Waardering:
100% of 100

Aviator II BLUE- WATERAFSTOTEND- FULL KEVLAR

Op voorraad
SKU
Aviator II-Waterafstotend- 100% Kevlar-3894
€ 149,96 € 123,93
Apple Pay

De Aviator II broek gaat uit het assortiment en is er alleen in beperkte maten! Gelieve niet online bestellen. Deze versie is waterafstotend! Hij kan 10 wasbeurten aan. Al het regenwater druppelt er van af! Hij is inmiddels een enorme succes geworden! We hebben hem ook in een mooie zwarte lichting in 2 lengte maten! Het is in principe een heren broek, maar vanwege de mooie strakke pasvorm en de stretch materialen valt deze broek ook erg in de smaak bij de dames! Nog nooit eerder hebben wij een Kevlar Denim broek gehad die zo goed werd bevonden door de motorrijders. De serie Aviator broeken zijn tot nu toe de meest verkochte motorbroeken ooit! Je trekt hem aan en wilt hem eigenlijk niet meer uittrekken. De Aviator II Black Full Kevlar stretch (heren) spijkerbroek is voorzien van 100% Kevlar, heup protectoren en CE-uitneembare LEVEL 2 knie protectieDeze protectoren zijn extreem veilig, comfortabel en bij een impact worden ze keihard!  Dit is onze nieuwste ontwikkeling op het gebied van modieuze en vooral veilige Kevlar motorbroeken. Deze jeans heeft een slim fit pasvorm en zit als een tweede huid. Daarnaast is de spijkerstof erg aangenaam en comfortabel op de huid, vanwege de stretch spijkerstof!  De Aviator Black Full Kevlar stretch is zo comfortabel dat u al snel vergeet dat het een hightech motorjeans is. Hij is volledig dubbel gestikt. Deze broek heeft een mooie strakke pasvorm en is zeer geschikt voor het motorrijden in stijl. De Aviator Full Kevlar is de meest veilige motor spijkerbroek die wij ooit gemaakt hebben!


LET OP! Deze versie is er in lengte maat 32, 34 & 36! Indien u een kortere lengte nodig heeft, dan regelen wij dat binnen 4 werkdagen via onze coupeur. Wij adviseren u om tijdens de particulieren verkoop dagen langs te komen. Indien u deze broek toch online wenst te bestellen, dan kan dat uiteraard ook. 
Laat dan a.u.b. bij uw bestelling in de beschrijving weten welke lengte maat u wenst te ontvangen 32 of 34! Wij hebben ook een Safety leren riem met koppelstuk voor 39,95, waardoor u elke willekeurige (RESTYLE) jas aan de Kevlar broek vast kunt ritsen. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Aviator II BLUE- WATERAFSTOTEND- FULL KEVLAR
Uw waardering