LET OP! WIJ ZIJN GESLOTEN T/M 28/02. U BENT WELKOM OP MOTORBEURS UTRECHT IN HAL 11 STAND B004! WIJ ZIJN DONDERDAG 01 T/M ZATERDAG 03 MAART SPECIAAL OPEN
VOOR PARTICULIEREN VERKOOP VAN 11 TOT 16 UUR!

De Grootste & Goedkoopste Motorkleding Groothandel!

Belgische Ambulance

Belgische Ambulance

  • niet te koop

  • Model: Belgische Ambulance

Beschikbare opties:

Bestellen

Omschrijving

Belgische Ambulance Emes VZW.
 
Vanaf 2010 zijn wij eveneens de directe leverancier van de Belgische Ambulance Emes VZW.
Wij leveren complete paketten in leer en Cordura met zowel jassen als broeken aan de Belgische Ambulance.
 
Deze jassen zijn niet te koop. In het kader van vakbekwaamheid en ervaring tonen wij u deze foto's.
 
Dhr. Patrik Bosmans / Directeur Emes VZW heeft op 28/01/10 de volgende reactie in het gastenboek geplaatst ; 
 
Ambulance EMES vzw Merchtem Belgie patrik@emes.beBij het opzoek gaan naar een bedrijf die onze ambulance motorkleding kon maken zijn wij bij dit bedrijf terecht gekomen.Ik ben heel blij dat ik de beslissing heb genomen om met dit bedrijf verder te werken daar de eind resultaten gewoon KLASSE is.Met dit bedrijf werken is gewoon een plezier daar zij alles kunnen realiseren wat de vraag is van de klant en met een TOPKWALITEIT dat je niet vaak tegenkomt.Doe zo verder je bent de nummer 1 in de motor kledij.

beoordeling(en)

Let op! U kunt bij ons niet direct online bestellen, want wij zijn van mening dat motorkleding (en toebehoren) het liefst gepast dient te worden alvorens u tot aanschaf overgaat. Het gaat immers om uw veiligheid. Wij adviseren u om tijdens onze particulieren verkoop dagen in een van onze vestigingen langs te komen. Wilt u liever toch online bestellen?  Persoonlijk contact is dan erg belangrijk m.b.t. de maatvoering, pasvorm en uw wensen. Wij verzoeken u dan graag om even te mailen of bellen, zodat wij u persoonlijk verder kunnen begeleiden met het selecteren van de juiste maat. Daarna kan uw bestelling alsnog binnen 24 uur worden verzonden. Vriendelijke groet, Team Restyle.