Cordura motorbroeken
<p> <span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;">Een Cordura/ textiel motorbroek is handig voor woon-werkverkeer, aangezien u deze over een (spijker)broek kunt dragen. Het is bovendien licht en droogt sneller op dan leer. Cordura Dupont 1000 en Cordura 600D zijn de materialen die wij voor textiel motorbroeken gebruiken.</span></p> <p> <span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;">Restyle heeft eveneens een 3-lagen techniek toegepast in het gehele Cordura/ textiel assortiment. Hierdoor heeft u geen broeierig warme Cordura motorbroek meer van de zomer, aangezien het wind- en waterdichte Reissa membraan laag en de wintervoering heel eenvoudig verwijderd kunnen worden. Verder hebben de meeste Restyle Cordura motorbroeken twee ventilatie ritsen die u met mooi weer open kunt gooien. Een ander voordeel van een drie lagen techniek is dat op lange termijn als het membraan laag lek raakt, dan kunt u dit voor slechts 30 euro vervangen. Qua techniek heeft u dan weer een wind- en waterdichte Cordura motorbroek. Als laatste is er nog een voordeel van het drie lagen systeem, u kunt namelijk de Cordura motorbroek binnenste buiten wassen op 30 graden met een vloeibaar wasmiddel, mits het wind- en waterdichte laag eruit wordt geritst. Daarbij is het belangrijk om ook de beschermingen uit de broek te verwijderen. Deze zitten in zakken met ritsen en kunt u heel eenvoudig eruit halen. De broek dient vervolgens op een natuurlijke manier te worden gedroogd (niet in de droger stoppen). Onze Cordura motorbroeken zijn te allen tijde wind- en waterdicht mits het Reissa membraan laag erin zit. Verder hebben alle Cordura motorbroeken een anti slip laag op uw zitvlak. Elk product wordt bij Restyle vanzelfsprekend dubbel gestikt en geleverd met 1 jaar minimaal volledige garantie. Uiteraard zijn ook alle jassen en broeken voorzien van CE-gekeurde uitneembare protectie.</span></p> <p> <span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;">Alle Cordura motorbroeken kunt u aan elke willekeurige motorjas vast ritsen ongeacht of het een leren of Cordura motorjas betreft. Zo goed als alle Cordura motorbroeken zijn hedendaags voorzien van metalen YKK-rvs ritsen.</span></p> <p> <span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;">De Cordura/ textiel motorbroeken collectie is ruim voorradig in maten vanaf XS t/m 7XL! Vanzelfsprekend hebben we een zeer brede scala aan diverse modellen en pasvormen. Voor elke type motorrijder hebben wij gepaste motorkleding. Tour, chopper, sportief of retro, u vindt het allemaal bij Restyle motorkleding.&nbsp;U bent van harte welkom om de zeer uitgebreide collectie in één van onze showrooms te bekijken in Aalsmeer en/of Barneveld.</span></p>

Cordura motorbroeken

Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een Cordura/ textiel motorbroek is handig voor woon-werkverkeer, aangezien u deze over een (spijker)broek kunt dragen. Het is bovendien licht en droogt sneller op dan leer. Cordura Dupont 1000 en Cordura 600D zijn de materialen die wij voor textiel motorbroeken gebruiken.

Restyle heeft eveneens een 3-lagen techniek toegepast in het gehele Cordura/ textiel assortiment. Hierdoor heeft u geen broeierig warme Cordura motorbroek meer van de zomer, aangezien het wind- en waterdichte Reissa membraan laag en de wintervoering heel eenvoudig verwijderd kunnen worden. Verder hebben de meeste Restyle Cordura motorbroeken twee ventilatie ritsen die u met mooi weer open kunt gooien. Een ander voordeel van een drie lagen techniek is dat op lange termijn als het membraan laag lek raakt, dan kunt u dit voor slechts 30 euro vervangen. Qua techniek heeft u dan weer een wind- en waterdichte Cordura motorbroek. Als laatste is er nog een voordeel van het drie lagen systeem, u kunt namelijk de Cordura motorbroek binnenste buiten wassen op 30 graden met een vloeibaar wasmiddel, mits het wind- en waterdichte laag eruit wordt geritst. Daarbij is het belangrijk om ook de beschermingen uit de broek te verwijderen. Deze zitten in zakken met ritsen en kunt u heel eenvoudig eruit halen. De broek dient vervolgens op een natuurlijke manier te worden gedroogd (niet in de droger stoppen). Onze Cordura motorbroeken zijn te allen tijde wind- en waterdicht mits het Reissa membraan laag erin zit. Verder hebben alle Cordura motorbroeken een anti slip laag op uw zitvlak. Elk product wordt bij Restyle vanzelfsprekend dubbel gestikt en geleverd met 1 jaar minimaal volledige garantie. Uiteraard zijn ook alle jassen en broeken voorzien van CE-gekeurde uitneembare protectie.

Alle Cordura motorbroeken kunt u aan elke willekeurige motorjas vast ritsen ongeacht of het een leren of Cordura motorjas betreft. Zo goed als alle Cordura motorbroeken zijn hedendaags voorzien van metalen YKK-rvs ritsen.

De Cordura/ textiel motorbroeken collectie is ruim voorradig in maten vanaf XS t/m 7XL! Vanzelfsprekend hebben we een zeer brede scala aan diverse modellen en pasvormen. Voor elke type motorrijder hebben wij gepaste motorkleding. Tour, chopper, sportief of retro, u vindt het allemaal bij Restyle motorkleding. U bent van harte welkom om de zeer uitgebreide collectie in één van onze showrooms te bekijken in Aalsmeer en/of Barneveld.