GASTENBOEK

Laat hier uw review achter in het gastenboek

Gino 2019-05-27
Wit/zwart graag maatje xs
Richard 2019-05-20
Vorige week in Barneveld de leren broek King gekocht. Maat 30 aangewezen, dacht dat past nooit, maar zat perfect !. Matte versie, wel iets witte uitslag/droogte, maar kreeg leervet mee. Top!
Omar 2019-05-18
Echt een top zaak! Mooie kleding en hele vriendelijke mensen! Ik ben weer helemaal voorzien!
Simon 2019-05-14
Ik heb 1 seizoen gereden met deze broek en bevalt goed. Ik draag geen andere broeken meer op de motor. Na veel dragen ging er bovenaan de broek een naadje los en dat is snel onder garantie verholpen. Super service :-D.
mardi 2019-05-13
13-05-2019 vorige week online een jas besteld. Kreeg al snel een telefoontje dat deze jas niet meer leverbaar was in mijn maat. wel in een andere kleur in Barneveld. Tevens ook een mail ontvangen met andere mogelijkheden, in dezelfde prijsklasse. Na een vriendelijk telefoongesprek, met veel advies, afgesproken om vandaag naar Barneveld te reizen. Bij binnenkomst werd ik warm onthaald en wist hij van mijn komst. Gelijk een kop koffie aangeboden gekregen. Ik kreeg goede uitleg en veel informatie van het product. Heel fijn is dat. Fijn dat mensen proberen mee te denken en ik ben uiteindelijk met een jas en een helm weer vertrokken. Ook werd er nog even aan mijn verzendkosten gedacht, van de online bestelling. Deze werd weer netjes van het totaal bedrag afgehaald. Soms zijn het de kleine dingen die het hem doen. Bedankt voor de fijne service en een zeker een aanrader voor een ieder
Dick 2019-05-05
Gisteren in Barneveld een jas, een broek en laarzen gekocht. Erg fijn verwelkomd en geholpen in de winkel. Verkoper nam uitgebreid de tijd voor advies en uitleg. Maakte een kundige indruk. Geen haast, ondanks de andere klanten in de winkel. Goed advies over maat. Alle kunnen passen. En koffie en een frisje is attent. Mooie spullen aangeschaft. Ik verwacht er lang veel plezier van te hebben. Aanrader!
Marco Kreischer 2019-05-01
Super zaak. Ook voor de grote maten .(mijn maat 42) had er een hard hoofd in .in het begin .maar toch geslaagd Ze hebben mijn kevlar spijkerbroek op maat gemaakt. Na afmeting (zoals het hoort te gaan) Maandag verzonden dinsdag in huis. Groet m.kreischer Schiedam
Bert van Sloten 2019-04-28
Afgelopen 24 April een nieuwe leren motorbroek aangeschaft in Barneveld. Hartelijke ontvangen, en een goede uitleg over de motorbroek. De koffie en fris waren een prettig aanvulling. Ik kan weer veilig de weg op.
André 2019-04-17
Inmiddels 3 jaar in bezit en bevalt goed. Sterke jas, die zich bewezen heeft na een motorongeluk. Alleen wat schaafplekken op de jas, maar geen kapotte delen. Waterdichtheid is perfect, maar na 3 jaar komt nu het water om sommige plekken er doorheen, dus moet een nieuwe voering. Verder vind ik hem in de zomer te warm, ondanks dat er veel lagen uit kunnen, maar het doorwaai effect is minimaal. Verder een prima jas, voor deze prijs. Dus 4 sterren.
Paul 2019-04-12
Een heerlijke jas. Sinds eind 2018 in het bezit en bijna dagelijks aan. Warm in de koude dagen en droog op de natte dagen. Alleen een zomer nog niet getest, maar met de vele ventilatie mogelijkheden, heb ik daar ook vertrouwen in.