GASTENBOEK

Laat hier uw review achter in het gastenboek

Arjan 2011-06-24
Pas (3 weken geleden) een mooie leren broek gekocht. Heel prettig geholpen maar thuis gekomen en stikfoutje ontdenkt. Even bellen en zonder probleem omgeruild. Morgen ga ik een jas bij Restyle kopen. Kan niet fout gaan zou ik zeggen..... Fijn bedrijf.
Marjolein 2011-06-21
En ja hoor, weer geslaagd bij Restyle, dit keer voor motorlaarzen. Ik heb me echt wel geörienteerd bij andere zaken maar toch weer uitgekomen bij Restyle. De laarzen zitten lekker en zijn licht van gewicht en niet te gek duur. Weer bedankt Umad en je advocaat collega wiens naam ik niet weet. Groetjes en tot ziens. Marjolein
Nelis Brouwer 2011-06-21
Ik wil jullie bedanken voor de goede adviezen die jullie mij (ons) hebben gegeven bij de aanschaf van mijn nieuwe leren motorpak. Het was tijdens de aanschaf van mijn pak behoorlijk warm en jullie bleven maar langs komen of wij iets wilde drinken en of wij advies wilde hebben. Het mooie van dit verhaal vind ik dat je nog precies wist dat Marian (Toverfee)jullie heeft aangemeld als SPONSOR van de Suzuki Bandit Club Nederland. Nogmaals bedankt voor de zeer goede adviezen en ik zal zeker doorgeven aan onze leden dat wanneer ze nieuwe motorkleding nodig hebben zeker naar Restyle moeten gaan Met vriendelijke groet Nelis Brouwer secretaris SBCN
Ronald 2011-06-14
Vandaag mijn broek weer opgehaald bij Restyle. Rits van mijn broek was stuk gegaan. Deze is zonder problemen binnen een week vervangen. Bedankt voor de goeie services.
Jelle van Oostenbruggen 2011-06-14
Aardige en behulpzame mensen. Heb een leren combi pak + helm en handschoenen gekocht. Heb van familie en vrienden goede reacties gehoord over de kleding. Het uurtje rijden was het zeker waard!
Henry Leuverink 2011-06-13
Enkele weken geleden voor mijn vriendin en mijzelf een complete motoroutfit gekocht incl. laarzen, handschoenen en helm. Thuis aangekomen bleek dat mijn vriendin de laarzen niet pasten, terwijl ze de broek aanhad (we hadden alles afzonderlijk gepast en dat ging goed). Vandaag zijn we terug geweest en ruilen was geen enkel probleem. Ook niet na enkele weken. Klasse! Vooral over de helm, maar ook over de rest van het pak krijgen we heel veel positieve reakties. De verkoper had ons al gezegd dat een pak pas lekker gaat zitten na enkele weken en dat is ook zo. Als je het pak in de winkel aan hebt voel je je net een volgestopte worst maar dat gevoel heb ik nu helemaal niet meer. Blij dat ik geen maatje groter genomen heb. Zou waarschijnlijk voor deze combinatie bij een andere winkel plusminus 300 euro (maal 2) meer kwijt zijn geweest en dat is voor mij best een ritje van 320 km heen en weerom waard.
Don Groos 2011-06-10
Via via kwam ik bij Restyle. Dit omdat ik een pak op maat moest hebben. Op de motor kan je bijna altijd een standaard leren pak aan maar op een minibike moet hij toch wat ruimer worden. Na een afspraak gemaakt te hebben ben ik met minibike en oude pak naar Aalsmeer gegaan. Daar keurig ontvangen met koffie en fris. Heb een bestaand pak van hun aan gehad maar die was op de minibike erg krap. Dus pen en papier erbij gepakt en overal opgeschreven waar het pak te klein was. Na het meten overleg gehad waar we op moesten letten kwa protectie en materialen. Eenmaal thuis een ontwerp gemaakt van me pak. Waarin goed aangegeven wat er anders moest wezen als bij een motorpak onder andere veel extra strech delen in het pak gemaakt. Op nieuw een afspraak gemaakt en het ontwerp door besproken zodat er geen problemen meer mee zouden zijn en het pak kon worden besteld. Jammer genoeg duurde het bij mijn pak iets langer omdat het een pak was die toch iets anders als een motorpak is en er veel belettering en borduurwerk op zou komen. Uiteindelijk het telefoontje van hij is er! Ik kon niet wachten. Het eind resultaat is echt verbluffend mooi. De letters en borduurwerk is echt prachtig. Het pak was de eerste paar weken en wedstrijden nog een beetje te krap om alle trainingen en wedstrijden in te rijden maar nu zit hij perfect en heeft zijn dienst al bewezen. Ben ondertussen al 3 keer gevallen wat redelijk normaal is de snelheden liggen niet te hoog dus het is bijna altijd vallen en direct weer opstaan en rijden. Mijn oude pak zouden al gaten gaan vertonen maar dit pak zit nog prima in elkaar en is met een beetje poets werk nog weer netjes te maken echt top. Hij zit zelfs zo lekker dat hij van de zomer ook aan gaat op de motor naar spanje. Groeten Don.
Harry 2011-06-09
Op de motorbeurs een jas gekocht en ben was er erg tevreden over. Maar na twee maanden ging de onderzijde van mijn rits kapot, waardoor ik hem niet goed meer kon gebruiken. Na telefonisch kontakt kon ik mijn jas brengen en werd hij gratis gemaakt. Er is nu een dikker uitgevoerde rits in gezet. bedankt voor de service.
Mw. en Dhr . van Wely 2011-06-06
Zaterdag zijn wij hier voor het eerst geweest om motorkleding te kopen. En we kunnen niet anders zeggen dan dat we hier echt super zijn geholpen, geen moeite te veel en ruime keus vergeleken met sommige andere zaken. Prijs kwaliteitverhouding is goed want wij hebben de indruk iets goeds voor een redelijke prijs te hebben gekocht. Komen vast en zeker nog eens terug!
Dhr. en Mw. van Wely 2011-06-06
Wij zijn hier zaterdag voor het eerst geweest om voor ons beide motorkleding te kopen. We kunnen niet anders zeggen dan dat we heel goed zijn geholpen, geen moeite teveel! Ook hebben we de indruk dat er een goede kwaliteit/ prijsverhouding voor de kleding is. We komen hier vast nog wel eens terug.