GASTENBOEK

Laat hier uw review achter in het gastenboek

Gerard te Loo 2010-03-30
Ik heb de zwarte leren politiebroek aangeschaft, model 2010. Geweldige pasvorm, fijn om te dragen onder alle weersomstandigheden.Ik draag hem veel vanwege mijn werk voor de EuromotardService. Daarbij gebruik ik ook de gele instructorjas die minstens zo gebruiksvriendelijk is als de broek. Ik ben compleet ge-"restyled" ! De klantvriendelijkheid van deze mensen is enorm, niets is teveel en de koffie is er altijd klaar.
cees 2010-03-06
ben zeer te spreken en tevreden over restyle heb een jaar geleden handschoenen gekocht 1 daarvan kwam een scheurtje in mee terug gegaan kreeg zonder discussie hierover ondanks de leeftijd zo een paar nieuwe mee dit vindt ik nog eens service dit is gewoon top! reactie van een zeer tevreden klant groeten cees
Iwan 2010-02-22
Vrijdag avond op de Motorbeurs was Restyle één van de eerste tenten waar ik kwam en gelijk ook de tent tot aan sluitingstijd voor mij. Ik werd supergoed geholpen, drankje erbij en wat een superkleren! Mede om financiële redenen wilde ik niet zoveel geld uitgeven, maar ik werd verliefd op de kwaliteit en de vreindelijke adviseur heeft geregeld dat het voor mij betaalbaar was. Ik ben er ZO BLIJ mee. Wat een heerlijk leer en wat een intelligent idee om dat 3 laags systeem te ontwikkelen! Ik heb er zondag mee gereden (door de regen) en het was totaal niet koud en ik blijf kurkdroog. Bovendien zitten de kleren me als gegoten! Restyle & medewerkers, dankjewel!!!
andre 2010-02-21
Had een richa jas maar deze liet toch water door, ben toen op zoek gegaan naar een andere jas ( ook Geel ). Uiteindelijk bij restyle uitgekomen maar jas was nog niet gereed voor productie. Kreeg van restyle een mailtje dat ze nu leverbaar waren voor de consument. Op 15 febr gemaild of ze ook op de motorbeurs Utrecht stonden , en inderdaad een bevestiging van wel. Dus vrijdag morgen direct naar hun stand en na het passen de jas meegenomen. Heb gisteren (zaterdag) een eind met de motor gereden ( uiteraard met de nieuwe jas) Heb het niet koud gehad en op het laatst een bui regen op mijn dak gehad , ben droog gebleven. Eind oordeel : Super jas en tevens goed zichtbaar voor anderen . En Restyle : houd je op de hoogte snel antwoord en super behandeling DANK hiervoor
Twan 2010-02-21
Gister op de beurs in Utrecht buitengewoon vriendelijk behandeld goed advies en je niets perse willen verkopen.
rein van der zee 2010-02-20
Buitengewoon vriendelijk en snel geholpen met een mooie en goede kwaliteit motor broek,op de motor beurs in Utrecht. En ook nog voor een vriendelijke prijs!
anne & danny 2010-02-19
Ook wij hebben op de beurs 2 jassen gekocht, er wordt absoluut de tijd genomen om je te adviseren. We zullen de komende tijd gaan merken of het ook goede kwaliteit is of niet, ik ga er wel van uit dat de kwaliteit goed is.
Peet 2010-02-18
Vandaag (18-2) op de motorbeurs in Utrecht de stand bezocht. Wat het éérst op viel waren de uiterst vriendelijke mensen! PLUIM. Een van ons heeft een prachtige leren broek gekocht. Groetjes
Freddy 2010-01-31
Na een bezoek aan de zaak op nr127 in Aalsmeer en een leuke verkoper tegen het lijf gelopen keken we onze ogen uit. Zo veel voorraad. We kwamen voor een motorbroek,maar mijn vrouw zag een stoere motorhelm op mijn hoofd en zei dat is een leuke helm voor mijzelf !Dus gelijk goede maat gepast en meegenomen. Mijn zoon had inmiddels een stoer jack met een bontkraag, voor echt weinig geld tov andere leder zaken.aan getrokken en gelijk maar mee genomen. Zelf had ik dus een leuke Cordura broek aangepast en die zat perfect, ook na een proefzit op een echte motor in de zaak,altijd makkelijk om op een oldtimer te kunnen passen. We gingen uiteindelijk na wat koffie en een cola en een goede uitleg over de materialen tevreden naar huis ,wat toch niet naast de deur was. EEN GESLAAAGDE DAG TRIP MET MEER AANKOOP ALS GEPLAND.Bedankt voor de tijd.Super !!
willem 2010-01-30
1,5 jaar geleden heb ik hele mooie eenvoudige dunne leren handschoenen voor een zeer schappelijke prijs gekocht bij Restyle. Dagelijks heb ik ze gebruikt op de motor en bij het skien. Nu beginnen ze wat te slijten en wilde ik weer nieuwe om de koude te trotseren. Restyle heeft ook nu weer hele mooie leren handschoenen voor prijzen die veel lager liggen dan bij anderen. Ook de zomerhandschoenen liggen al klaar om gekocht te worden. Bij alles krijg je goede adviezen op maat. Al twee jaar gebruik ik dezelfde Cordura broek. Er is bijna geen slijtage aan te merken. Bij volle regen heeft deze broek mij wel eens meer dan 1,5 uur droog gehouden.