GASTENBOEK

Laat hier uw review achter in het gastenboek

Ruud Wibier 2022-05-06
Ik heb maat 40 van spijkerbroek maar door mijn dikke buik kon ik geen goed passende motorbroek vinden. In Aalsmeer wezen kijken en een mooie broek maat 40 gevonden waar mijn buik ook niet in paste. Was geen probleem, links en rechts zijn er 2 stukken leer ingezet waardoor ik nu een goed passende motorbroek heb ! Meerprijs was 50 euro maar is het meer dan waard en de broek was binnen een week klaar. Je ziet aan de broek ook niet dat hij vermaakt is, top ! Deze service ben ik bij geen enkele motor kledingzaak tegen gekomen. Ben geholpen door een vriendelijke verkoper ( eigenaar ? ) en ik zal hier zeker nog eens gaan shoppen.
Bas 2022-04-22
Zat niet op te letten en kwam na sluitingstijd, werd net zo goed en uitgebreid geholpen als anders. Vriendelijk te woord gestaan en goede service
Marja 2022-03-31
Afgelopen zaterdag in filiaal Barneveld geslaagd voor mooie broek en jas. De kleur jas die niet op voorraad was is keurig nagestuurd. Fijne behandeling en goed advies.
Marja 2022-03-31
Afgelopen zaterdag in Barneveld geslaagd voor mooie broek en jas. Prima behandeling.en advies.
Erik 2022-03-25
Afgelopen woensdag in Barneveld weer geslaagd en uitstekend geholpen door Fawad bij de aankoop van de Marcus lumber in grijs/zwart.
terveer 2022-03-21
Afgelopen vrijdag de winkel in Barneveld bezocht. Zeer vriendelijk ontvangen. Na aangegeven te hebben op zoek te zijn naar 2 motorpakken zijn we uitstekend geholpen en geadviseerd. Zeldzaam goede winkelervaring dus en een voorbeeld hoe het zou moeten. De "pasmotor" is een uitkomst, nog nergens anders gezien en erg handig om de pakken te "voelen" als je op een motor zit. Ten slotte, uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. AANRADER DUS!
JW 2022-03-18
Super, Vandaag een nieuw leren broek gescoord. Mocht ook wel want van mijn oude was leer nog perfect maar vielen de stiksels van ouderdom uit elkaar. Bij binnenkomst eerst een bakkie thee en dan pas aan het passen. Direct de juiste; niet meer uitgedaan :-) Kreeg terloops nog een helm tasje te leen mee om mijn oude broek veilig mee te kunnen nemen. Top spullen, gigantisch aanbod, super service. Dank je en zeker tot ziens!!
Alain Vandenbroeck 2022-03-17
Op maandag 13 maart ben ik bij de zaak voor motorkledij “Restylewear” te Aalsmeer, Nederland een lederen motorpak(model “Cruiser Anyline”) gaan kopen. Waarom een tripje van 180 km ? Door op internet te surfen op zoek naar een klassiek tijdloos en degelijk motorpak, vond ik deze shop. Een dergelijk motorpak is spijtig genoeg nergens in Belgie (via internet) terug te vinden. Daar aangekomen werd ik verwelkomd door Umad die mij op deskundige wijze bijgestaan heeft om de juiste maat te vinden. De zaak “Restylewear” is een ware ontdekking: voor scherpe prijzen worden er artikelen aangeboden van goede kwaliteit. Dus, als ik nog iets nodig heb dan trippen we naar Aalsmeer …
Dennis zaaijer 2022-03-13
Ik kwam totaal nieuw binnen zonder enige ervaring. Ik werd eerst overhoord wat ik wou rijden na behalen rijbewijs wat voor motor. Ze zagen direct je maat en gaven heel veel informatie en heb verschillende dingen geprobeerd en willen je echt tevreden de deur uit hebben zonder te denken aan de kassa. Je hebt het gevoel dat het alleen om jou draait en niet om de omzet jullie investeerde een hoop tijd in mij maar kom zeker terug mocht de kleding over vele jaren slijten. Ik ben zo goed geïnformeerd een dikke 10
Henk 2022-03-12
Nou vandaag 12-03-2022 naar de winkel geweest in Barneveld voor een leren broek. Ben top geholpen hadden alle tijd voor me dus met een goed gevoel en met een leren broek weer vertrokken.