GASTENBOEK

Laat hier uw review achter in het gastenboek

Peter 2021-04-10
Vandaag langs geweest voor private stopping in Aalsmeer. Zoals altijd vriendelijk ontvangen en goed geholpen. Ik had een een goed idee wat ik wilde hebben dus met het goede advies ivm de maat was een uur veel te veel tijd.
Dion Van Schaik 2021-04-10
Onlangs voor mijn vrouw een compleet motor outfit gekocht met de behulpzame en vriendelijke Fawad,ik heb in het verleden al meer producten gekocht bij Fawad altijd goed advies en iets te drinken op zijn tijd
Aad Kraaijenbrink 2021-04-08
Ik werd op 7 nov. 2020 geholpen door Umad, ik had pas een motor en wilde enige kleding daarvoor hebben .Hij was alleen met een nieuwe jongedame die me gelijk lekkere koffie gaf ,. Ik paste de 2e jas en die nam ik gelijk, voor mij erg zwaar ,ben zoiets niet gewend , maar er zit een rug , schouder en elleboog bescherming in en dat geeft extra gewicht. Ook zit er nog een uitrisbare voering in . Toen een helm, maar dat lukte niet , ik heb toch een normaal hoofd dacht ik zo , eindelijk paste ik er eentje die wellicht tijdens dragen beter zou gaan passen, maar bij de kaken knelde die toch iets. Later terug gegaan , thuis ff gedragen ,maar na een kwartier snel afgezet, terug naar Umad ,maar die was ziek z.n Vader hielp me . Uiteindelijk pakte hij een dichte doos en daarin zat een grotere helm , 3 XL . Ja die paste beter . Nog even koffie en blij naar huis.
Gert-Jan Gunnink 2021-04-07
Vandaag naar Barneveld om mijn in december gewonnen heuptas op te halen. Als je er toch bent ook even kijken naar een mooie jas! Ben met de mooie mr. Jack denim naar huis gegaan!
Peter 2021-03-30
Perfecte broek, de pijpen iets laten verlengen ziet er keurig uit!
Tonnie Moltini 2021-03-30
Op 19 Maart 2021 langs geweest om een paar mooie verwarmde hand schoenen te kopen. Bij het binnen komen voelde ik me meteen weer thuis. Ik kwam voor een paar nieuwe verwarmde handschoen. Gepast en betalen dacht ik maar nee hoort de man in de winkel wilde zelf ook nog even kijken of het wel de goede maat was. Dat vind ik service. Kortom ik ben een oude klant en vind deze winkel heel vriendelijk met een welkome uitstraling die jullie nog steeds toepassen. Kom gauw weer langs voor kleding voor op de motor. Hartelijke groeten en tot ziens. Tonnie.
Rene de Haan 2021-03-29
Ruim 20 jaar werkzaam geweest in de motorinstructie bij verscheidene werkgevers en altijd moeten werken met kleding die niet mijn keuze was. Na een paar jaar gestopt te zijn ben ik weer opgestapt maar nu prive. Opzoek naar de juiste kleding en via internet bij Restyle te Barneveld uitgekomen. Gekozen voor kwaliteit : Jas, broek, kevlar spijkerbroek en laarzen. Wat een genot dat wat je aantrekt gelijk het juiste is. Ben perfect geholpen en wil hier mijn dank voor uitspreken. Tot de volgende aankoop.
Harold ter Hoeven 2021-03-23
Vandaag in Aalsmeer geweest voor advies all weather kleding.....prima geholpen, kundig advies, helemaal top. Heerlijk motorjack en broek plus handschoenen gekocht waar ik het hele jaar mee vooruit kan. Keurige prijs waar reguliere motorzaken niet aan kunnen tippen. Met name de manier waarop ik advies kreeg en geholpen werd maakte mij erg blij. Aanrader, topper!! Ze zien mij zeker terug.
Peter P 2021-03-18
Ook ik heb deze broek, nu 5 jaar geleden op de beurs in Utrecht gekocht. Zelfs zonder wintervoering is hij in de winter warm. Nog steeds soepel en sterk. Een fantastische broek. Vraag, zijn de connectie ritsen ook los verkrijgbaar, ben ze kwijt.
Michiel Jong 2021-03-12
Zeer tevreden bij restyle Barneveld vandaag geweest. Van de week Fawad gebeld en hij plande het nog in deze week in zo super. Ik zelf heb een nieuwe jas gekocht met wat rood erin die vanaf morgen mooi staat bij me Bmw r1200gs. Hij adviseerde me ook een nieuwe helm omdat mijn helm al wat jaren oud was. En ja een gele helm bij een rode jas en een rode GS nee dat past natuurlijk niet. Dus ook hier super fijn bij geholpen. Mijn vriendin wilt graag achterop de motor en wou een pak met iets roze erin. De jas en helm zijn helemaal super aangemeten en weer helemaal top. Ze twijfelde zelf alleen over de broek want ze wilt graag toch de kevlar legging. Ze had hem gepast en werd aangeraden om 1 maatje kleiner te doen. Hiervoor contact gegevens genoteerd en zodra de maat er is zullen we een afspraak inplannen. Wederom super geholpen net als toen de laatste keer in Aalsmeer in 2015. Restyle team dank jullie wel weer