GASTENBOEK

Laat hier uw review achter in het gastenboek

Reier Ensink 2021-04-19
Afspraak gemaakt in Barneveld, ik ging voor een leren pak. Maar al snel werd duidelijk dat dat niet echt handig zou zijn voor mij. Dus goed advies en geen aansmeeracties! Toen een hele partij textiel jassen gepast (mijn textiel broek is nog prima). Lekker de tijd kunnen nemen en een mooie jas gekocht. De rits bleek niet goed te zijn dus die zou gemaakt worden. Ook nog een vol kevlar jeans gekocht voor als mijn textiel broek te warm is. Anderhalve week later was de jas klaar en is netjes bij mij afgeleverd. Top service!
Arno 2021-04-19
Een maand geleden daar 2 moterpakken gekocht, die voor mijn vrouw is daar mooi op maat gemaakt en die voor mij was meteen goed . Nadat ik een weekend weg was geweest wou ik ook een kleine aanpassing aan mijn moterbroek ook dit was geen probleem kom maar even langs en we lossen dit voor jou op. Wat een service ik heb dit nog nooit eerder meegemaakt. Fawad bedankt.
Michael 2021-04-17
Vandaag, 17 april 2021 bij Restylewear geweest. Zeer goed geholpen en geslaagd voor een complete motorkledingoutfit. Motorjas, motorbroek, motorlaarzen en handschoenen. Zeer goede kwaliteit en uitstekende privé behandeling. Echt top. Zeer verdiende 5 sterren waardering. Ben er zeer, zeer blij mee
Peter 2021-04-10
Vandaag langs geweest voor private stopping in Aalsmeer. Zoals altijd vriendelijk ontvangen en goed geholpen. Ik had een een goed idee wat ik wilde hebben dus met het goede advies ivm de maat was een uur veel te veel tijd.
Dion Van Schaik 2021-04-10
Onlangs voor mijn vrouw een compleet motor outfit gekocht met de behulpzame en vriendelijke Fawad,ik heb in het verleden al meer producten gekocht bij Fawad altijd goed advies en iets te drinken op zijn tijd
Aad Kraaijenbrink 2021-04-08
Ik werd op 7 nov. 2020 geholpen door Umad, ik had pas een motor en wilde enige kleding daarvoor hebben .Hij was alleen met een nieuwe jongedame die me gelijk lekkere koffie gaf ,. Ik paste de 2e jas en die nam ik gelijk, voor mij erg zwaar ,ben zoiets niet gewend , maar er zit een rug , schouder en elleboog bescherming in en dat geeft extra gewicht. Ook zit er nog een uitrisbare voering in . Toen een helm, maar dat lukte niet , ik heb toch een normaal hoofd dacht ik zo , eindelijk paste ik er eentje die wellicht tijdens dragen beter zou gaan passen, maar bij de kaken knelde die toch iets. Later terug gegaan , thuis ff gedragen ,maar na een kwartier snel afgezet, terug naar Umad ,maar die was ziek z.n Vader hielp me . Uiteindelijk pakte hij een dichte doos en daarin zat een grotere helm , 3 XL . Ja die paste beter . Nog even koffie en blij naar huis.
Gert-Jan Gunnink 2021-04-07
Vandaag naar Barneveld om mijn in december gewonnen heuptas op te halen. Als je er toch bent ook even kijken naar een mooie jas! Ben met de mooie mr. Jack denim naar huis gegaan!
Peter 2021-03-30
Perfecte broek, de pijpen iets laten verlengen ziet er keurig uit!
Tonnie Moltini 2021-03-30
Op 19 Maart 2021 langs geweest om een paar mooie verwarmde hand schoenen te kopen. Bij het binnen komen voelde ik me meteen weer thuis. Ik kwam voor een paar nieuwe verwarmde handschoen. Gepast en betalen dacht ik maar nee hoort de man in de winkel wilde zelf ook nog even kijken of het wel de goede maat was. Dat vind ik service. Kortom ik ben een oude klant en vind deze winkel heel vriendelijk met een welkome uitstraling die jullie nog steeds toepassen. Kom gauw weer langs voor kleding voor op de motor. Hartelijke groeten en tot ziens. Tonnie.
Rene de Haan 2021-03-29
Ruim 20 jaar werkzaam geweest in de motorinstructie bij verscheidene werkgevers en altijd moeten werken met kleding die niet mijn keuze was. Na een paar jaar gestopt te zijn ben ik weer opgestapt maar nu prive. Opzoek naar de juiste kleding en via internet bij Restyle te Barneveld uitgekomen. Gekozen voor kwaliteit : Jas, broek, kevlar spijkerbroek en laarzen. Wat een genot dat wat je aantrekt gelijk het juiste is. Ben perfect geholpen en wil hier mijn dank voor uitspreken. Tot de volgende aankoop.