GASTENBOEK

Laat hier uw review achter in het gastenboek

André 2021-02-24
Na 5 jaar was mijn instructorsjas aan vervanging toe. Bijna dagelijks gebruikt in het Hollandse weertype. Zelfs een flinke klapper gemaakt met deze jas en ondanks zelf beschadigd, de jas nauwelijks, wat lichte krassen, maar dat mocht de jas niet deren. Na 5 jaar intensief gebruik, merk je dat de levensduur ten einde is. Hier en daar wat lekkage bij een regenbui en de ritsen gaan wat lastiger open en dicht. Klittenband werkt ook niet meer goed en hier en daar gaan de binnenzakken wat scheurtjes vertonen. Kortom gewoon op. Dus na 5 jaar en dan omgerekend nog geen 70€ per jaar. Mooie deal. Enige nadeel van deze jas is, dat hij minder geschikt is voor warm weer en dan doel ik op 28+. Voor deze temperaturen heb ik een doorwaai jas van een ander bekend merk. Inmiddels weer een nieuwe besteld en las, dat er nu ritsen van YKK inzitten. Dus het euvel van de ritsen zal wel verleden tijd zijn. Kort en goed, aanrader deze jas en zeker geschikt voor ons klimaat, alleen voor de heetste dagen in ons land niet geschikt.
Bouwmeester 2021-02-06
In december nieuwe motorlaarzen besteld en gekregen. Aangezien het dezelfde waren als mijn vorige, durfde ik het wel aan om online te bestellen. Ze pasten wel, maar na een tijdje voelde ik dat het binnen in mijn linkerlaars niet goed zat. Gebeld en ik moest maar naar de schoenmaker. Deze zei dat het een fabricagefout was. Weer gebeld en vandaag geweest om het te laten zien. Kreeg direct een ander paar meer. Deze zitten nog beter. Perfecte service en lekkere koffie. Over een paar maanden daar maar weer een nieuwe helm kopen.
Paul 2021-02-02
Heb onlangs het Reflex Analine 4 seizoenen pak gekocht. Ik had al eerder een jaar of 10 geleden een Reflex jas gekocht. Beste kleding die je kunt krijgen. Gewoon doen. Voor 600 euro een compleet pak. Met vermaken op maat 650 euro !!! Waarom voor 2600 euro een pak bij BMW halen ? Mijn vorige jas is op de Noordkaap geweest. Dit pak gaat mee naar Vladivostok.
Karel 2021-01-29
Goede pasvorm, zijn stevig genoeg bij een val, alles vingertjes zijn heel gebleven dat is toch waar je deze handschoenen voor koopt... Dus je kunt ze gerust kopen, heeft de val en schuiftest uitstekend doorstaan!
Hans 2020-12-27
Kheb deze jas enkele weken geleden gekocht. Is van zeer goede kwaliteit.de kleur is schitterend. Straalt kwaliteit uit en dat is ze ook. Mooie jas en kwalitatief!
R. Thoben 2020-12-25
na vele jaren plezier van mijn broek was deze wel aan vervanging toe. tevens de jas van restyle meegenomen om gemaakt te worden ( voering en binnen zak stuk) maar na 10 jaar intensief gebruik niet echt verwonderlijk. de service en kennis van de verkoper / eigenaar zijn onevenaarbaar door de grotere ketens met qualitative mindere producten. helaas door covid gesloten maar de jas werd met de post thuis bezorgd. jas zal weer enkele jaren mee gaan tot dat deze weer vervangen moet worden uiteraard door een jas van restyle.:) :)
André Oosterbaan 2020-12-17
Mijn eerste bestelling na ruim een jaar Restyle gevolgd te hebben op Facebook en Youtube was ik er van overtuigd dat dit gewoon een goed merk moet zijn met oog en oor naar de klant. dus bestelde ik het model instructor maar die bleek niet in mijn maat meer voorradig te zijn dus werd ik gebeld en werd mij gevraagd om een paar foto's van mijzelf op te sturen zodat hij de maat beter kon inschatten, zo gezegd zo gedaan de maat werd aangepast en de jas geupgrade naar het nieuwe model en werd verzonden nu 1,5 dag later heb ik de jas ontvangen en hij is beter dan ik gedacht had en past ook perfect. Bedankt voor de goede en snelle service en het persoonlijk contact en advies. Dan heb je echt hart voor de zaak en binding naar je klanten.
J. Bader 2020-12-11
Restyle Aalsmeer nou voor de volgende keer zal ik er zeker naar toe gaan voor mijn kleding of handschoenen alleen al voor deskundige begeleiding en om niet te vergeten de service deze je krijgt ook niet te missen is het lekkere bakje koffie dus niet vergeten deze winkel moet je zien
Ome Noot 2020-12-06
En dan is het 5 december. Sinterklaas is jarig.. en ik mocht een mooie jas uitzoeken. Sorry Ome Noot maar de jas die je zoekt is er maar in beperkte maten. Ik vrees dat jouw maat er niet bij hangt... maarrrr er is een heel goed alternatief.. Loop maar effe mee. Krijg ik daar een jas aangereikt.. die trek ik aan en had direct een zo allemachtig die zit goed gevoel. Eigenwijs als ik ben toch nog effe wat anders gepast... zegt mijn vrouw.. Rot op je lijkt op een ei.... en wil je opsodemieteren met dat gele ding pliesie wannabee hahaha... De winkel uitgegaan met een mooie stevige en toch opvallende jas. Vandaag 6 december de jas uitgeprobeerd... effe in de kou met de wing op stap.. of op pad hoe je het noemen wilt. Kan ik een heel verhaal op gaan lopen te hangen. Doet ik lekker niet. Gewoon kort en bondig... FIJNE GOEIE JAS. Hele fijne feestdagen en een geweldig uiteinde.. en voor de toekomst... hou de glimmende kant boven
Danai 2020-12-05
excellent service and quality products. I drive throughout the whole year and I feel in every weather condition very good. I had never thought of wearing a leather jacket during heavy rain or cold below 0, but I tried it with my new leather restyle jacket and it was as good as wearing cordura gear. Prices are also very ok for that quality. So far I am impressed from the combination of style and quality. So thanks for having products that fit my needs! Service in both of the shops is excellent! See you on the next round of shopping.