GASTENBOEK

Laat hier uw review achter in het gastenboek

Marco 2020-07-24
Vandaag even een bezoek gebracht bij Restyle Barneveld, voor de aanschaf van een nieuwe outfit. Werden zeer vriendelijk ontvangen en kregen goede uitleg van wat de mogelijkheden waren. Uiteindelijk gevonden waarvoor ik kwam. Mooie zomerjas met bijpassende kevlar Jeans en daarbij een mat zwarte jet-helm. Ga er vanuit weer voorlopig vele kilometers hiermee te kunnen maken. Kortom een aanrader.
Larry Nieuwbuurt 2020-07-23
Sinds lange tijd weer gaan motor rijden alle kleding e.d. weer nodig dus naar Restyle in Aalsmeer. Prima geholpen met compleet pak, helm en laarzen in bijpassende kleuren van de motor. Het oog wil natuurlijk ook wel wat. Achteraf waren de laarzen niet juiste hoogte (half hoog) en op een sport motor kroop de broek steeds net boven de laarzen. Na enkele ritten probleemloos kunnen ruilen voor hogere. Zeer fijn geholpen en zeer tevreden met kleding, dus voor mij zeker het adres om naar terug te keren. Oh ja ook wel belangrijk goede prijzen.
Bianca van Valkengoed 2020-07-14
Ik heb in Barneveld een leren jas (Valerie) en broek (King) gekocht. Was aardig gefrusteerd omdat het me tot dusver niet gelukt was een broek danwel jas te vinden die mij (1.85) goed zat. Fawad hielp me direct aan de juiste maat broek en ook de jas was direct goed! De knieprotector zat niet op de juiste plek maar dat is aangepast en achterin de jas is een rits aangepast zodat jas en broek aan elkaar geritst kunnen worden. Het leer is geweldig soepel en zit heel comfortabel. Door de hoogwaardige protectoren overal voel ik me er heel veilig in en het staat ook nog goed. Hier spreekt een zeer tevreden klant.
Bianca van Valkengoed 2020-07-14
Geweldig geholpen in Barneveld. In 1 keer de juiste maat te pakken (wat met mijn 1.85 een uitdaging is). De knieprotector is verplaatst en nu zit alles top! Het leer voelt heel comfortabel en door alle protectie is het een heel veilige broek. Gecombineerd met de Valerie jas heb ik een prachtig pak.
Ted 2020-07-08
Hoodie bevalt erg goed, goed draagbaar ook wanneer je niet rijdt. Buitenstof neemt wel vocht op in een regenbui. Nog niet getest in een regenbui op de motor. Denk dat de kevlar binnenvoering de waterdichte laag is. Klein minpuntje De steekzakken en als de binnenzakken mogen wat groter. Mobiel (iPhone met hoesje) past niet in de binnenzak die er voor bedoeld is. De grootte van mijn handen zijn echt gemiddeld en passen net in de steekzakken.
Huib 2020-06-27
Leren broek met aanritsbaar hesje (bovenstuk) en een motorjeans gekocht in Barneveld. Fawad is een behulpzame en altijd enthousiaste verkoper. Hij geeft adviezen zonder opdringerig te zijn. Toen ik na een week of 2 de Lean’s een keer aantrok in huis, dacht ik dat ik dat niet ging uithouden, zat echt te strak. Ruilen was geen probleem. Niets is lastig of moeilijk, alle aanpassingen aan de kleding kunnen worden gedaan. Ik heb aan mijn (eigen Segura) leren jas een rits laten zetten om vast te maken aan mijn jeans tegen opwaaien. Complimenten aan Fawad die echt een visitekaartje is voor de shop in Barneveld. Zeker een adres om aan te bevelen, scherpe prijzen voor goed product en prima service.
Marc Rompelberg 2020-06-25
Gisteren doorwaaibroek gekocht. Bij binnenkomst hartelijk welkom geheten en of ik iets wilde drnken. Goede uitleg motorbroek paste meteen goed word korter gemaakt. Broek word naar mijn huis toe gestuurd als deze korter is gemaakt. Tot nu toe enthousiast over de service. Als dit goed gaat koop ik ook de bijpassende jas.
Ed 2020-06-16
Leren jas, broek laarzen en handschoenen gekocht,. Prima service en goede uitleg.
R.Marks 2020-06-12
Vandaag in Barneveld een motorjas gekocht, thuis er achter gekomen dat er geen rugprotectie in zat.Fawat opgebeld , en kon meteen terug om er een rugprotectie in laten zetten. Bedankt voor de snelle service!
Ben Pijffers 2020-06-11
Ik rij nu een half jaar met deze handschoenen en het is absoluut de beste die ik ooit heb gehad