Cordura All-Weather pakken (16)

Cordura dames motorjassen (24)

Cordura dames pakken (9)

Cordura heren motorjassen (39)

Cordura motorbroeken (17)

Welkom bij de producent van motorkleding. Wij hebben alles volledig in eigen beheer van begin tot eind product. U heeft direct te maken met de fabrikant.

Een textiel motorjas en/of motorbroek is handig voor woon-werkverkeer. Het is licht en droogt sneller op dan leer. Indien je voor textiel motorkleding gaat koop dan het liefst CORDURA®! Dat is 10 keer sterker dan katoen en drie keer sterker dan polyester vezels! Cordura Dupont 1000D en Cordura 600D zijn de materialen die wij voor textiel motorjassen en motorbroeken gebruiken. Onze Cordura motorjassen en motorbroeken zijn wind- en waterdicht. RESTYLE heeft eveneens een 3-lagen techniek toegepast in het gehele Cordura / textiel assortiment. Hierdoor heeft u geen broeierig warme jas en/of broek meer van de zomer en op lange termijn als deze lek raakt, hoeft u alleen maar het membraan laag voor slechts 35 euro te vervangen. Qua techniek heeft u dan weer een nieuwe motorjas en/of motorbroek. Daarnaast wordt elk product dubbel gestikt en geleverd met 1 jaar volledige garantie. Uiteraard zijn ook alle jassen en broeken voorzien van CE- gekeurde uitneembare protectie. Vanaf 2018 produceren wij alles met standaard CE-Level II protectie! Dit is de allerbeste en veiligste protectie. Deze worden hard bij een impact. Voor meer info bekijk ook de rubriek accessoires.

Van XS t/m 7XL

De Cordura textiel motorjassen en motorbroeken zijn net zoals de overige motorkleding collectie ruim voorradig in maten vanaf XS t/m 7XL. Voor elke type motorrijder hebben wij gepaste motorkleding. Tour, chopper, sportief of retro, u vindt het allemaal bij Restyle Motorkleding.

Wij zullen u altijd persoonlijk vakkundig advies geven en als iets niet goed zit zullen we u er ook met klemtoon op adviseren om het niet te doen. Wij zitten al decennia ’s in het vak en laten u geen miskoop realiseren. Klanttevredenheid betekend alles voor ons! Zie ook ons gastenboek met vele honderden reacties van klanten die u wellicht voor gingen. Wij leveren immers niet voor niets ook aan professionals waaronder de overheid. U bent van harte welkom om de zeer uitgebreide collectie in één van onze showrooms te bekijken in Aalsmeer en/of Barneveld.