GASTENBOEK

Laat hier uw review achter in het gastenboek

Ambulance EMES vzw 2010-01-28
Bij het opzoek gaan naar een bedrijf die onze ambulance motorkleding kon maken zijn wij bij dit bedrijf terecht gekomen.Ik ben heel blij dat ik de beslissing heb genomen om met dit bedrijf verder te werken daar de eind resultaten gewoon KLASSE is.Met dit bedrijf werken is gewoon een plezier daar zij alles kunnen realiseren wat de vraag is van de klant en met een TOPKWALITEIT dat je niet vaak tegenkomt.Doe zo verder je bent de nummer 1 in de motor kledij.
steenhuisen 2010-01-25
drie jaar geleden een combi gekocht en wat een pak zeg!! het zat altijd heerlijk maar afgelopen seizoen kwam de ultieme uitdaging voor het:ik werd door een busje gesneden kwam ten val en schoof 20 a 25 meter over het asfalt,kwam nog net niet onder een vrachtwagen terecht wat ik niet van mijn motor kan zeggen! ik stond op en keek naar mijn pak,het was voor 75 procent afgeschaafd maar nergens open plekken!! ook bij de naden niet !! dus ook ggen schaafplekken of botbreuken voor deze jongen! dus RESTYLE mijn complimenten en bedankt voor het goede materiaal en ultieme draagcomfort.Bij deze bestel ik ook mijn nieuw pak.Ongelooflijk wat een klasse.
martin ( lange ) 2010-01-21
Wat een top zaak, ben onderuit gegaan met mijn leren broek en jas een klein beetje schade er aan maar, maar als ik hem langs zou brengen kon hun hem wel weer herstellen voor een klein bedrag top, maar ik heb hier vanaf gezien en een nieuw spulletje gekocht een gele jas en broek van cordura top spul die instructeurs jas moest even wennen aan het colletje maar nu is het top kan niet anders zeggen,, nu ben ik erg lang 2.05 meter was mijn motorbroek te kort niet in de winkel maar alleen als ik op de motor zat, drie weken later terug gegaan en heeft hij er een stuk van 15 centimeter aan laten zetten van leer, niet van nieuw te onderscheiden en dat voor heel weinig geld onder €40 echt top,,, ik koop nergens anders meer mijn kleding,,,,, kan het echt iedereen aanraden hier te kopen of in ieder geval te kijken.
Jan-Willem 2010-01-12
Ik had tweede Kerstdag een nieuwe leren broek gekocht bij deze firma en eenmaal thuis gekomen bleken de pockets voor de kniebeschermers door mijn lange boven benen iets te hoog te zitten. Dhr.Umad deelde al bij verkoop mede dat hij dit voor slechts 2 tientjes kon laten aanpassen. Na kort mailcontact kon ik de broek j.l. vrijdag al langsbrengen. De reparatie ging ongeveer tien dagen duren, maar ik kon een leenbroek meekrijgen. Daar ik met dit weer toch niet ging rijden heb ik geen gebruik gemaakt van deze service. Vandaag al een belletje en wat schetst mijn verbazing? Broek al klaar en past nu perfect! Topservice!!!! Umad bedankt voor de snelle afhandeling.
Haemerling 2010-01-06
Ik ben super tevreden met de Cordura All Weather Touring pak in grijs/zwart (nieuw model). Goede prijs kwaliteit verhouding in combinatie met een zeer goede service. Ik ga zeker nog een keer terug. Groetjes van een tevreden Transalp rijder.
ton de vos 2010-01-03
Ik ben hier voor eerst geweest. Ik wist niet wat me over kwam een vriendelijke persoon die me op ving. Of ik koffie wil en de tijd nam om me te helpen geweldig hier ga ik vaker heen
Martijn 2009-12-25
De rits van min Restyle jas was kapot gegaan. Na een telefoontje bleek het geen probleem te zijn als ik hem langs bracht om hem te laten maken. Week later kon ik hem weer kosteloos ophalen. Prima service.
JP 2009-12-25
Juist voor de kerstdagen in Aalsmeer geweest om mezelf van een nieuwe broek en jas te voorzien. Kan niet anders zeggen dan dat de service heel erg goed was, alle tijd om rustig je keuze te maken en de prijs-kwaliteit klopt gewoon. Zeker voor mij een adres om in de toekomst terug te keren. Top.
Ronald en Yvonne 2009-12-18
Wij zijn heel erg tevreden over de service we werden perfect geholpen.Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.Of het nu een klein ding is wat je zoekt of iets groots ze nemen goed de tijd voor je.Bedankt en we komen zeker nog een keer terug
Ron Satoer 2009-12-16
Over de service kan ik kort zijn, gewoon top! keurig geholpen. echter bleek er nog een klein productiefoutje te zitten in de jas, deze is om deze reden dus ook uitstekend hersteld. Echter was ik zo slim geweest om bij het ophalen van de jas mijn portomonee daar te laten liggen maar ik werd keurig gebeld en ik ga deze vandaag even ophalen. Mijn complimenten! Mvg, Ron Satoer