GASTENBOEK

Laat hier uw review achter in het gastenboek

Janneke Groot-Lantinga 2021-05-01
Ik kom nu al een paar jaar hier, kan met het aantal kledingstukken die ik hier gekocht heb, ondertussen door elk weerbeeld heen rijden. Ze snappen hier dat niet iederee standaard is, en passen kleding snel en proffesioneel aan zodat het perfect zit. Wederom weer zeer prettig geholpen. Je wordt herkend als persoon en ook zo begroet. Koningsdag weer eens een bezoekje gedaan, weer verliefd geworden op een jas (softshell dit keer) mouwen waren een beetje te lang, kleine vergoeding bij gelegd en een paar dagen later lag hij alweer klaar. Vandaag opgehaald en hij was perfect, wat niet echt een verassing bent als je Restyle kent. :)
Bert Faber 2021-04-29
Koningsdag in Barneveld geweest voor een private shopping. We werden enthousiast ontvangen door Fawad en dat gaf ons meteen een goed gevoel. Voor mijzelf een mooi textielen combi en 2 paar handschoenen gekocht en mijn vrouw een Scorpion systeemhelm en een paar zomerhandschoenen. Dik tevreden gingen we een uur later weer richting Meppel. Fawad, bedankt voor de gastvrijheid en uitstekende hulp.
Bert Faber 2021-04-29
Sinds vorig jaar volg ik Restylewear op Facebook en afgelopen dinsdag (Koningsdag) naar de vestiging in Barneveld geweest. Enthousiaste ontvangst wat ons meteen een goed gevoel gaf. We zijn fantastisch geholpen door Fawad. Voor mijzelf een compleet nieuw textiel pak gekocht, voor mijn vrouw een Scorpion systeemhelm. Verder nog 3 paar handschoenen gescoord. Ze hebben er een paar vaste klanten bij. Dank je wel Fawad voor de gastvrijheid en uitstekende hulp.
Saskia Eykholt 2021-04-29
Een maand geleden in Barneveld geweest voor motorjassen en 2 helmen. We zijn uiterst vriendelijk ontvangen en hebben goed advies gekregen. Er was veel keus dus het was fijn dat er werd meegekeken. Zeer tevreden de deur uitgegaan. Mijn jas moest op maat worden gemaakt en is 2 weken later zonder kosten opgestuurd. Mijn helm is er helaas nog steeds niet maar dat komt door leveringsproblemen is mij verteld. Hopelijk komt die snel zodat we er samen op uit kunnen. Kortom, blij dat we de moeite hebben genomen om het eind naar Barneveld te rijden. Aanbevolen.
P de Jong 2021-04-27
Na ongeveer 5 jaar normaal gebruik van mijn textiel motorpak van Restylewear werd het tijd om het Reissa membraan te vervangen (kleine lekkages). En wat blijkt, die is gewoon nog steeds voor een klein prijsje op maat te krijgen... Kijk dat is nou een goed voorbeeld van "zeg wat je doet en doe wat je zegt". Top service van Restyleweare.
Hetty 2021-04-24
Zeer goed en vriendelijk geholpen onder het genot van een kop koffie. Met het kopen van motorjas en broek. Alles op maat gemaakt. Zeer vakkundig gedaan. Ben erg tevreden TOP
Erna de Bruijn 2021-04-23
Vorige week in Barneveld geweest voor een nieuw motorpak en laarzen. Goed en deskundig geholpen; er werd ook ruim tijd genomen om de juiste pasvorm te vinden. Broek moest wat worden vermaakt, maar dat was ook geen probleem. Vandaag het pak thuis ontvangen: het zit als gegoten. Dikke aanrader!
Roy Portier 2021-04-21
Ik heb13 april jongstleden met mijn motor een schuiver gemaakt, en gelukkig had ik me Restyle Motorkleding aan!! Me motor heeft veel schade en ik kom er vanaf met een gebroken linkerpink en me rechterschouder uit de kom en een breuk in me schouder. Me kleding schaafwonden me trots gekrenkt maar binnenkort een afspraak maken om weer voor Restyle te kiezen en een helm en handschoenen aan te schaffen. Wat een goede kleding en wat een service , ik ben echt superblij met Umad Sheikh! Tot binnenkort! Gr Roy
Reier Ensink 2021-04-19
Afspraak gemaakt in Barneveld, ik ging voor een leren pak. Maar al snel werd duidelijk dat dat niet echt handig zou zijn voor mij. Dus goed advies en geen aansmeeracties! Toen een hele partij textiel jassen gepast (mijn textiel broek is nog prima). Lekker de tijd kunnen nemen en een mooie jas gekocht. De rits bleek niet goed te zijn dus die zou gemaakt worden. Ook nog een vol kevlar jeans gekocht voor als mijn textiel broek te warm is. Anderhalve week later was de jas klaar en is netjes bij mij afgeleverd. Top service!
Arno 2021-04-19
Een maand geleden daar 2 moterpakken gekocht, die voor mijn vrouw is daar mooi op maat gemaakt en die voor mij was meteen goed . Nadat ik een weekend weg was geweest wou ik ook een kleine aanpassing aan mijn moterbroek ook dit was geen probleem kom maar even langs en we lossen dit voor jou op. Wat een service ik heb dit nog nooit eerder meegemaakt. Fawad bedankt.