GASTENBOEK

Laat hier uw review achter in het gastenboek

Nieck 2020-05-17
Heb bij Restyle in Barneveld een fantastisch nieuw lederen motorpak gekocht. Fawad heeft mij prima geholpen met zijn deskundigheid. Na koop bleek er een kleine onvolkomenheid in het pak te zitten, dit is perfect opgelost. Fawad, dank je wel voor deze fijne beleving!
Marco 2020-05-06
Na aanschaf van mijn jas, bleek bij gebruik toch dat de mouwen net iets te kort waren om goed in of over de handschoenen te dragen, was overigens ook aangegeven bij de aanschaf om dit eerst in de praktijk te testen. Teruggegaan naar Barneveld, wat geen staf is natuurlijk, wederom lekkere koffie en een wel gemeend “ hoe gaat het met u” Daarna netjes de opties besproken over het verlengen van de mouwen, hoe het gaat gebeuren en met welke materialen, jas achtergelaten met de mededeling dat het ongeveer een week zou duren. De vrijdag erna een berichtje dat de jas weer terug was. Dus zaterdags wederom richting Barneveld, wederom vriendelijk ontvangen en ook de koffie werd niet vergeten. En dan het moment, de jas wordt gehaald en wordt keurig verteld en aangegeven wat er is uitgevoerd. Wat overigens keurig is uitgevoerd, alsof het er altijd heeft gezeten, en dan het passen het zit als gegoten. Natuurlijk gelijk in de praktijk gaan testen, en werkelijk dit is zoals het bedoeld is TOP!! Fawad wederom bedankt, tot de volgende keer!
Rob Conradd 2020-05-04
Vandaag in Barneveld een nieuwe Kevlar Hoodie en een Kevlar spijkerbroek gekocht. Service en deskundigheid van de verkoper was super. Gaf perfecte service zodat we de juiste kleding hebben gekocht. Bedankt daarvoor.
marvin v z 2020-05-02
Anthonie Fokkerstraat 23 A, 3772MP, Barneveld. Je krijgt goed uitleg over het product en vriendelijke verkoper
ronald@ashby.nl 2020-04-30
1 week geleden lokatie Aalsmeer geweest om mijn oude pak van ongeveer 30 jaar te vervangen voor een cordura jas en broek supper geholpen ondanks de corona crisis met koffie en top service wat een top zaak
Chris 2020-04-22
2 weken geleden terug naar locatie Barneveld vanwege issue met de rits van mijn overigens perfecte jas. Top service en afgelopen week na sms opgehaald. Er is altijd koffie en een leuk gesprek. Je voelt je thuis en de hele beleving en persoonlijke aanpak alleen al maken het meer dan de moeite waard. Ik ( blijf) fan. Je kunt een seminar volgen over klantbeleving of bezoek Barneveld even
Marco 2020-04-19
Vrijdag 17-4 naar Barneveld gegaan om mijn inmiddels versleten motor jas te gaan vervangen. Direct vriendelijk en gastvrij ontvangen, kijk rustig rond als er vragen zijn hoor ik het graag. Ik stelde niet eens de eerste vraag maar dat deed de verkoper, of we koffie wilde wat uiteraard geaccepteerd werd. Ook denk je te weten wat je wil, want je hebt wat rond gekeken op de site, maar dan komt toch de vakkennis van de verkoper om de hoek kijken met goede argumenten om juist wel of niet voor die ene jas te gaan, klasse!! Fawed bedankt voor je geduld, je hebt er een trouwe fan bij!!
Peter heemskerk 2020-04-19
Lhx okhx okbx Ikkhx o xoohx o hx okbcocoox o pv
jan 2020-04-14
ik heb onlangs een mindere reactie achtergelaten over mijn instructor Iii motorbroek. Waarom plaatst u deze niets. Zou deze manier wordt het gastenboek wel erg ongeloofwaardig.
Henk Koning 2020-04-12
Een hele sportieve jas , die heerlijk zit en met voldoende ventilatie ritsen voor op warme dagen. Incl. CE-LEVEL II protectie , armen schouder en rug. Echt een aanrader.