Airbag Vest

Op voorraad
SKU
Airbag Reflectie Vest
€ 199,95 € 165,25
Apple Pay

De RESTYLE airbag vest is ontwikkeld om over elke motorjas te dragen zonder verlies van comfort en bewegingsvrijheid. Licht van gewicht, onopvallend en toch extra beschermend. Door goede verstel mogelijkheden is altijd het gewenste comfort te bereiken. Binnenzijde van de vest is voorzien van geperforeerde mesh materiaal voor extra draagcomfort. De RESTYLE vest is volledig opgeblazen in 0.1 seconden en op die manier is hij klaar om de impact te absorberen! 

De RESTYLE airbag vest beschermt zowel de borstkas als de rug van stuitje tot en met de nek! Beschermt de nek tegen zijwaartse en achterwaartse hyperflexie en hyperextensie.

Hij wordt gevuld met slechts één patroon en je krijgt er één als reserve extra bij. Hij heeft geen batterijen nodig en is makkelijk opnieuw te herladen na een ontplooiing. Kortom, je trekt het vest aan over je motorjas of hoodie, neemt plaats op de motor, verbindt vervolgens de activatiekabel aan de motorfiets op een vast punt met de meegeleverde connector en je bent klaar voor vertrek. Deze airbag is gebruiksvriendelijk en hij is voorzien van 3M scotchlite reflectie voor extra zichtbaarheid in de donkere uren! Hij is gemaakt in zwart Cordura en verpakt in een stevige doos met een duidelijke gebruiksaanwijzing. Dit is een airbag die extreem veilig is en 100% zijn werk doet als je hem nodig hebt!


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Airbag Vest
Uw waardering