GASTENBOEK

Laat hier uw review achter in het gastenboek

Nancy vd Meulen 2023-05-25
Geweldig geholpen in Barneveld. Had via de Motormeiden site heel vaak gelezen dat Restyle een aanrader is voor oa. een damesjas. Ik was samen met mijn man en we zijn beide geslaagd voor een jas voor een goede prijs. De service was ook uitstekend. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en er werd goed meegekeken wat bij iemand past. Mijn mouwen waren te lang maar binnen een week was dit voor mij veranderd in hun eigen naaiatelier en de jas kon via de post naar mij toegestuurd worden. Groetjes een tevreden klant :-)
Cattleya 2023-05-24
Twee weken geleden voor het eerst de winkel in Aalsmeer bezocht. Hartelijke ontvangst met koffie door eigenaar en medewerksters. Was druk, maar evengoed toch aandacht aan iedere klant en dus ook aan ons. Op zoek naar broeken en jas. Verschillende dames en herenbroeken gepast. Na super advies voor een Kevlar legging en een Kevlar cargo broek gegaan. Ook mooie motorjas uitgezocht. Helaas bleken mouwen te lang en iets te wijd op bovenarm. Eigenaar kon alles op maat laten (ver)maken met levertijd van 1 week. Na afgesproken termijn terug. Bleek het helaas net nog iets te lang. Aangezien eigenaar alleen voor perfectie gaat en ons als klant dit ook wilde leveren is de jas alsnog weer aangepast. Zojuist is de jas via post afgeleverd en de mooie jas is goed (ver)maakt. De totale ervaring met eigenaar en de twee medewerksters was TOP! Vriendelijkheid, humor, service, gastvrijheid en kennis. Wij zijn zeker fan en zullen terug komen (sowieso voor de mooie tas!). Muchisimas gracias Cattleya
Harrie 2023-05-18
Wat een top!!!!! Zaak Zij proberen je niet iets te verkopen maar ze helpen je kopen. Wat een verademing in vergelijking met andere zaken waar het alleen om omzet gaat. Ga zo door Ps ze beginnen eerst met een heerlijk bakje koffie
Huub 2023-05-17
Ben na 15 jaar nieuwe broek gaan halen vanuit limburg, lederen kwaliteit was super,Heb weer dezelfde gekocht (iets andere maat) Past weer perfect.top kwaliteit voor een prima prijs.Verkoper heeft mij zeer enthousiast geholpen. Als ik weer iets nodig heb is het de moeite waard om een aantal kilometers hiervoor naar BARNEVELD TE RIJDEN????????
Erik 2023-05-17
Ik ben al vaker bij resylewear geweest en was er altijd tevreden weer weggegaan. Afgelopen maandag was ik er weer. Deze keer voor een bivakmuts en handschoenen. Klantbediening was weer perfect. Ik heb eerder ervaren dat de producten ook prima zijn, dus daar vertrouw ik nu ook weer op.
Jack. 2023-05-14
Na mij weet nu ook de tweede generatie de weg te vinden naar restyle. Mooi om te zien dat mijn kids ook bij jullie komen kopen. mvg Jack.
Richard Bakker 2023-05-10
Vandaag wederom zeer goed en professioneel geholpen door Umad Sheikh bij het uitzoeken…, hoewel, hij pakt altijd direct de juiste maat voor je uit het rek, van een nieuw motorjack. En zoals altijd weer in voor een leuk praatje met een bakkie koffie erbij. Zoals gezegd: altijd weer een top service voor/met top producten! Dank!
Marianne 2023-05-09
Ivm mijn maatje meer paste mijn dure merkpagina niet goed meer. Ik had al goede referenties gelezen dus ben in Barneveld naar binnen gestapt. Binnen de kortste keren had ik een textiele broek en jas. Ik mocht het eerst gaan proberen en als er iets aangepast moest worden, kon dat altijd nog. Bleek dat mijn broek te lang was en heb ik teruggebracht om te laten vermaken. Het zou een weekje duren en na een week kreeg ik een telefoontje dat er iets fout gegaan was. De broek was langer gemaakt ipv korter. Geen probleem, een week later kon ik hem ophalen en zat perfect. Ook de protectie was verplaatst. Ik kan iedereen deze winkel aanbevelen! Vriendelijk geholpen, heel veel en hele mooie prijzen.
één 2023-05-03
555
Miloe 2023-04-12
Vorige week gebeld naar Restyle voor een pak op maat. I.v.m. mijn werk en de pasen een afspraak op het einde van de zaterdag net voor sluitingstijd. Was heel druk toen ik aan kwam en werd uiteindelijk zelfs na sluitingstijd. Werd heel vriendelijk ontvangen. De eigenaar Umad heeft mij super goed en vriendelijk geholpen. Kreeg meteen een goed gevoel in de winkel, mede door de vriendelijke ontvangst. Uiteindelijk heeft hij mij afgeraden om een heel leren pak te kopen. In plaats daarvan heb ik de nieuwe GP Pro Next Level Neon Red gekocht. Super fijne jas. Uiteindelijk hoefde er alleen een paar cm van mijn mouwen afgehaald te worden. Dit zou volgens Umad ongeveer 1 tot 1,5 week duren. Helemaal goed toch. Zeker met de Pasen snap ik de drukte. Ook nog 2 "onderbroeken" gekocht van 100% kevlar voor onder mijn eigen broeken. Hij zou mij een berichtje sturen wanneer mijn jas klaar zou zijn. Tegen alle verwachtingen in kreeg ik een bericht de dag daarna op 1ste paasdag dat ik mijn jas op 2e paasdag al kon ophalen! Super blij natuurlijk en maandag ben ik deze gaan ophalen. Toch nog even rond gekeken omdat ik wat meer tijd had en gelijk ook het nieuwe joggingspak met 100% kevlar en een nieuw heuptasje meegenomen. Dinsdag heb ik meteen met de nieuwe jas gereden samen met mijn nieuwe "onderbroek" en deze zitten super fijn. Beide heel comfortabel en toch meer veiligheid voor mijzelf. Joggingspak moet ik nog uitproberen, maar deze zat al heel relaxed dus daar heb ik ook alle vertrouwen in. Kortom, super goed geslaagd. Hele vriendelijke en vooral snelle service! Goed en onderbouwd advies. Restyle zal mij vaker zien en zal deze ook zeker aanbevelen! Nogmaals bedankt & tot snel! ????