GASTENBOEK

Laat hier uw review achter in het gastenboek

cor 2009-08-01
ik ben gisteren naar aalsmeer gegaan zo van nou maar eens kijken of ze echt zo veel jassen in mijn maat XXL hebben. want ben al bij meerdere winkels geweest maar niet een betaalbare jas in mijn maat ja wel van 300 euro of duurder. maar toen ik in aalsmeer aan kwam bij restyle ben ik heel erg netjes ontvangen door een keurige jongeman en vroeg of we iets wilde drinken. ik heb mijn ogen uitgekeken en een aantal jassen gepast uiteindelijk na een keurig en goed advies een mooie en goede restyle jas gekocht en de jonge man heeft mij dus niet zo als in veel winkels wel gebeurt de duurste jas verkocht. maar de jas die het meeste bij mij past. heel erg bedankt voor de nette servies gr helene en cor uit wapenveld
sol 2009-07-13
Wij als motorrijders hebben nog wel wat eisen als het gaat om motor kleding. Het geval is dat we op de motor beurs Utrecht een jas zagen en gekocht hebben met al of bijna al ons eisen. Maar goed mijn jas moest korter zijn. bij diverse standhouder die ons hielpen aan gegeven dat hij eigenlijk korter moest. Bij de meeste motor kleding verkoper/fabrikanten kon het niet of tegen een stevige meer prijs terwijl het al niet echt goedkoop was. Uit eindelijk kwamen ik en mijn vriend bij de stand van restyle. De jas voldeed aan veel van onze eisen /wensen en de jas kon in gekort worden voor mij. Was waarschijnlijk geen probleem meer prijs was maar 50 euro nou dat was nog te doen. Twee dagen na de beurs ben ik er heen gegaan en ja, hoor na wat gepraat en denk en hoe de jas in te korten was het duidelijk. We gingen voor 1 uurtje het werden er gelijk 3, maar wel gezellige 3 uurtjes. Na de aangegeven 6 weken was de ingekorte jas uit de fabriek in Nederland aangekomen en de jas was geheel volgens afspraak en wens. Helemaal Topie. In die 3 uur had ik ook een broek gezien en laarzen maar zo veel in een keer, was te veel van het goede. Dus een paar maanden later ben ik voor mijn motor broek gegaan en helemaal top. vervolgens zag ook nog een paar andere laarzen. Voor de prijs hoefde ik het niet te laten. Dus omdat ze goed paste en toch een paar nieuwe laarzen nodig had, heb ik ze gekocht. De meeste kleding en laarzen onder de 200 euro, oké er zijn ook wel wat duurder dingen daar hoor. Maar voor de prijs moet je zeker eens gaan kijken. Van cordura tot leer, van jas,broek, overal, laarzen , handschoenen enz. o,ja ook een paar soorten helmen. Kleine aanpassingen voor 50 euro extra is geen geld. Het is niet groot, maar wel goed niet te vergeten koffie en thee of fries krijg je gratis, en het is gezellig. Je kunt de tijd nemen net zo lang als je wil. Wil je nog even later terug komen of over nadenken geen probleem. Goed prijs en kwaliteit en service helemaal top. Gr marian/toverfee
Robert 2009-07-06
Na lang wikken en wegen besloten om een professioneel race overalls op maat laten maken. Ik vind dat de standaard pakken van de wel bekende merken allemaal te veel de nadruk leggen op het adverteren van hun eigen merk. Bij een op maat gemaakt pak kan je zelf bepalen wat je wilt. Het pak zit als een tweede huid en de kwaliteit van het leer is perfect! Ik ben zeer tevreden! Dus als je een naar je eigen smaak gemaakt pak zoekt is dit zeker een aanrader!
Vincent 2009-07-04
1/2 jaar terug een "Instructor" motorjas gekocht en deze gedurende de wintermaandeen tot tevredenheid dagelijks gebruikt. Nadat de jas opeens begon door te lekken op de mouw, en na een eerste aanpassing de oorzaak niet te vinden was, is deze kostenloos vervangen door een nieuw exepmplaar. Complimenten voor de service.
niels 2009-06-23
diverse kleding aangeschaft. alles naar wens op één jas na, deze werd op verzoek vervangen. prima service dus!!
Robert 2009-06-19
goede prijs kwaliteit verhouding in combinatie met een goede service maakt het zeker interessant om hier een een kijkje te nemen.
Hetty 2009-06-17
vandaag bij Restyle mijn motorpak laten aanmeten ik werd zeer professioneel geholpen door de verkoper/eigenaar en weet zeker dat mijn nieuwe pak super zal zijn..ik raad echt iedereen aan die op zoek is naar motorkleding zeker een kijkje te gaan nemen in Aalsmeer ze zijn van alles voorzien en tegen echt bodemprijzen koop je een superkwaliteit pak/overall/handschoenen etc.. dus zoek niet verder en ga zeker eens kijken bij Restyle.. zeker weten dat je tevreden naar huis gaat..