GASTENBOEK

Laat hier uw review achter in het gastenboek

e.zuidam 2011-04-23
zeer veel keuze ook in grote maten perfecte bediening
Dirk 2011-04-21
Had interesse in motorbroek in politieuitvoering. Na perfecte telefonisch uitleg gekozen voor Trouser 1002. Broek is supersnel naar België verzonden en zit perfect. De service was bijzonder goed en dus zeker voor herhaling vatbaar!!
Maarten Tas 2011-04-19
Vandaag (19/4) zins een tijdje weer bij de Restyle in Aalsmeer geweest. De reden van mijn bezoek was dat mijn vriendin ook maar is in het leer gehesen moest worden. Vijf jaar geleden heb ik zelf hier een ledere Honda jas gekocht en deze draag ik nog altijd dagelijks. deze jas heeft inmiddels 46000 km gereden. Na veel passen tussen alle keuzes zijn we tot een perfect plan gekomen om 2 ledere rst combi 1002 op kleur en op maat te laten maken voor echt een prima prijs. Hier vind je niet eens een normaal ledere combi voor van welk merk dan ook. De kleur moert wel door hun verkrijgbaar zijn maar daar is keuze genoeg in.. elke kleur die je in de winkel tegen komt is bijna mogelijk. Ik ga voor geel wit en zwart. en mag zelfs bepalen welke delen ik in welke kleur wil. dus nu maar even kleuren op de computer. de service is echt uitstekend.. Bedankt voor tijd en service, Maarten Tas
Kees 2011-04-19
Na lang zoeken en eindeloos passen uiteindelijk bij Restyle terecht gekomen. Grote diversiteit en een hele grote keuze. Ik ging zeer tevreden met een goed passende leren motorbroek de deur weer uit. Een paar weken later een bijpassende leren motorjas aangeschaft. Het advies en de service waren buitengewoon goed.
Jochen 2011-04-11
Hoi, In januari 2011 noodgedwongen nieuwe motorkleren moeten komen. Geen ongeluk, maar door gewichtsverlies. Na onderzoek uitgekomen bij Restyle. Een goede prijs/kwaliteit verhouding voor de instructor jas, touring broek en leren broek. Alles wat ik zocht voor een goede prijs met een goede service (ook na de koop).
Rob van Beem 2011-04-02
Een motorjas, motorbroek, laarzen en handschoenen gekocht. Man wat een service!! Koordjes voor jas op mijn verzoek nagestuurd en vandaag weer inlegzooltjes voor de laarzen ontvangen. De andere waren los gegaan. Geen probleem voor Restyle. Zonder mokken en morren sturen ze het op! Mensen service is de kracht van Restyle. Niet alleen de prijs is top maar ook de kwaliteit en wat een service!!!! Ik koop hier voortaan alles. Groet Rob.
shirith 2011-03-30
Ik moest op zoek naar een nieuw leer pak omdat mijn andere pak veel te groot was geworden. ik kwam eigenlijk perongeluk op de site van restyle terecht. Ik de zelfde dag nog een afpraak gemaakt . Ik kon die dag nog terecht. Ik kwam daar binnen en mijn hart maakte een sprongetje. Tjee wat is daar veel keus. Ik werd daar echt toppie geholpen. De verkoper wist exact welke maat ik aan moest trekken. (pak nog steeds een paar maten te groot) Ik ben daar zo goed en leuk geholpen dat ik meerder motor rijders daar naar toe stuur. Als ik zelf weer iets nodig heb weet ik waar ik naar toe ga. Dank je wel voor de goede hulp. Groetjes Shirith
Maurice Bos 2011-03-21
Vandaag bij Restyle geweest voor een nieuwe motorbroek en laarzen. Kreeg prima service en ben perfect geholpen. Hier kunnen menig motorzaken nog wat van leren. Ben super tevreden over de gekochte producten en de service !!!! Bedankt, Maurice
Rick Hirs 2011-03-18
Bij toeval ontdekten we Restyle in Aalsmeer. Na telefonische afspraak, wat zeer soepeltjes ging, werden we persoonijk geholpen. De keuze is werkelijk ongelooflijk. Nog nooit zag ik zoveel motorkleding bij elkaar. De service was enorm goed, zeer vriendelijke ontvangst met drankje en daarbij goede adviezen en eerlijke uitleg. De verkoper wist waar hij het over had, beschikte over de nodige humor en had veel geduld. De prijzen zijn meer dan scherp. De keuze van kleding is voor elk wat wils. Bij veel motorzaken vind ik de keuze toch altijd wat beperkt. Deze zaak is een aanrader voor iedereen. Handig is om eerst even goed de site te raadplegen qua merken en soorten. Dat scheelt veel tijd. Je hebt dan alvast een idee waar je naar moet kijken.
Rick Hirs 2011-03-18