GASTENBOEK

Laat hier uw review achter in het gastenboek

.hh 2010-07-24
hh
Peter Vooges 2010-07-24
Een no-nonsence winkel. Geen fraai super de luxe pand, maar gewoon een loods vol met een enorme hoeveelheid kleding in veel soorten. Allemaal naar eigen kwaliteitsnorm gemaakt en prijstechnisch heel goed (oftewel een goed product voor een hele nette prijs). Goede adviezen op momenten dat daar behoefte aan was en verder ook zelf lekker ongestoord kunnen zoeken. Tot slot ook nog een lekkere kop koffie met een pindakoek :-) Een aanrader als je op zoek bent naar motorkleding.
henderika 2010-07-20
we willen de service extra bedanken. wij hadden nl allebei een jack en laarzen en helmen gekocht. alle tijd om ons te helpen en goed advies erbij. nu kreeg ik problemen met de laarzen want de binnen voering ging er mee uit als ik de laarzen uit trok. geen probleem ,ik kon ze om ruiklen maar we waren de aankoopbon vergeten mee te nemen, evengoed mocht ik de nieuwe laarzen mee nemen en bij thuis komst hebben we de bon na hun toe gemaild volgens afspraak. nu we vinden dit wel klasse en getuigd van vertrouwen in ons als klant. de jassen en helmen voldoen na wens evenals de andere paar laars wat geen problemen opleverde. een zaak om aan te bevelen .
uko 2010-07-13
Begin juli een leren broek en jas gekocht. Het personeel is klantvriendelijk en bekwaam op hun werkgebied. Er wordt rustig de tijd genomen om e.e.a te passen. De kwaliteit van de motorkleding is prima en dat voor een mooie prijs. Restyle is zeker een aanrader om eens een kijkje te gaan nemen!! De koffie staat in ieder geval klaar. Superzaak...........
de Haas 2010-07-12
Zeer vriendelijke gasten erg behulpzaam en mooie spullen voor een redelijke prijs. Absoluut niet opdringerig, ga zo door jongens volgend jaar jas + helm :)
Annemarie Veenhof 2010-07-09
In maart 2010 een "KLPD" broek gekocht bij Restyle. Na een aantal ritjes begon hij echter te verkleuren, even gebeld en was geen enkel probleem om hem om te ruilen (zelfs na een jaar). Fantastische service. Je voelt je echt KLANT bij Restyle. Van harte aanbevolen!
Peter Nederkoorn 2010-07-06
Restyle Is klasse !!!! Ben 1.93 Lang Dus een normale confectie maat past mij niet Via Internet Restyle Gevonden Bij Restyle aangekomen zeer vriendelijke ontvangst Eerst Koffie Dan Zaken Mijn toekomstig pak moest uiteraard aangemeten worden Wat mij verbaasde was dat ik een Combipak aan moest trekken wat qua maat in de richting van mijn postuur kwam Er werd gemeten dit eraf dat erbij Ik dacht nog dit wordt nooit niks Maar 6 Weken Later Telefoon Het Pak Was Gereed Op Naar Aalsmeer Het Combipak Aangetrokken En Wat Denk Je Het Paste Precies Op Een Klein Detail Na De Mouwen Waren Aan Het Eind Iets Te Krap (Waarschijnlijk Een Schrijf Foutje ) Geen Probleem Werd Mij Verteld Dat Wordt Geregeld 1 Week Later Perfecte Pasvorm (Als Gegoten) RESTYLE Zoals Boven Vermeld Grote Klasse !!!!!!! Adverteren Hoeft Restyle Niet Als Je Zo Netjes Behandeld Wordt Maken De Klanten Die Reclame Wel ! Met Vr Gr Peter
Leo 2010-07-05
Zaterdag ochtend, ben na mijn werk naar restyle af gereisd daar aan gekomen een vriendelijke hand en een kop koffie dat is nog eens een binnen kommer die kom je maar zelden tegen, Onder het genot van de koffie een zeer deskundige uitleg over de leren broeken de zomer als zowel de winter broek. Ik ben uit eindelijk voor de zomerbroek gegaan hij zit als gegoten. Toch nog even een politie gele leren jas gepast staat best goed dat geel maar ja een andere keer misschien toch weer 400, de weg naar huis duurde best lang dus veel tijd om over die jas na te denken en het bij behoren verhaal van de in mijn ogen deskundige verkoper heeft mij toch maar doen besluiten om middags voor de tweede keer naar Restyle te gaan en de jas te kopen. De website doet het al vermoeden maar echt, Een top zaak en zeer zeker een aanrader. Gr Leo
nanneke 2010-07-04
Gisteren 500 km gereden, ongeveer 100 km fikse regen gehad. Had mijn oude doorwaai jas aan, kletsnat. Nieuwe leren broek van restyle ook aan.....kurkdroog gebleven!!! Heerlijk. Broek rekt wel uit. Aan te bevelen om strak te kopen. Zit dan fantastisch!
van der Lugt 2010-06-29
Al enige tijd was ik op zoek naar een goed zittend motorpak als gezette vrouw die ook nog eens klein van stuk is. Bij restyle is een prachtige leren broek voor mij op maat vermaakt en zijn de kniestukken op de juiste plaats gezet. Het was een haastklus omdat we de broek graag voor onze vakantie wilden hebben. Kosten nog moeite zijn door Restyle gespaard om dit voor elkaar te krijgen voor een hele redelijke prijs. De broek zit als gegoten! Zeker een aanrader voor motorrijders met een voller postuur. Wat een service! We komen zeker terug.