GASTENBOEK

Laat hier uw review achter in het gastenboek

Gunnar v.L. 2011-09-06
Na hier in mei een motor jas en broek te hebben aangeschaft hem nu laten verstellen en repareren ivm met een schade aan de binnenzijde van de rechter broekspijp. Was allemaal geen probleem, ook niet om het snel af te hebben en op te sturen. Daarnaast nog geslaagd voor een setje zomer handschoenen.
motorrijschool L-VIN 2011-09-06
Complimenten voor Umad Sheikh ben nog niet eerder zo klantvriendelijk geholpen. Als instructeur moet je er nou eenmaal goed bijlopen, ik bedoel mooi pak en goed natuurlijk Heb vandaag mijn mooie gele leren jas opgehaald en speciaal op maat gemaakt, zonder echt veel bij te betalen klasse. Leren broek erbij op maat gemaakt helemaal super. Zo kan ik als instructeur van motorrijschool L-VIN weer voor de dag komen. Ik wil ook een ieder aanraden om zeker eens een keer langs te gaan bij RESTYLE,broeken jassen helmen handschoenen overalls pakken verzin het maar en het is er. Umad ga zo door man groeten van Helmuth.
Rob 2011-09-04
Mijn vizier van mijn helm vogelpoep op gekomen. Het zat aan de binnenkant. Schoongemaakt met water maar hij was toch dof geworden.Volgens de importeur kon dit niet dus kreeg ik dit van hun niet vergoed. Restyle heeft dit op eigen kosten wel gedaan. Prima service dus.
Els 2011-08-24
Op zaterdag de 20ste augustus gebruik gemaakt van de gelegenheid om zonder afspraak binnen te lopen. Gastvrij ontvangen. Ondanks 2 medewerkers en veel belangstelling kreeg iedereen de volle aandacht en goede adviezen. Ik heb een mooie broek gekocht en bedacht dat ik die gelijk aan zou houden. Terug naar huis is toch 2,5 uur onderweg en net als met nieuwe schoenen moet je dat met een nieuwe leren broek niet doen. De knieprotectie begon aardig te knellen. Na email kontakt met Umad is daar snel een goede oplossing voor gevonden. Deze broek is de vervanger voor de maatwerkbroek die ik in Breda voor 7 jaar terug had laten maken. Laat nou de broek van Restyle nog prettiger zitten dan de maatwerkbroek ooit heeft gezeten!
Ron Lancee 2011-08-15
Zou bijna eentonig worden, mooie leren jas en laarzen aangeschaft. Voor de helm helaas niet geslaagd maar zeker wel goed advies ontvangen en er is meegedacht zonder mij alsnog een helm aan te smeren. Rits binnenzak was kapot, geen probleem kreeg zelfs en nette veilige Lee jas en een sms dat hij opgehaald kan worden. Laarzen zitten nog steeds prettig, is altijd even afwachten natuurlijk. Ben dus zeer tevreden en Ko zeker weer terug, of zal mensen door verwijzen. Bedamt, Ron
marina 2011-08-12
Ik kocht een complete outfit in het zwart wit. Na 5x gebruiken ging de rits van de broek stuk. Broek teruggebacht op een zondag, maar had hem donderdags weer nodig. De broek is binnen 3 dagen gemaakt en ik werd meteen op de hoogte gebracht zodat ik de broek weer kon ophalen. Donderdags kon ik mijn broek dus weer gebruiken en de rits zag eruit alsof er nooit wat aan de hand was. Echt supersnelle service! Overigens werd ik tijdens de aanschaf van het pak ook uitstekend geholpen en werden mijn vragen goed beantwoord. Bedankt hiervoor. Ik kom zeker terug!!
Michel Groenendijk 2011-08-11
een aantal maanden terug een compleet moterset gekocht, na enige tijd (en wat ervaring) was toch voor de comfor, de motorbroek te lang. er werd gezegt dat jullie dat wel konden aanpassen. gisteren mijn aangepaste broek gehaald, NIET van nieuw te onderscheiden, wat een vakmanschap !!!! Helemaal top !! Bedankt en tot de volgende keer
Gé Steinvoord 2011-08-08
Beste Umad. Een paar weken geleden heb ik een Men-1014 Aneline jack bij jullie gekocht. Wat een heerlijk jack om te dragen. Van de week een redelijk vlotte rit vanuit Lelystad naar Amsterdam gemaakt bij een temperatuur van rond de 12 graden. Er komt echt géén zuchtje wind door het jack. Alle voeringen heb ik er uit gehaald en onder het jack draag ik alleen maar een motorshirt. Ik heb het géén moment ook maar een beetje fris gehad. Echt grote klasse!!!!! Alleen had ik op het laatste stuk aardig wat muggen opgevangen. Het was mij niet helemaal duidelijk hoe ik het jack weer kon schoonmaken, maar na wat mailverkeer bleek dat een vochtige spons voldoende was. Aansluitend wat leervet erop, en het jack is er weer helemaal klaar voor. Bedankt voor de service.
steven 2011-07-28
heb in duitsland een schuiver gemaakt met de motor en ben daarbij nog aangereden door een andere motor.maar me pak heeft alleen een paar schaafplekjes. er is niet eens een stiksel los gegaan. top pak dus. groetjes steven
S hendrikx 2011-07-26
Goed materiaal en zeer goede service. Met jas een keer schuiver gemaakt, daarna geen schsde zichtbaar. Later broek gekocht van zelfde merk. Ook prima kwaliteit. Ik heb het kruis later laten aanpassen. Netjes en goede service. Prima bedrijf!