Waardering:
93% of 100

Reflex Aniline - / wind- en waterdicht / 4 seizoenen

Op voorraad
SKU
MEN-1026
€ 329,95 € 272,69
Apple Pay
De Reflex Aniline leren motorjas is een professionele tour motorjack dat bewijst dat de voordelen van een technische leren jas niet alleen voorbehouden zijn aan sportieve rijders.
De looks en pasvorm van de Reflex Aniline leren jas zijn meer gericht op touring dan op racen, wat het een extreem comfortabele jas maakt voor de langeafstands-rijder die liever in leer rijdt dan in textiel.
Deze jas is gemaakt van soepel hoogwaardige topkwaliteit volnerf Aniline rundleder. Het mooiste gedeelte van de huid en dankzij dit soepel en slijtvast leer is hij altijd comfortabel.
De Reflex Aniline motorjas heeft de pasvorm en performance die u verwacht van een motorjas. Na enkele keren dragen zal dit jack aanvoelen als een tweede huid en wilt u niet meer anders.
Verder is de jas voorzien van 3M Scotchlite reflectie banen op belangrijke strategische plekken voor optimale zichtbaarheid in het donker.
 
De eerste paar foto's zijn van de nieuwe versie voor 329,-! Die heeft als toevoeging zes ventilatie ritsen! Twee op de schouders, twee op de armen en twee op de rug. Deze prijs is van de nieuwe editie.
 
Specificatie:
  • 1.4 - 1.6 mm  dikte leer.
  • De jas is 100% wind- en waterdicht d.m.v. een exclusief drie lagen techniek!
  • De jas is voorzien van een vaste geperforeerde zomervoering, een uitneembare wind- en waterdicht Reissa membraan voering en als laatste heeft hij een uitneembare wintervoering met manchetten.
  • De Reflex Aniline heeft verder uitneembare CE-protectie en twee universele connectie ritsen om eventueel een broek aan vast te ritsen.
  • Hij heeft uiteraard ook volledig dubbel gestikte naden, binnen- en buiten zakken.
  • Daarnaast is hij ook voorzien van een documenten vak en ventilatie ritsen op de rug
  • Dit jack heeft ook verstelbare gespen
  • Als laatste is hij voorzien van de welbekende 3M Scotchlite reflectie banen rondom.
  • P.S. Indien u de jas online wilt bestellen, dan adviseren wij u om uw gewone maat te bestellen en bestel dan ook de CE-Level II protectie via rubriek accessoires erbij! Voor slechts 3 tientjes (normaal € 65,-) krijgt u de allerbeste en veiligste protectie meegeleverd in uw jas bestaande uit een CE-Level II rug protector, schouder protectie en elleboog protectie! Deze protectoren zijn extreem veilig, comfortabel en bij een impact worden ze keihard! U bent uiteraard ook van harte welkom tijdens de particuliere dagen! 
 
Deze jas is ook ruim voorradig in een zomer variant die volledig geperforeerd is en die kost nu € 249,-
 

Bescherming wordt geboden door het A-kwaliteit leer met CE-goedgekeurde protectoren op de schouders, rug en ellebogen. Dankzij een uitneembare Reissa membraan en een wintervoering is de jas geschikt voor alle seizoenen. Om de outfit compleet te maken is de Reflex Aniline motorjas te combineren met onze welbekende Reflex Aniline motorbroek. Deze motorbroek leveren wij al een geruime tijd ook aan de overheid en diverse groothandel ondernemingen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Reflex Aniline - / wind- en waterdicht / 4 seizoenen
Uw waardering