat de kevlar binnenvoering de waterdichte laag is. Klein minpuntje De steekzakken en als de binnenzakken mogen wat groter. Mobiel (iPhone met hoesje) past niet in de binnenzak die er voor bedoeld is. De grootte van mijn handen zijn echt gemiddeld en passen net in de steekzakken.
Huib 2020-06-27
Leren broek met aanritsbaar hesje (bovenstuk) en een motorjeans gekocht in Barneveld. Fawad is een behulpzame en altijd enthousiaste verkoper. Hij geeft adviezen zonder opdringerig te zijn. Toen ik na een week of 2 de Lean’s een keer aantrok in huis, dacht ik dat ik dat niet ging uithouden, zat echt te strak. Ruilen was geen probleem. Niets is lastig of moeilijk, alle aanpassingen aan de kleding kunnen worden gedaan. Ik heb aan mijn (eigen Segura) leren jas een rits laten zetten om vast te maken aan mijn jeans tegen opwaaien. Complimenten aan Fawad die echt een visitekaartje is voor de shop in Barneveld. Zeker een adres om aan te bevelen, scherpe prijzen voor goed product en prima service.
Marc Rompelberg 2020-06-25
Gisteren doorwaaibroek gekocht. Bij binnenkomst hartelijk welkom geheten en of ik iets wilde drnken. Goede uitleg motorbroek paste meteen goed word korter gemaakt. Broek word naar mijn huis toe gestuurd als deze korter is gemaakt. Tot nu toe enthousiast over de service. Als dit goed gaat koop ik ook de bijpassende jas.
Ed 2020-06-16
Leren jas, broek laarzen en handschoenen gekocht,. Prima service en goede uitleg.
R.Marks 2020-06-12
Vandaag in Barneveld een motorjas gekocht, thuis er achter gekomen dat er geen rugprotectie in zat.Fawat opgebeld , en kon meteen terug om er een rugprotectie in laten zetten. Bedankt voor de snelle service!
Ben Pijffers 2020-06-11
Ik rij nu een half jaar met deze handschoenen en het is absoluut de beste die ik ooit heb gehad
Balbina Haaa 2020-06-11
Ben net in Barneveld geweest...ik heb 25 jaar niet meer gereden en ik wilde advies. Ik werd zo enthousiast door de vriendelijke jongeman dat ik uiteindelijk toch al met broek en jas ben vertrokken...het begin is er....
Paul van Baal 2020-06-04
Na een tip van mijn zoon ben ik in Bareveld bij Restyle voor een jas gaan kijken. Bij binnen komst hoorde ik welkom, heeft U zin in koffie, en wat kan ik voor U betekenen. Nou een jas, foto laten zien O die, hier is hij en dit is U maat. Nou dat klopte en de uit leg prima en de prijs nog beter. TOP TOP TOP.
i.v. 2020-06-04
prima grote keuze in barneveld en erg vriendelijk onthaal en tijdens het rond kijken kunnen genieten van een bakje koffie
i .v. 2020-06-04
prima assortiment vriendelijk geholpen prima uitleg en mogelijkheden en lekker bakje koffie tijdens het rond kijken keuze is reuze bedankt