GASTENBOEK

Laat hier uw review achter in het gastenboek

Sipke Steenstra 2020-09-23
Na 9 jaar was mijn winterkloffie en helm wel weer aan vervanging toe. Prima geslaagd bij Restyle in Barneveld, een prima jas een goede helm en een paar handschoenen. Weer klaar voor de komende winters! Nog bedankt voor de koffie en goed advies!
Frenk van Dieden 2020-09-23
Op 27-8-2020 samen met mijn vrouw naar Restyle in Aalsmeer geweest ,waar wij zeer goed werden ontvangen met lekkere koffie en thee met koekjes ,we wilden allebei een allweather jas met veel kleur geel erin verwerkt o.a voor meer zichtbaar zijn in het hedendaagse drukke verkeer ,we werden bij Restyle deskundig geholpen en er werd naar onze wensen geluisterd ! ,deze kwaliteits jassen tijdens onze motorrit gedragen met 30 graden ,door de vele ventilatie openingen ( zeker 6 ventilatie ritsen voor en achterkant en ook in beide bovenarmen ) en doordat ook de 2 binnen voeringen nl : water keringmembraan en warmtevoering ) er ook uit kunnen worden gehaald , daardoor waaide de jas lekker door en gaf een verkoelend gevoel op het lichaam en tegelijkertijd toch goed beschermd zijn ,met het duidelijke geel ook op de mouwen goed zichtbaar van de voor en achterkant en zijkant van de kuipruit van onze Kawasaki ZZR 1100 ,ook met onze jassen ( ruim 1 uur ) in de harde regen gereden en we bleven eronder droog ,de jassen hebben veel grote opbergzakken 3 grote binnenzakken en 2 dubbele buitenzakken past o.a tomtom rider en grote smartphone in ,buitenrits en ventilatie ritsen van RVS zeer goed en dat alles voor een scherpe prijs we zijn er zeer blij mee ! Met vriendelijke groet, Frenk en Anita uit Obdam .
John Tijssen 2020-09-16
14-9-2020 in Restyle Barneveld geweest om weer een jas en een systeem helm te kopen, weer super fijn geholpen. bedankt! Groeten John
Thijs 2020-09-09
Gisteren weer gezellig naar Restyle in Aalsmeer geweest. Was weer ouderwets ontspannen sfeertje. Altijd leuk daar. Mooie Titanium Sport II Corduro jas gekocht. Blij mee. Word daar altijd prima geholpen ....
Robert Alsema 2020-09-03
Het was weer tijd voor vervanging van diverse kledingstukken en dus naar Restyle in Barneveld gezien zeer plezierige ervaring in het verleden. Wederom, weer zeer plezierige ontvangst, uitstekend advies en uiteraard zeer goede spullen. En, de prijs is en blijft aantrekkelijk. Als zeer tevreden motorrijder met mijn nieuwe spullen de winkel weer verlaten en voorzien van goed materiaal voor vele komende motorkilometers. Gelijk als vele anderen hier kan ik zeker zeggen Restyle is een aanrader.
Stef 2020-08-27
Het is een fantastisch zittende jas van prachtig leer. Topproduct.
Martin 2020-08-17
Het is een aanrader om de vestiging in Barneveld te bezoeken. Het personeel is zeer service gericht, denkt graag mee en spreken met zeer veel enthousiast over hun restyle assortiment. Niets is teveel, meedenken is voor hun een sport.
Hans 2020-08-16
Gisteren in Barneveld geweest voor het omruilen van een kevlar jeans die online was aangeschaft. Werden zeer vriendelijk ontvangen door de verkoper. Goede advies gegeven en alles netjes afgehandeld. Zeer tevreden weer naar huis gereden.
Wilco Zoeten 2020-08-02
Ik kwam binnen in Barnveld en werd zeer prettig ontvangen. Ik was op zoek naar een doorwaaipak. Waar ik positief door verrast werd, is dat meteen de juiste maat gepakt werd. Het pak zit als gegoten en na de eerste kilometers merk je meteen verschil. Dank voor de goede hulp.
Ron 2020-07-26
Vandaag op advies van een collega langsgegaan voor een broek en een jas. Prettig ontvangen en beide producten bevielen gelijk, slechts één keer passen was er voor mij nodig. Prachtig materiaal en qua prijs meer dan concurrerend. Vermeldenswaard, goede uitleg van een merkbaar trotse eigenaar en collega. Volgende keer zeker weer naar Restyle.