GASTENBOEK

Laat hier uw review achter in het gastenboek

Arno Verhagen 2021-03-12
Twee weken terug naar barneveld geweest om 2 motorpakken te kopen waar we netjes werden geholpen en van goed advies voorzien . Het motorpak van mijn vrouw kon daar ook op maat worden gemaakt zodat het perfect paste. (dit had ze nog nooit eerder meegemaakt dat ze een motorpak aan had dat precies paste) Dus het is echt de moeite waard om naar barneveld te gaan voor een motorpak op maat en dit alles voor een mooie prijs.
Rene van Oers 2021-03-10
In coronatijd hartelijk ontvangen na een afspraak op dezelfde dag nog. Ik heb een heel goed advies gehad over mijn motorjas die ik te klein vond maar toch niet zo was, een heel goede uitleg gehad en ik gebruik de nieuwe jas met heel veel rijplezier. Tevens een nieuwe broek gekocht en een kevlar broek erbij. Genoten van een deskundig advies en een heerlijk bakje koffie. Ik beveel dit bedrijf echt aan de verkoper rijdt zelf ook motor en is heel kundig om je een goed advies te geven en kwaliteitsproducten heeft.
J.Hazeleger 2021-03-06
vanmorgen een mooie leren motorbroek gekocht voor de zomer dit op deskundig advies van Fawad van Restyle in Barneveld. mijn broer was met mij mee en kocht ook een leuke textieljas. Het is een aanrader om hier wat te gaan kopen ,eerst een bakje koffie en dan op je gemak iets uitzoeken en passen. Echt klantvriendelijk en goed geholpen ,blijf hier zeker klant want de prijzen zijn ook nog eens zeer aantrekkelijk. Kortom een tevreden klant
Karel Samson 2021-03-05
Fijne helm, wel een gehoorbescherming nodig. Mooi zicht door het ruime vizier en een prettige zonneklep. Inbouwen van een Cardosysteem ging zonder problemen!
Karel Samson 2021-03-05
Laars zit perfect.... soepel en stug op de juiste plaatsen! Aanrader!
Karel Samson 2021-03-05
Heerlijke jas om te dragen, warm genoeg met de thermovoering, ruimte op de ellebogen door de accordeonstukken, Waterdichtheid nog niet geprobeerd.... Mis alleen een borstzak, de ritsen zijn voor de luchtdoorstroming en er zit dus een soort gaas in. Misschien een tip om dit er toch in te zetten. Ook zou een rits in plaat van knopen om de mouwen van de thermo en het membraam welkom zijn, het zit dan meteen iets steviger.
Harrie Kemper-Zijlema 2021-02-28
prima product werk goed, gebruikt op mijn leren broeken jas.
Renee Koonings 2021-02-26
Super goed geholpen door Fawad, goed advies en ruime keuze in grote maten. Mooie leren jas gekocht met kevlar broek. De leren jas is van zacht leer met een goede pasvorm. Ik ben er erg blij mee en ga volgende keer weer naar Restyle in Barneveld. Heb je een grote maat zoals ik, en wil je toch iets te kiezen hebben, ga dan naar Restyle!
rene 2021-02-26
Corona en toch nieuwe motorjas en kopen. Motorkleding moet je nou eenmaal aanpassen en voelen uiteindelijk ging ik voor een jas deze was zeer ernstig aan vervanging toe maar uiteindelijk toch gegaan voor een jas en broek. na een aantal jassen gepast te hebben (corona proef overigens ) uitgekomen op de nieuwe instructeurs jas, ik wou niet hele vellen kleuren dus uitgekomen op een mooie grijze kleur. Restylewear daar nemen ze de tijd voor je, hebben aandacht voor wat je zegt, laten uitvoerig de producten zien en voelen. de prijs kwaliteit is goed te noemen. ik kan over de motorkleding nog geen ervaring uitbrengen ( kom hier later, nog op terug )uit de praktijk, maar na alles wat er gezegd is heb ik hoge verwachtingen. Kortom goede zaak met mooie spullen en vriendelijke verkopers. ik kom hier zeker nog een keer terug. wel even eerst een afspraak maken. anders blijft de deur gesloten.
Kim Troostheide 2021-02-26
Heel goed geholpen. Ik had een afspraak in Aalsmeer, ik wilde een aantal dingen hebben. Er werd met mee meegedacht, erg prettig. Geholpen worden door iemand met ervaring is wel zo prettig. Ik had twee jassen en twee broeken. Ik was niet heel vlug dus had meer tijd nodig, de eigenaar moest eigenlijk weg maar heeft zijn afspraak verzet zodat ik om mijn gemak alles kon passen. Ik had alles gepast maar bij thuiskomst bleek dat een van de ritsen van de broek scheef zat. Ik heb een berichtje gestuurd en kreeg snel antwoord en kon hem gewoon om komen ruilen. Bij het omruilen een van mijn kinderen meegenomen om een helm en pak uit te zoeken zodat ze achterop kan. Ook zij werd weer goed geholpen!