JUKE FLUO- CE-LEVEL II PROTECTIE

Op voorraad
SKU
CORDURA-JUKE FLUO-4470
€ 249,95 € 206,57
Apple Pay

Juke Fluo is een nieuwe collectie motorjack vooral gemaakt voor motorrijders die op een stijlvolle manier willen opvallen in het verkeer! Het design team van RESTYLE heeft zijn best gedaan om een next-level ontwerp te creëren. Juke biedt de nodige eigenschappen om je veilig te houden tegen de elementen en geeft je een onderscheidende en sportieve look. De uitneembare thermische bodywarmer houd je warm als het nodig is. Juke is een prachtige, maar vooral extreem veilige textiel motorjas die ook nog eens te verkrijgen is in twee kleur combinaties. Je kunt kiezen uit Juke Orange of Juke Fluo. Dit jack maakt zijn veelzijdige imago meer dan waar. De buitenste laag is waterafstotend en zeer slijtvast. De Juke heeft een uitstekend getailleerde pasvorm met gigantisch veel mogelijkheden. Zijn praktische bruikbaarheid is ongeëvenaard. Dat begint bij de sterke buitenlaag, die gemaakt is van CORDURA 1000D (het sterkste materiaal). Van buiten naar binnen vind je eerst het zeer ademende Reissa membraan, dat de jas 100% waterdicht maakt. De verwijderbare thermovoering maakt de jas nog veelzijdiger. Dankzij de talloze verstelopties is de jas eindeloos te verstellen. Dit levert bij iedere configuratie de perfecte fit op. Verwijder je de voering dan zijn de ventilatiemogelijkheden voor ongekend. Met meer dan genoeg opslagmogelijkheden is deze prachtige jas klaar voor nieuwe avonturen, zowel op als naast het asfalt! Maten zijn standaard ruim voorradig vanaf XS-7XL!

Specificatie:

  • ·         Cordura Dupont 1000D!
  • ·         Uitneembare CE-LEVEL II protectoren! Dit is de beste bescherming! Incl. rug protector! Ze worden hard bij een impact.  
  •            100% wind- en waterdicht.
  • ·         100% wind-en waterdichte YKK ventilatie ritsen op de voor en achterkant.
  • ·         Verder is de jas voorzien van een uitneembare wintervoering.
  • ·         Verstelbare gespen, een documenten vak, binnen- en buitenzakken behoren tot de karakteristieke eigenschappen van deze jas!
  • ·         De verstelbandjes op de armen voorkomen dat de jas gaat klapperen bij hogere snelheden en daarnaast houden ze de protectie op de juiste plek.
  • ·         Daarnaast is hij ook voorzien van 3M Scotchlite reflectie panelen voor extra zichtbaarheid.
  • ·         Met de dubbele verbindingsrits verbind je de jas aan iedere RESTYLE broek en met de Safety connectie riem ook aan al onze Kevlar jeans broeken.
  • ·         Volledig dubbel gestikte naden.

·        Dankzij strategisch geplaatste accordeon stretch, biedt JUKE het beste van twee werelden: pasvorm op maat, hoogste comfortniveau en veel bewegingsvrijheid. JUKE past zich dankzij zijn prachtige looks en perfecte pasvorm probleemloos aan op uw motor!

Een mooie sportieve pasvorm met ongelooflijke functionaliteit, veelzijdigheid, comfort en stijl: deze jas is typisch RESTYLE!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:JUKE FLUO- CE-LEVEL II PROTECTIE
Uw waardering