Waardering:
100% of 100

Softshell Gibson - 100% Kevlar

Op voorraad
SKU
Softshell Kevlar
€ 149,96 € 123,93
Apple Pay

Wij hebben een nieuwe Softshell Kevlar hoodie ontwikkeld. Een Softshell jas is gemaakt van een ademende en waterafstotende stof. Hierdoor is het goed te gebruiken binnen het West Europese klimaat, waar een regenbui regelmatig opduikt. Het fijne aan Softshell jassen is dat deze licht, ademend en comfortabel zijn om te dragen en qua multifunctionaliteit dus een stuk hoger scoren dan bijvoorbeeld een regenjas (die vaak niet mooi en ademend zijn). Het mooie aan een Softshell jas is dus dat deze erg comfortabel zitten, ademend en waterafstotend zijn. Het feit dat Softshell waterafstotend is zit hem in het gegeven dat Softshell uit allerlei strak op elkaar geweven lagen bestaat. Hierdoor wordt het vrijwel onmogelijk voor water om erdoorheen te komen. Naast dat softshell waterafstotend is, heeft het genoeg ademend vermogen.

Gibson heeft twee binnenzakken en een documenten vak. De capuchon is verwijderbaar d.m.v. een rits. Alle ritsen aan de buitenzijde zijn wind- en waterdicht! Hij is mooi te combineren met een Kevlar motorbroek. 

Let op! Uw Kevlar hoodie moet naar onze mening voor 100% gemaakt zijn van Kevlar! Helaas zijn er erg veel Kevlar hoodies en/of softshell hoodies in omloop met alleen Kevlar op cruciale plekken. De Softshell hoodies van Restyle zijn te allen tijde voor 100% (volledig) voorzien van Kevlar! Verder zijn ze ook standaard voorzien van CE-gekeurde uitneembare protectie!

  • Let op! Deze hoody gaat uit het assortiment! Maten zijn beperkt voorradig! Indien u hem online wilt bestellen, mail of whatsapp dan eerst even om na te vragen of uw maat voorradig is. Het beste is natuurlijk om langs te komen tijdens de particuliere dagen.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Softshell Gibson - 100% Kevlar
Uw waardering