GASTENBOEK

Laat hier uw review achter in het gastenboek

Jan 2011-12-15
Onlangs behoorlijke glijer gemaakt op de A7/A8 richting Purmerend Olie en vuil op de weg door wegwerkzaamheden was de oorzaak. De motor suzuki 1800 intruder ging van links en naar rechts en ik ging onderuit.De vrachtwagen achtermij kwam tot 15 meter achter mij tot stilstand..De motor heeft en flinke schade opgelopen en ikzelf kwam er wonder boven wonder eraf met blauwe plekken gekneusde vingers,knikkende knieen en mijn leren motorpak heeft mij gered voor ergere verwondingen.De rechterzijde van mijn lerenjas en broek zag eruit alsof ze geschild waren.kortom wil ik,Restyle hartelijk bedanken door te zeggen dat de kwaliteit van de pakken echt geweldig is, fantastische service , prima kundige bediening verstand van zaken kortom onder genot van een kopje koffie of fris kan je er op je gemak heerlijk shoppen.
rob 2011-11-24
Ik rij zolang het niet al te glad word en heb bij Restyle de carbon/titanium handschoenen(EMG1008) aangeschaft. goede pasvorm, grip, kwaliteit en ideaal in deze wat frisse weersomstandigheden. Thanx wederom Umad voor je advies en enthousiasme!!!
Yvonne 2011-11-12
Na een tijdje zoeken naar een leren jas bij Restyle terecht gekomen. Was even passen en meten voordat ik de jas had gevonden in de voor mij geschikte maat ,alleen de mouwen veel te lang. Geen probleem laten we op maat maken was het antwoordt , vandaag alles per post ontvangen (ook de jeans broek met protectie) en perfect moet ik zeggen mouwen zijn heel netjes en vakkundig op maat gemaakt. Restyle team bedankt voor jullie geduld en snelle service ga zo door zou ik zeggen, eindelijk een bedrijf gevonden waar je goed en vakkundig wordt geholpen. Hier komen wij zeker weer terug. Groetjes Yvonne.
Jos M 2011-10-29
goede ontvangst met koffie en alles.en veel keuze.omdat ik (motor)koerier ben zocht ik een goede motorbroek,ik heb een reflex analine broek gekocht. beste keuze hoor!hij zit heel lekker.dank zei Uhmad .want ik meende een maatje groter te moeten hebben.(die was me dus nu te ruim geweest) straks heb ik een nieuwe jas nodig,en die ga ik zeker bij restyle halen. ik ben vanuit Heerlen (limburg ) er naar toe gegaan. zeer goede service daar bij restyle..
niek en marrie 2011-10-24
Goede service en ontvangst met cola en koekje.. Uitgebreide instructie (eerste leren motorpak).. soms iets te vlotte verkooppraat naar mijn mening, maar een heerlijk pak voor een redelijke prijs eraan overgehouden.. Bedankt
Ronald Alkema 2011-10-16
Gisteren met mijn vriendin twee helmen en handschoenen gekocht bij Restyle. Prima zaak met vriendelijke mensen en hoge kwaliteit spullen voor een goede prijs. Je mag op je gemak rondkijken, passen en afwegen. Niets wordt je opgedrongen en dat vind ik een fijne manier van winkelen. Koffie met een koekje gekregen en gebruik gemaakt van een keurig toilet. Dat is wel zo handig na een ritje door de kou. Nogmaals bedankt en voor mijn zomer handschoenen ga ik weer een ritje maken naar Aalsmeer. Groeten Ronald.
Loek Bakema 2011-10-15
Ik heb vandaag mijn nieuwe leren jas gekocht. Na een ongeval afgelopen zomer hebben de zorgverleners mijn mooie leren jas helemaal opengeknipt ! Ik was hard onderuit gegaan in een bocht op een van Belgisch “mooie”wegen. Uiteindelijk bleken vier ribben en een schouderblad gebroken. Daarnaast was een long geperforeerd, wat mij op de I.C. van een Belgische kliniek deed belanden. Ondanks deze val op ruw asfalt, waren er op de jas geen sporen van enige betekenis terug te vinden en zou deze nog jaren gedragen kunnen worden, ware het niet……….. Ook bij mij was geen uitwendige beschadiging te ontdekken ! De verzekeringsagent vond de jas van een zodanige kwaliteit, dat hij er nog wel 300 euro voor wilde geven. Precies de prijs die ik ervoor had betaald op de motorbeurs in Utrecht in februari 2009. Op de site van Restyle zag ik dat dezelfde jas, bijna drie jaar later, precies hetzelfde kostte. Middels dit schrijven wil ik Restyle bedanken voor de goede kwaliteit van deze jas, die mij ondanks alles goed heeft beschermd. Ook vind ik het geweldig dat ik na bijna drie jaar nog steeds net zoveel voor zo’n jas betaal ! Het heeft er in elk geval voor gezorgd, dat ik opnieuw met deze firma zaken heb gedaan. En het was er nog erg gezellig ook, bedankt voor de koffie en het koekje…………..! Bedankt en vriendelijke groeten, Loek Bakema.
Wesley de Bie 2011-10-09
Vandaag ben ik wat motorkleding gaan halen bij restyle, ik was echt verbaast toen ik binnen kwam hoeveel ze hadden. Er kwam ook gelijk iemand naar me toe om wat drinken aan te bieden, voor het eerst dat me dat gebeurt. Dit is echt een super zaak, service is gewoon top en goed advies. Voor mooi spul, en zeker niet duur, moet je hier echt zijn. Uiteindelijk heb ik er een jack, broek, schoenen en handschoenen gekocht en ik kom zeker nog een keer terug voor een nieuwe helm. Bedankt voor de serivice en het goede advies!
Wendy van Wanrooij 2011-09-28
Ik had enkele weken een lerenbroek gekocht bij Restyle, maar helaas ging de binnenvoering helemaal stuk. Een telefoontje naar Restyle een de broek werd kosteloos gerepareerd. Dat is pas klantvriendelijk Nogmaals bedankt namens mij
Rick Ollebek 2011-09-26
Op zondag 2 mototrpakken kopen, waar kan dat nog. Nou bij Restyle in Aalsmeer. Bij binnenkomst onthaald worden met een drankje en een juiste service bij het aanmeten en het passen van een heren motor combi en een dames motor combi. Dan de verhalen over waar de pakken gemaakt worden, dat bracht ons tot veel gespreksstof, omdat wij zelf al div malen in Pakistan zijn geweest. Restyle staat garant voor zijn spullen, indien er spullen stuk gaan geven zij aan dit op een juiste en nette manier te gaan oplossen. Hopelijk zullen wij dit niet nodig hebben. Nu maar veel veilige km maken. Vriendelijke groet. Judith en Rick