GASTENBOEK

Laat hier uw review achter in het gastenboek

Bram 2021-12-13
Goed en vakkundig geholpen! Bij binnenkomst wat te drinken aangeboden gekregen. Er werd alle tijd genomen om mij te helpen, zelfs tot na sluitingstijd. Thuis bij het aantrekken van een motorlaars schoot het lipje aan de achterkant los, na een belletje kreeg ik te horen dat ik nieuwe laarzen kon ophalen. Zeer klantvriendelijk en top service!
Alexander 2021-12-09
Even mijn hanschoenen ruilen voor een ander paar. Ze zaten toch niet lekker. Dat was totaal geen probleem. Helaas maakte ik van de hanschoenenbak een zootje. Eigenaar vond het niet erg, geen probleem. Hij neemt alle tijd voor je en de koffie is bij hem prima. Prachtige keuze met prima prijsstelling wbt. Motorhandschoenen. Ik kreeg voor het ongemak ook nog een setje helmreiniger mee naar huis. Hier is de klant nog koning????
Jacoline 2021-11-15
Vandaag mijn prijs opgehaald in Aalsmeer ( Heuptas) Had niet zo lang geleden super leuke lage moterlaarsjes gekocht en vandaag een paar handschoenen Werd weer super goed en vriendelijk geholpen,ze nemen echt tijd voor hun klanten
Peter de Groot 2021-11-04
Waar denk je aan is de vraag. "Restyle" Mijn helm (ook gekocht bij Restyle) was stukgegaan. En dan moet je toch een nieuwe hebben. Nu zit er 10 min bij mij vandaag een zaak waar ze motorhelmen verkopen maar toch van Haarlem naar Aalsmeer gereden. Onder vakkundige begeleiding van Umad heb ik de keuze laten vallen op de Scorpio EXO-Tech Carbon. Onderweg naar huis voelde ik direct het verschil, wat een fijne helm is dit. Dank je wel Umad voor de zoveelste keer, SUPER!!! Ps, dank nog voor het bakkie ;)
Andre 2021-10-25
voor 5 jaar terug lerenbroek gekocht met streep aan de zijkant , de voering er uit ritsen er uit super broek , Nu na al die jaren is de kont op gerekt ,heb de broek naar een Turkse kleer maker gebracht en voor E 25, heb ik weer een perfecte broek .
Johan 2021-10-23
Vanmiddag, samen met mijn neef, bij Restyle Aalsmeer geweest. Hij voor een motorjeans en ik voor een helm. Wij werden, zoals wij eerder hebben ervaren, vriendelijk begroet met een bakkie koffie. De verkoper is zelf een motorrijder, hij weet dus waar hij het over heeft. Dat geeft een goed gevoel. Wij zijn beide geslaagd, hij een mooie jeans en ik een mooie helm. Heb je dus iets nodig, dan adviseer ik je om een bezoek aan Restyle te brengen. Je slaagt zeker.
van Kesteren 2021-10-11
Prima motorkleding zaak. Zeer vriendelijk ontvangen en goed geholpen. We kwamen daar voor een helm en broek. Je merkt dat service en klantenbinding hoog in het vaandel staan van dit bedrijf. In ieder geval de vestiging in Barneveld. Zeker een zaak waar wij terug gaan komen.
Jan 2021-10-05
goede service, goed geholpen in de zaak. broek bevalt goed en de liner waarvan een naad een klein stukje losliet is keurig omgeruild voor een nieuwe
Corrie 2021-10-02
Wat een perfecte zaak! Bij binnenkomst kwam Fawad naar mij toe, en vroeg waar hij mee kon helpen. Ik vertelde mijn wensen en hij pakte de jas Jessica, paste hem en zat helemaal perfect! Na een heerlijke bak koffie, nog wat foto's gemaakt en vriendelijke uitgezwaaid door hem! Wat een TOPPERTJE!
Walter in 't Veld 2021-09-29
Vorig jaar een motorpak gekocht bij Umad van Restyle en door omstandigheden het pak nog niet gebruikt te hebben. Kwam ik erachter dat het mij niet meer paste, contact opgenomen en de situatie uitgelegd, waarop ik langs kon komen en we dan voor een oplossing zouden kijken. Bij binnenkomst weer zeer vriendelijk ontvangen met een bakje koffie en voor ik het wist was mijn pak al omgeruild voor een maat groter. Na het passen gevraagd hoe we een en ander konden oplossen en Umad lachte en gaf mij dit pak mee zonder bijbetaling. Mensen een dikke pluim voor Restyle, waar in Nederland had dit nog meer gebeurd!! Umad super bedankt voor deze fantastische afhandeling, Een zeer tevreden klant