GASTENBOEK

Laat hier uw review achter in het gastenboek

Theo 2023-03-05
Gisteren in Barneveld geweest. Kende Restile eigenlijk helemaal niet ondanks het gegeven dat ik al wat jaartjes motor rijd. Ging naar binnen zonder plan. Kon wel een goede motorjas aanschaffen voor een zeer acceptabele prijs. F weet alles van zijn producten te vertellen ... en dat doet hij ook! Mijn meisje kocht een leren jas die op haar persoonlijke maten ( langere armen) zal worden aangepast. Mooie, goede zaak!
Willem 2023-02-16
Na 2 bezoeken kan ik zeggen: goeie tent, gewoon een keer langs gaan !
Maud 2023-01-25
Ik kwam voor een motor broek en ging weg met een hele uitrusting. Ik heb er al een paar keer ingelest en ben er super blij mee. Bedankt voor de goede hulp.
Emile Nieuwkerk 2023-01-11
Woensdag 11 januari een nieuwe motor spijkerbroek aangeschaft. HET IS WAAR!!!! Als je hem eenmaal aan hebt wil je hem niet meer uit doen. Moest helaas wel, want ik was met de auto. Fawat bedankt voor de koffie, vakmanschap, goede adviezen en een fijn gesprek. Verkopen zonder opdringen en je neemt altijd ruim de tijd. Was weer een goede ervaring, dank je wel.
Thijs Bouwman 2023-01-07
Vandaag m’n vierde jas bij Restyle - Aalsmeer bij Umad gekocht. Kan nu het hele jaar door motorrijden. Wat is het er altijd gezellig. En wat kom ik hier altijd graag. Uit Friesland, jawel. Met plezier. Wat een keuze hier, ongelooflijk. Ben altijd zeer tevreden over Umad en z’n dienstverlening.
Jan mulder 2022-12-19
Afgelopen zaterdag de vestiging in Barneveld bezocht voor een leren motorbroek. Met mijn beenlengte tot nu toe nooit ergens fijn geslaagd voor een broek. Vaak zaten ze achteraf niet lekker; zat de bescherming toch niet helemaal op de goede plek etc. Mijn probleem uitgelegd tijdens een bakje koffie en in no time werd een passende broek (lengtemaat) uit een stapel motorbroeken tevoorschijn getoverd. Toen de koffie op was even passen en.... in 1x goed. Op lengte, heerlijk soepel aniline leer en met de bescherming op de juiste plek. De broek zat wat strak in de taille maar dit kon evt voor een klein bedrag opgelost worden mocht dat een probleem blijven. Laat het motorseizoen maar komen.
Michiel 2022-09-29
Al eerder een leren motorbroek gekocht in Barneveld. Nu een nieuwe motorjas. Perfecte kwaliteit voor een lage prijs. Eigenaar weet waarover hij het heeft. Was weer een feestje om met gezin een motor outfit te kopen. Voorbeeld voor velen.
Kees van Nuland 2022-09-12
In juli op bezoek geweest in Aalsmeer. Was op zoek naar een motorbroek, -schoenen, en -jas. Kundig geholpen door Umad. Hij is commercieel, zeer vriendelijk maar heeft vooral kijk op wat je wilt en nodig hebt en schat je maten perfect in. Was binnen 15 min klaar. Broek en jas moesten korter gemaakt worden maar dat besteedt hij uit. Zou een weekje duren. Wat schetst mijn verbazing: na 3 dagen al een SMS-je van je spullen zijn klaar. Reden : Umad kon last minute een weekje op vakantie waardoor de levering van mijn spullen dus pas na 2 weken zou kunnen dus dan maar eerder...... Heerlijk als er zo aan de klant gedacht wordt. Ik blijf dus terugkomen.
E Bergwerf 2022-09-04
2 weken terug langs geweest voor een tourbroek. Eerst op de site gekeken en alvast een idee opgedaan. Op zaterdag er naar toe met mijn vrouw met het idee deze tourbroek gaat het worden. Na een kop koffie en een uitstekend advies ben ik met een ander soort broek naar huis gegaan en daar uiterst tevreden mee. Na de jas en de broek kom ik zeker weer eens kijken voor laarzen. Bedankt
Roelof Fermont 2022-08-31
Restyle Barneveld Ik moet een tijdje terug in de tijd, want deze review gaat over een aankoop in november van 2021. Waarom dan pas nu een review schrijven? Ik ben van mening dat een review pas zin heeft als je met het product al enige ervaring hebt opgedaan. Niet meteen reageren als je nog helemaal euforisch bent over de aanschaf. De tijd gaat aangeven of je er goed aan hebt gedaan om dit te kopen. Het is allemaal begonnen op de laatste motorbeurs in Utrecht. Een kennis van mij, die toen nog werkte bij Restyle, attendeerde mij op de aniline broek. Het zag er super uit, look and feel, helemaal goed. De portemonnee liet het op dat moment niet meer toe, want ik had juist een paar nieuwe motorlaarzen gekocht en die aanschaf had een serieus putje geslagen in mijn beurs. Maar toch…. het zaadje was geplant. In november 2021 naar Barneveld gereden om toch deze broek te gaan kopen. Ik had me van tevoren ingelezen over leren kleding en dat met name over de broek. “Een leren broek moet strak aanzitten. Het leer rekt na verloop van tijd toch wat op en dan is de pasvorm precies goed.” Nu heb ik benen als luciferstokjes en een kleine maar toch wel aanwezige welvaartsronding boven de broeksband zitten en zag de pasvorm eigenlijk als een onmogelijke missie. Hoe moet je dat aangepast krijgen. Nadat ik Fawad had uitgelegd wat ik precies wilde, kwam hij met een broek, maat M, en zei: “Trek die maar eens aan. De broek krijg je niet dicht, maar dat passen we later wel aan.” Met de nodige scepsis ging ik het pashokje in en wurmde me in die broek. Het klopte die broek kreeg ik met geen mogelijkheid dicht. Rond de benen zat het overigens heel goed. Lang verhaal kort, diezelfde broek werd vermaakt, zodat de bovenkant ook netjes rond de rest van het lijf aansloot. Toen ik de broek thuis had, kwam het tweede deel van het onderstaande citaat aan de orde. “Een leren broek moet strak aanzitten. Het leer rekt na verloop van tijd toch wat op en dan is de pasvorm precies goed.” De broek zat retestrak. Aantrekken was een worsteling. Ik kreeg die rits maar amper dicht. Bewegen leek bijna onmogelijk. Een kniebuiging? Met veel moeite. Zoals gezegd het was november, dus niet het tijdperk waarin je veel rijdt. Wat heb ik gedaan om de broek zich een beetje te laten zetten naar mijn lijf? ‘s Avonds wanneer iedereen naar bed was, trok ik de broek aan en ging een uurtje aan tafel op de computer een filmpje kijken. Het is nu augustus. Ik heb het hele voorjaar en zomer met die broek gereden en het zit fantastisch. Je moet het gewoon de tijd geven. Ik vertrek in september naar Corsica gekleed in de spulletjes van Restyle, want naast de broek heb ik ook nog een Fluo Police III jas gekocht. Super combinatie. Ik ben dus een heel tevreden klant, die zeker nog een keertje terugkomt! Roelof