GASTENBOEK

Laat hier uw review achter in het gastenboek

Miloe 2023-04-12
Vorige week gebeld naar Restyle voor een pak op maat. I.v.m. mijn werk en de pasen een afspraak op het einde van de zaterdag net voor sluitingstijd. Was heel druk toen ik aan kwam en werd uiteindelijk zelfs na sluitingstijd. Werd heel vriendelijk ontvangen. De eigenaar Umad heeft mij super goed en vriendelijk geholpen. Kreeg meteen een goed gevoel in de winkel, mede door de vriendelijke ontvangst. Uiteindelijk heeft hij mij afgeraden om een heel leren pak te kopen. In plaats daarvan heb ik de nieuwe GP Pro Next Level Neon Red gekocht. Super fijne jas. Uiteindelijk hoefde er alleen een paar cm van mijn mouwen afgehaald te worden. Dit zou volgens Umad ongeveer 1 tot 1,5 week duren. Helemaal goed toch. Zeker met de Pasen snap ik de drukte. Ook nog 2 "onderbroeken" gekocht van 100% kevlar voor onder mijn eigen broeken. Hij zou mij een berichtje sturen wanneer mijn jas klaar zou zijn. Tegen alle verwachtingen in kreeg ik een bericht de dag daarna op 1ste paasdag dat ik mijn jas op 2e paasdag al kon ophalen! Super blij natuurlijk en maandag ben ik deze gaan ophalen. Toch nog even rond gekeken omdat ik wat meer tijd had en gelijk ook het nieuwe joggingspak met 100% kevlar en een nieuw heuptasje meegenomen. Dinsdag heb ik meteen met de nieuwe jas gereden samen met mijn nieuwe "onderbroek" en deze zitten super fijn. Beide heel comfortabel en toch meer veiligheid voor mijzelf. Joggingspak moet ik nog uitproberen, maar deze zat al heel relaxed dus daar heb ik ook alle vertrouwen in. Kortom, super goed geslaagd. Hele vriendelijke en vooral snelle service! Goed en onderbouwd advies. Restyle zal mij vaker zien en zal deze ook zeker aanbevelen! Nogmaals bedankt & tot snel! ????
Robbie Schoonhoven 2023-04-07
Fijne medewerker die weet waar hij het over heeft. Altijd goed advies !! Robbie
Frans van den Berg 2023-03-07
Zaterdag na mn 1e motorrijles direct naar Restyle in Aalsmeer om veilige motor kleding aan te schaffen voor een redelijke prijs. De zondag erna gaan twijfelen over het doorzetten met de rijlessen omdat ik toch meer angst voor de motor had dan vooraf verwacht. Maandag besloot ik uiteindelijk toch te stoppen met lessen. Vandaag teruggegaan naar Restyle in Aaalsmeer en daar de goederen geretouneerd. Hoewel dit niet gebruikelijk en verplicht is heeft de eigenaar het volledige bedrag naar mijn overgemaakt, Dat is topservice. Bovendien een zeer wijze levensles meegekregen van de eigenaar die daarmee groot gelijk had. Conculsie: prachtige zaak met mooie en goede kleding en zeer eerlijk en aardig personeel.
Theo 2023-03-05
Gisteren in Barneveld geweest. Kende Restile eigenlijk helemaal niet ondanks het gegeven dat ik al wat jaartjes motor rijd. Ging naar binnen zonder plan. Kon wel een goede motorjas aanschaffen voor een zeer acceptabele prijs. F weet alles van zijn producten te vertellen ... en dat doet hij ook! Mijn meisje kocht een leren jas die op haar persoonlijke maten ( langere armen) zal worden aangepast. Mooie, goede zaak!
Willem 2023-02-16
Na 2 bezoeken kan ik zeggen: goeie tent, gewoon een keer langs gaan !
Maud 2023-01-25
Ik kwam voor een motor broek en ging weg met een hele uitrusting. Ik heb er al een paar keer ingelest en ben er super blij mee. Bedankt voor de goede hulp.
Emile Nieuwkerk 2023-01-11
Woensdag 11 januari een nieuwe motor spijkerbroek aangeschaft. HET IS WAAR!!!! Als je hem eenmaal aan hebt wil je hem niet meer uit doen. Moest helaas wel, want ik was met de auto. Fawat bedankt voor de koffie, vakmanschap, goede adviezen en een fijn gesprek. Verkopen zonder opdringen en je neemt altijd ruim de tijd. Was weer een goede ervaring, dank je wel.
Thijs Bouwman 2023-01-07
Vandaag m’n vierde jas bij Restyle - Aalsmeer bij Umad gekocht. Kan nu het hele jaar door motorrijden. Wat is het er altijd gezellig. En wat kom ik hier altijd graag. Uit Friesland, jawel. Met plezier. Wat een keuze hier, ongelooflijk. Ben altijd zeer tevreden over Umad en z’n dienstverlening.
Jan mulder 2022-12-19
Afgelopen zaterdag de vestiging in Barneveld bezocht voor een leren motorbroek. Met mijn beenlengte tot nu toe nooit ergens fijn geslaagd voor een broek. Vaak zaten ze achteraf niet lekker; zat de bescherming toch niet helemaal op de goede plek etc. Mijn probleem uitgelegd tijdens een bakje koffie en in no time werd een passende broek (lengtemaat) uit een stapel motorbroeken tevoorschijn getoverd. Toen de koffie op was even passen en.... in 1x goed. Op lengte, heerlijk soepel aniline leer en met de bescherming op de juiste plek. De broek zat wat strak in de taille maar dit kon evt voor een klein bedrag opgelost worden mocht dat een probleem blijven. Laat het motorseizoen maar komen.
Michiel 2022-09-29
Al eerder een leren motorbroek gekocht in Barneveld. Nu een nieuwe motorjas. Perfecte kwaliteit voor een lage prijs. Eigenaar weet waarover hij het heeft. Was weer een feestje om met gezin een motor outfit te kopen. Voorbeeld voor velen.