GASTENBOEK

Laat hier uw review achter in het gastenboek

sven83 2021-05-08
Ik heb ze, en ik moet zeggen, ze zitten geweldig. Voor universele oordoppen zijn deze zeer goed. Er zit zelfs een klein hulpmiddel bij waarbij je ze beter "in" je oren kan krijgen. Niet twijfelen, gewoon deze kopen!
Ellis Haze 2021-05-07
Wederom weer een bezoek aan Restyle in Barneveld aangezien dit zo n fijne klantvriendelijke en servicegerichte winkel is. In mijn huidige jas is als service een nieuwe rits gezet , mooie service en keurig een bericht dat hij klaar is. Aangezien ik een leren jas wilde heb ik prima advies gehad met als tip...probeer eens zo n leggingbroek die prima beschermd en je heerlijk zal zitten Na koffie en een gezellig praatje met mijn nieuwe leren jas en leggingbroek naar huis gegaan. Heel erg blij mee , met de jas en deze uitstekende service Dus ga langs en je gaat blij weer de winkel uit.
Ricardo 2021-05-07
Een paar daagjes Woudenberg en de dichtstbijzijnde motorzaak opgezocht voor een jas. Ik kwam bij RESTYLE uit. ik was lekker vroeg. Bij binnenkomst werden wij (mijn vrouw en ik) hartelijk ontvangen en correct te woord gestaan. Ik heb mijn voorkeuren voor een jas uitgesproken en werd professioneel geadviseerd, en dat alles onder het genot van een kop koffie en thee. De eerste de beste jas was gelijk raak dat was hem en was ook nog scherp afgeprijsd . Heel erg blij met de keuze. Na wat info over motor jeans heb ik ook een Kevlar jeans aangeschaft. De broek is te lang en wordt ingekort en na gezonden. Al met al :goed advies , behandeld , verzorgd een goede zaak. Groet. Yamaha Virago XV 750.
Ramon 2021-05-05
Bij Restyle een leren motorbroek aangeschaft. Prima prijs-kwaliteit verhouding en een goede service in de winkel.
wwbettink@outlook.com 2021-05-01
Even kijken dacht ik... Kom thuis met een compleet motor pak. Alles in de juiste maat op voorraad. Super service
Janneke Groot-Lantinga 2021-05-01
Ik kom nu al een paar jaar hier, kan met het aantal kledingstukken die ik hier gekocht heb, ondertussen door elk weerbeeld heen rijden. Ze snappen hier dat niet iederee standaard is, en passen kleding snel en proffesioneel aan zodat het perfect zit. Wederom weer zeer prettig geholpen. Je wordt herkend als persoon en ook zo begroet. Koningsdag weer eens een bezoekje gedaan, weer verliefd geworden op een jas (softshell dit keer) mouwen waren een beetje te lang, kleine vergoeding bij gelegd en een paar dagen later lag hij alweer klaar. Vandaag opgehaald en hij was perfect, wat niet echt een verassing bent als je Restyle kent. :)
Bert Faber 2021-04-29
Koningsdag in Barneveld geweest voor een private shopping. We werden enthousiast ontvangen door Fawad en dat gaf ons meteen een goed gevoel. Voor mijzelf een mooi textielen combi en 2 paar handschoenen gekocht en mijn vrouw een Scorpion systeemhelm en een paar zomerhandschoenen. Dik tevreden gingen we een uur later weer richting Meppel. Fawad, bedankt voor de gastvrijheid en uitstekende hulp.
Bert Faber 2021-04-29
Sinds vorig jaar volg ik Restylewear op Facebook en afgelopen dinsdag (Koningsdag) naar de vestiging in Barneveld geweest. Enthousiaste ontvangst wat ons meteen een goed gevoel gaf. We zijn fantastisch geholpen door Fawad. Voor mijzelf een compleet nieuw textiel pak gekocht, voor mijn vrouw een Scorpion systeemhelm. Verder nog 3 paar handschoenen gescoord. Ze hebben er een paar vaste klanten bij. Dank je wel Fawad voor de gastvrijheid en uitstekende hulp.
Saskia Eykholt 2021-04-29
Een maand geleden in Barneveld geweest voor motorjassen en 2 helmen. We zijn uiterst vriendelijk ontvangen en hebben goed advies gekregen. Er was veel keus dus het was fijn dat er werd meegekeken. Zeer tevreden de deur uitgegaan. Mijn jas moest op maat worden gemaakt en is 2 weken later zonder kosten opgestuurd. Mijn helm is er helaas nog steeds niet maar dat komt door leveringsproblemen is mij verteld. Hopelijk komt die snel zodat we er samen op uit kunnen. Kortom, blij dat we de moeite hebben genomen om het eind naar Barneveld te rijden. Aanbevolen.
P de Jong 2021-04-27
Na ongeveer 5 jaar normaal gebruik van mijn textiel motorpak van Restylewear werd het tijd om het Reissa membraan te vervangen (kleine lekkages). En wat blijkt, die is gewoon nog steeds voor een klein prijsje op maat te krijgen... Kijk dat is nou een goed voorbeeld van "zeg wat je doet en doe wat je zegt". Top service van Restyleweare.