GASTENBOEK

Laat hier uw review achter in het gastenboek

Peter Nederkoorn 2010-07-06
Restyle Is klasse !!!! Ben 1.93 Lang Dus een normale confectie maat past mij niet Via Internet Restyle Gevonden Bij Restyle aangekomen zeer vriendelijke ontvangst Eerst Koffie Dan Zaken Mijn toekomstig pak moest uiteraard aangemeten worden Wat mij verbaasde was dat ik een Combipak aan moest trekken wat qua maat in de richting van mijn postuur kwam Er werd gemeten dit eraf dat erbij Ik dacht nog dit wordt nooit niks Maar 6 Weken Later Telefoon Het Pak Was Gereed Op Naar Aalsmeer Het Combipak Aangetrokken En Wat Denk Je Het Paste Precies Op Een Klein Detail Na De Mouwen Waren Aan Het Eind Iets Te Krap (Waarschijnlijk Een Schrijf Foutje ) Geen Probleem Werd Mij Verteld Dat Wordt Geregeld 1 Week Later Perfecte Pasvorm (Als Gegoten) RESTYLE Zoals Boven Vermeld Grote Klasse !!!!!!! Adverteren Hoeft Restyle Niet Als Je Zo Netjes Behandeld Wordt Maken De Klanten Die Reclame Wel ! Met Vr Gr Peter
Leo 2010-07-05
Zaterdag ochtend, ben na mijn werk naar restyle af gereisd daar aan gekomen een vriendelijke hand en een kop koffie dat is nog eens een binnen kommer die kom je maar zelden tegen, Onder het genot van de koffie een zeer deskundige uitleg over de leren broeken de zomer als zowel de winter broek. Ik ben uit eindelijk voor de zomerbroek gegaan hij zit als gegoten. Toch nog even een politie gele leren jas gepast staat best goed dat geel maar ja een andere keer misschien toch weer 400, de weg naar huis duurde best lang dus veel tijd om over die jas na te denken en het bij behoren verhaal van de in mijn ogen deskundige verkoper heeft mij toch maar doen besluiten om middags voor de tweede keer naar Restyle te gaan en de jas te kopen. De website doet het al vermoeden maar echt, Een top zaak en zeer zeker een aanrader. Gr Leo
nanneke 2010-07-04
Gisteren 500 km gereden, ongeveer 100 km fikse regen gehad. Had mijn oude doorwaai jas aan, kletsnat. Nieuwe leren broek van restyle ook aan.....kurkdroog gebleven!!! Heerlijk. Broek rekt wel uit. Aan te bevelen om strak te kopen. Zit dan fantastisch!
van der Lugt 2010-06-29
Al enige tijd was ik op zoek naar een goed zittend motorpak als gezette vrouw die ook nog eens klein van stuk is. Bij restyle is een prachtige leren broek voor mij op maat vermaakt en zijn de kniestukken op de juiste plaats gezet. Het was een haastklus omdat we de broek graag voor onze vakantie wilden hebben. Kosten nog moeite zijn door Restyle gespaard om dit voor elkaar te krijgen voor een hele redelijke prijs. De broek zit als gegoten! Zeker een aanrader voor motorrijders met een voller postuur. Wat een service! We komen zeker terug.
Jerry 2010-06-27
Net een jas en en broek gekocht. Was een heel stuk goedkoper uit dan ergens anders. Goede service. Heb net mijn rijbewijs en geen ervaring is de diverse kleding. Goed geholpen. Was hier met het hele gezin. Ook die zijn goed bedient met drank en koek. Zeker een aanrader. Hoef niet bang te zijn dat hier iets opgedrongen wordt.
black mule 2010-06-21
op zaterdag 12 juni heb ik op mijn rit richting goes ,een nieuw leren pak gekocht bij restyle. mijn ouwe heb ik daar achtergelaten, en nu dik 1500 kliks verder moet ik zeggen top spul. echt een goeie zaak met aardige keuze.
Mirjam Hoekstra 2010-06-21
op internet ontdekte ik de site van Restyle. toevallig was er die zaterdag verkoop voor particulieren. wat een keuze zeg ! en die persoonlijk aandacht is echt van toegevoegde waarde. lekker bakkie koffie met een koekje erbij en dan maar jassen passen. de jongens hielpen waar ze konden en dat die mouwen zo lang waren,dat was geen enkel probleem. de jas kon op maat gemaakt worden. waar vind je dat nog ? ook gelijk maar even die elleboog stukken laten verplaatsen zodat alles weer klopte. vol verwachting klopte mijn hart. na een paar weken was de jas klaar. en weer was er koffie met koek. en die aardige jongens. gelijk nog maar even een paar mooie handschoenen erbij om het af te maken. zeker een zaak om terug te komen. prachtige motorkleding en een prima service !
FvC 2010-06-20
Volgende week beginnen met motorrijles, vanmiddag ff snel bij restyle aalsmeer langs geweest om een pak te scoren. Omdat ik nog geen meter op een fiets gereden heb, en ik nog niet zo goed weet of ik na behalen van rijbewijs A, het motorrijden door ga zetten, moest het snel en goedkoop. Perfect geholpen en voor niet teveel geld een outfit aangeschaft!!!
SpeesKees 2010-06-20
Beetje shabby tent, maar perfect als je naar iets op zoek bent voor weinig :-)
speeskees 2010-06-20
Beetje shabby tent, maar perfect als je naar iets op zoek bent voor weinig !