Sinds 2014 heeft de motorkleding fabrikant deze mooie locatie in Barneveld erbij

Hierbij treft u een kleine greep uit ons assortiment motorkleding, helmen, laarzen, handschoenen en nog veel meer. Het stond al enige tijd in de planning om een tweede zaak te openen in het midden van het land. 

Wij hebben in april 2014 een nieuwe tweede zaak geopend in gemeente Barneveld! Deze zaak heeft in principe ook alle modellen op voorraad voor dezelfde prijzen als in Aalsmeer. Een mooie ruimte op een industrie terrein met eigen parkeer plaatsen voor de deur. Het concept is gelijk aan wat u van ons in Aalsmeer gewend bent.

Vakkundig advies van een echte specialist en een behoorlijke collectie hoogwaardige motorkleding en toebehoren. Wij zijn van origine een groothandels bedrijf dat alles volledig in eigen beheer heeft.

U heeft rechtstreeks te maken met de fabrikant en geen tussenschakel!

Kom ook langs en profiteer van 70% mega stunt kortingen!

U bent van harte welkom op de particulieren verkoop dagen!

 

 

WIJ ZIJN MAANDAG 22 APRIL T/M KONINGSDAG ZATERDAG 27 APRIL SPECIAAL OPEN VOOR PARTICULIERE VERKOOP IN AALSMEER EN BARNEVELD VAN 11 TOT 16 UUR ZONDER AFSPRAAK! Wij zijn een fabrikant en groothandel die ook particuliere klanten de mogelijkheid bieden om onze showrooms te bezoeken tijdens de particuliere verkoopdagen! Profiteer als consument van vakkundig advies en een MEGA grote collectie motorkleding, motorhelmen, motorlaarzen, motorhandschoenen en nog veel meer tegen fabrieksprijzen!