GASTENBOEK

Laat hier uw review achter in het gastenboek

René van Oers 2020-04-07
Op 31 maart in de winkel geweest in Barneveld en ik ben daar zeer goed geholpen Er werd alle tijd genomen om vragen uit te leggen over kleding en helm Deze ook alle twee gekocht Een heerlijke kop koffie gehad kortom van mij verdienen jullie een dikke 10 Ik zal de volgende keer zeker terug komen Groet René van Oers
Esther 2020-03-31
[BARNEVELD] Top winkel. Super service. Ik kom hier al weer vele jaren. Laatst een issue met een broek, binnen 5 minuten was deze opgelost. Afgelopen week had ik er een onderdeel voor mijn helm besteld welke binnen een week bezorgd zou worden, maar nu door de corona ernstig vertraagd zou worden. Is het gewoon in de winkel opgelost met een onderdeel uit een helm in de winkel.. Echt helemaal super service! Ik had je 3 maanden geleden op google maps al 5 sterren gegeven en dat mag blijkbaar maar 1 keer dus dan maar een extra verhaal op jullie website.. Weer 5 van de 5 sterren hoor!
Lenair 2020-03-31
2 weken geleden in Aalsmeer voor een lederen motorbroek wezen kijken. Ik werd direct vriendelijk geholpen en kreeg meteen de juiste maat. (dat is kennis van zaken) Nu bleken de kniepatch niet op de juiste hoogte te zitten, daar mijn knieen toch iets hoger zaten dan deze in de broek waren geplaatst. Geen probleem was dit, kon worden aangepast. Nog geen week later ontvaing ik via een bericht dat de broek klaar was. Dat is service van de hoogste graad. Mannen ik bedank jullie hartelijk voor de service en ik zou zeggen tot binnenkort, al is het voor een heerlijk bakje koffie:)
Lieke 2020-03-29
Mooie kleding en top service, ik ben fan van Restyle! Enkele maanden geleden heb ik mijn complete outfit aangeschaft in Barneveld bestaande uit een Restyle jas, broek, handschoenen en schoenen en een motorhelm. Goede kennis van maten en pasvorm, ik kreeg direct de juiste maat aangereikt. Na kort gebruik bleek een van de ritsen in de jas niet in orde te zijn, maar dit werd binnen korte tijd hersteld. Super vriendelijke mensen, ik raad jullie aan iedereen aan!
klaas 2020-03-28
prima helm echter ondanks de anti condens laagje op het vizier ,beslaat de helm toch nog vrij snel,dus meestal op een kleine opening rijden wat dan weer extra geluid geeft,helm zit prettig ook voor brildragers heb hem nu met het MIDLAND intercom systeem uitgerust en dat past prima
Yvonne de Croon 2020-03-26
Vandaag wederom bij Restyle in Barneveld geweest. Fawad heeft me met zeer goede adviezen voorzien van een hoodie en veiligheidsvest. Ook het probleempje dat ik had met mijn andere jas op een zeer correcte manier opgelost. Alle lof voor Fawad!!!
Theo 2020-03-24
Mooie jas voor een sympathieke prijs. Valt wel klein uit dus neem je best een maat groter dan normaal
Dennis 2020-03-20
net een paar maanden een nieuwe motorjas gekocht bij deze mooie zaak en gast vriendelijke medewerkers, had ik wel een kleine opmerking de reflectoren op me schouders van me motor jas waren al aan het slijten. ik liet het zien aan de verkoper en er werd geen ogenblik getwijfeld, bij dit bedrijf wordt gelijk in oplossingen gedacht, dus jas inleveren er en een week later kreeg ik me jas terug zo gloed als niet met nieuwe gestikte reflectoren op de schouder. ik ben weer helemaal blij met me mooie jas jongens ga zo door.
Thomas 2020-03-20
Binnen een jaar was de regenvoering van mijn broek stuk. Na telefonisch contact is er een nieuwe voering besteld. Omdat de levering langer op zich liet wachten door een miscommunicatie was de verzending ook nog gratis. Fijn contact en goede service van Fawad
bjb 2020-03-11
Op de motorbeurs een Titanium II jas gekocht. Thuis bleek een zak verkeerd gestikt. Na telefonisch contact naar de winkel in Barneveld geweest. Daar is de jas omgeruild voor een nieuwe. Prima service!