Leren heren motorjassen (49)

Leren dames motorjassen (31)

Leren motorbroeken (23)

Leren combi's (19)

Welkom bij de producent van motorkleding. Wij hebben alles volledig in eigen beheer van begin tot eind product. U heeft direct te maken met de fabrikant!

Met een leren motorjas en/of leren motorbroek heeft u de meest veilige bescherming tijdens het motorrijden. Een leren motorjas en/of leren motorbroek dient bij het passen strak te zitten, omdat leer uitrekt en zich nog moet vormen op de huid. Leren motorjassen en leren motorbroeken die bij RESTYLE worden aangeboden, zijn uitsluitend uit hoogwaardige topkwaliteit volnerf rundleer gemaakt met een maximale dikte van 1.4 - 1.6 mm. Daarnaast wordt elk product op zijn minst dubbel gestikt en geleverd met 1 jaar minimaal volledige garantie. Uiteraard zijn ook alle motorjassen en motorbroeken voorzien van CE-gekeurde uitneembare protectie. Vanaf 2018 produceren wij alles met standaard CE-Level II protectie! Dit is de allerbeste en veiligste protectie. Deze worden hard bij een impact. Voor meer info bekijk ook de rubriek accessoires.

Onderhoud Leren Motorkleding

Leren motorkleding dient u te onderhouden met transparant leder vet of een leder spray. Alvorens u dit doet, kunt u het beste eerst vuil, vliegjes, enz. met een vochtig doekje verwijderen. De leren collectie van RESTYLE wordt met de grootst mogelijke zorg vervaardigd uit de beste kwaliteit volnerf en volnerf Aniline rundleer.

Wind- en waterdicht

90% van onze leren motorjassen en/of leren motorbroeken zijn wind- en waterdicht door middel van een exclusief 3-lagen techniek. De leren motorjassen en/of leren motorbroeken zijn voorzien van een vaste geperforeerde zomervoering. Verder zijn de motorjassen en/of motorbroeken voorzien van een uitneembare Reissa-membraan dat wind-en waterdicht is. Daarnaast hebben zij ook nog een uitneembare wintervoering. Restyle heeft ook een zeer uitgebreide Aniline leren collectie (supersoft en zeer hoogwaardig leer).

Volnerf rundleer

Restyle gebruikt van oudsher volnerf rundleer, wat betekent, dat het leer niet wordt geschuurd: zowel de nerf als het natuurlijke beeld van de huid blijft intact. De bovenlaag heet ‘volnerf’ leer, omdat de natuurlijke nerfstructuur zichtbaar is. Deze laag is niet alleen het mooist, maar ook het sterkst. In het gebruik wordt dit leer steeds mooier. Dankzij een speciaal mineraal looiing, ontstaat een fijne nerfstructuur en een soepele kwaliteit. Het leer wordt door en door geverfd om een mooie egale kleur te kunnen garanderen. Hiervoor is het van groot belang dat alleen de allerbeste huiden met een minimum aan natuurlijke kenmerken zoals schrammen en insectenbeten worden geselecteerd. Kortom, een kwalitatief hoogwaardig leer met een lange levensduur!
Aniline leer

Dit is door en door geverfd leer met Aniline kleurstoffen. Het is glad leder met open poriën zonder een pigment laag (kleurlaag) op de bovenkant, zodat de natuurlijke textuur van de huid nog steeds herkenbaar is. Dit is in de regel erg kostbaar en waardevol, omdat het geen pigment bevat heeft Aniline leer een zachte en warme "touch". Voor Aniline leer komt alleen absoluut foutloos huid in aanmerking. Vlekkeloze huiden zijn zeldzaam en is derhalve Aniline leder in kostprijs meestal duurder dan gepigmenteerd leer.

Van XS t/m 7XL

De leren motorjassen en motorbroeken zijn net zoals de overige motorkleding collectie ruim voorradig in maten vanaf XS t/m 7XL. Voor elke type motorrijder hebben wij gepaste motorkleding. Tour, chopper, sportief of retro, u vindt het allemaal bij Restyle. Wij maken ook vanouds motorkleding op maat en leveren eveneens circuit leren maatpakken met eigen tekst, ontwerp en logo's.

Jarenlang ging bescherming voor vormgeving als het om motorkleding ging. Dikke stof en grote jassen die als een plunjezak om je lichaam zaten waren het gevolg. Daarnaast bleef je je als motorrijder maar omkleden, omdat er amper in te lopen viel. De collectie van Restyle heeft voor de motorrijders en motorrijdsters een prachtige collectie die heerlijk zit en bovendien strak en modieus uitgevoerd is.

Wij zullen u altijd persoonlijk vakkundig advies geven en als iets niet goed zit zullen we u er ook met klemtoon op adviseren om het niet te doen. Wij zitten al decennia ’s in het vak en laten u geen miskoop realiseren. Klanttevredenheid betekend alles voor ons! Zie ook ons gastenboek met vele honderden reacties van klanten die u wellicht voor gingen. Wij leveren immers niet voor niets ook aan professionals waaronder de overheid. U bent van harte welkom om de zeer uitgebreide collectie in één van onze showrooms te bekijken in Aalsmeer en/of Barneveld.