GASTENBOEK

Laat hier uw review achter in het gastenboek

Richard 2009-09-21
hallo, ik heb een paar weken geleden een blauw rst pak bij jullie gekocht. prima geholpen met de juiste adviezen, ben nu 2 keer een flink eind ermee wezen rijden en is allemaal nog een beetje stug (nieuwigheid) maar bevalt verder super groeten de eerste klant van Terschelling
2Motormice 2009-09-20
We hebben onze motorpakken 2 jaar geleden aangeschaft. We werden netjes geholpen, men had alle tijd en goede adviezen voor ons. Na verloop van tijd heeft een pak toch onderhoud nodig, een mailtje is voldoende om een net antwoord te krijgen met daarin waarmee en hoe het pak in te vetten. Dus ook de after sales is dik in orde!
Robert 2009-09-13
Zaterdag 5 september nieuw motorpak en laarzen gekocht bij/van Restyle. Wat een verademing! De ontvangst zeer hartelijk en de koffie goed te drinken. Ze nemen alle tijd voor je, zijn zeer deskundig en zorgen er daarmee voor dat je het pand verlaat met een pak dat echt aan je wensen voldoet (en dus niet een pak dat ze toevallig hebben hangen zoals in veel niet gespecialiseerde motorzaken). Daarbij is de prijs/kwaliteit-verhouding uitstekend en daarmee de rit naar Aalsmeer dubbel en dwars waard. Ik ben niet gauw heel enthousiast over bedrijven (er is immers altijd wel iets te zeuren) maar deze club is echt een aanrader als je nieuwe motorkleding nodig hebt. Drive safe & have fun!
susje 2009-09-01
Zeer tevreden over de leren broek en jas.Zeer goede kwaliteit voor een leuke prijs en alles zit zoals het hoort.Dus niet te wijdt dat als je 120 rijdt dat je van je motor af vliegt ;) Dus zeker een aanrader voor diegene die nog motorkleding zoekt.TOP !!!
rob 2009-08-25
Even een reactie over de zeer goede service. Had een paar laarzen aangeschaft die niet geheel waterdicht bleken te zijn. Gebeld met restyle wat we zouden doen. Geen probleem. Ik kreeg zo een paar nieuwe laarzen. Geen lastige vragen of commentaar maar gewoon nieuwe laarzen. Hardstikke bedankt.
maurice 2009-08-20
heb vandaag een leren broek aangeschaft en bevalt goed. De service is super...zeer klantvriendelijk en klantgericht. gewoon een topzaak.
Patricia 2009-08-11
Even om te laten weten dat er zelfs in Zuid-Afrika een zeer tevreden Restyle klant rondrijdt !!!Had Restyle op het internet gezien en toen wij in Nederland op bezoek waren , meteen langs Aalsmeer gereden om te kijken. Nou daar bleef het niet bij , wat een super service en geweldige prijs/kwaliteit verhouding.Ook het inzicht en advies van de man in de winkel , niets dan lof.Zag meteen welke maat en welke stijl geschikt waren voor mij.Leren jack , laarzen en leren "spijkerbroek" en handschoenen. Het was de moeite waard om dit mee te nemen naar huis ( Cape-Town) want hier zijn deze spullen veel duurder. Met dank.
Ben 2009-08-08
Vandaag ben ik bij Restyle geweest om eens te kijken wat ze allemaal hebben. Toen ik binnen kwam keek ik mijn ogen uit naar de zaal bomvol met motorkleding. Ik keek even rond en was verbaasd over de prijzen van de kleding en de kwaliteid. Na zelf even rond gekeken te hebben en al het een en ander gepast te hebben werd me gevraagd of ik iets wilde drinken en daarna werd ik geholpen om een goede jas en broek uit te kiezen en te passen. Na een paar setjes passen was ik er uit. en heb ik nog een paar zomerhanschoenen en schoenen gekocht. Totaal was ik 550 euro kwijt, helemaal compleet. Een koopje dus, maar de kwaliteit is zeer goed te noemen. Net als al eerder hier omschreven zijn het aardige en totaal niet opdringerige mensen die je helpen een goede keuze te maken. Je wordt vriendelijk ontvangen, goed geholpen, krijgt wat te drinken, en gaat met een glimlach de deur uit Ik kan iedereen aanraden zelf een keer te gaan kijken! Mannen bedankt en tot ziens, groeten, Ben
motorrijschoolvoorbach 2009-08-05
Hoi, Goed geholpen en als restyle het niet heeft , forget it! Top place!
cor 2009-08-01
ik ben gisteren naar aalsmeer gegaan zo van nou maar eens kijken of ze echt zo veel jassen in mijn maat XXL hebben. want ben al bij meerdere winkels geweest maar niet een betaalbare jas in mijn maat ja wel van 300 euro of duurder. maar toen ik in aalsmeer aan kwam bij restyle ben ik heel erg netjes ontvangen door een keurige jongeman en vroeg of we iets wilde drinken. ik heb mijn ogen uitgekeken en een aantal jassen gepast uiteindelijk na een keurig en goed advies een mooie en goede restyle jas gekocht en de jonge man heeft mij dus niet zo als in veel winkels wel gebeurt de duurste jas verkocht. maar de jas die het meeste bij mij past. heel erg bedankt voor de nette servies gr helene en cor uit wapenveld