Gemeente Amsterdam

Op voorraad
SKU
Gemeente Amsterdam
€ 0,00 € 0,00
Team handhaving motorjassen
 
Begin 2013 is de gemeente van Amsterdam als eerste gemeente gestart met een nieuw project. Een motorbrigade team van handhaving ambtenaren begeleiden en handhaven o.a. de taxi wereld. De gemeente heeft ons destijds zelf benaderd en is nu ook een klant van RESTYLE!
 
Wij leveren complete outfits in leer en Cordura met motorlaarzen, handschoenen en helmen aan deze motorrijdende ambtenaren.
 
In de loop der jaren hebben nieuwe ontwikkelingen ertoe geleid dat de gemeente Amsterdam ook verkeersongelukken met de motor veelal moet assisteren. Deze nieuwe activiteiten hebben ervoor gezorgd dat de gemeente Amsterdam een samenwerking heeft met diverse professionele verkeersveiligheid motor begeleiding teams. U raadt het waarschijnlijk al! Al die teams hebben in de loop der jaren RESTYLE benaderd en zijn ook voorzien van de fluo leren jassen. 
 
De meest recente levering voor de gemeente Amsterdam is van Augustus 2021! Een extern verkeersveiligheids bedrijf mag weer assisteren met de motor bij verkeersongevallen. Zie s.v.p. de allerlaatste foto van een motorjas die intensief wordt gebruikt! Deze is van de nieuwste fluo leren jas die overal voorzien is van magneet sluitingen. Zelfs op de epauletten zitten deze magneet sluitingen. Wij hebben als extra service kosteloos de badges van de gemeente op alle jassen vakkundig bevestigd!
 
Inmiddels is dit project een groot succes en een goede reden voor de overige gemeenten om hierbij aan te sluiten. RESTYLE zal als leverancier ook hun voorzien van hoogwaardige topkwaliteit!
 
Hierbij treft u de foto's van de leren fluo jassen die wij aan de gemeente Amsterdam leveren.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gemeente Amsterdam
Uw waardering