OVER ONS

Welkom bij de grootste motorkleding specialist. We zijn vele malen groter en goedkoper dan een standaard motorkleding winkel!

Kent u ons nog niet?  Lees gerust ook ons gastenboek en ervaar de reacties van klanten! Bekijk ook de intro film op de home pagina & maak alvast een virtuele 3D tour door beide vestigingen!

Restyle Wear B.V. is een onderdeel van Euro International Group Holding B.V., een fabrikant en tevens een groothandelsbedrijf, gelegen in de nabijheid van luchthaven Schiphol. Het officieel geregistreerd erkend huismerk is RESTYLE. De hoofdvestiging is al een geruime tijd sinds 1996 gevestigd in Aalsmeer. Vanaf april 2014 is er een tweede vestiging in het midden van het land in gemeente Barneveld. RESTYLE is een Nederlands merk dat in 2002 werd gelanceerd en geregistreerd. Een A kwaliteitsmerk dat staat voor hoogwaardige motorkleding en toebehoren tegen de scherpste fabrieksprijs! Al onze producten komen rechtstreeks uit eigen fabriek die is gevestigd in Zuidoost-Azië! Algemene info: Circa 90% van alle motorkleding komt uit één en dezelfde hoek vandaan! Alle hoogwaardige motorkleding wordt geleverd met CE-goedgekeurde uitneembare protectie, dubbel gestikte naden, hoogwaardige materialen, perfecte pasvormen en 1 jaar volledige garantie. De garantie is vanzelfsprekend ook geldig op de ritsen, stiksels, drukknopen, wind- en waterdichtheid, enz. Kortom, u heeft op elke aanschaf volledige garantie! Het is u ongetwijfeld bekend dat zelfs de duurste merken meestal geen garantie op ritsen verlenen! Uw tevredenheid staat bij ons zeer hoog in het vaandel! Wij zorgen voor eventuele vakkundige aanpassingen en/of herstel van garantie werkzaamheden binnen 5 werkdagen! Wij hebben een zeer vakbekwame coupeur en aangezien u te maken heeft met de producent wordt een eventuele aanpassing en/of probleem geval ook direct opgelost. Wij hoeven dus niets door te sturen naar de leverancier, waar u vervolgens lang op moet wachten. In de showrooms van RESTYLE treft u altijd een keuze uit meer dan: 5000 MOTORJASSEN (LEER & TEXTIEL ), 2000 MOTORBROEKEN, 500 JEANS KEVLAR MOTORBROEKEN, 500 PAAR MOTORLAARZEN, 500 PAAR HANDSCHOENEN, 500 HELMEN & 100 LEREN COMBI'S! Maten zijn standaard ruim voorradig van XS t/m 7XL - 28 T/M 44 - 48 T/M 64!

Kortom, of u nu op zoek bent naar een motorpak, motorjas, motorbroek, motorlaarzen, Jeans Kevlar broek, een Combi, een dames motorpak, een textiel pak, een motorhelm, motorhandschoenen, een leren motorbroek, een textiel motorbroek, een leren motorjas of iets anders op het gebied van motorkleding winkels, u vindt het allemaal bij RESTYLE tegen echte fabrieksprijzen! Motorkleding op maat is een vereiste voor iedereen. Een pak op maat behoort van oudsher tot onze specialisme. Mocht u niet kunnen slagen uit de brede collectie die wij op voorraad hebben vanaf xs t/m 7xl, wees gerust. Wij maken het voor slechts € 50,- tot € 100,- op maat. U leest het inderdaad goed voor slechts € 50 tot € 100,- op maat gemaakt, binnen een korte periode van circa 4 tot 6 weken krijgt u het eind resultaat met maat garantie! Voor maatwerk verzoeken wij u gelieve een doordeweekse afspraak in te plannen van circa 1 uur. Custom made motorkleding met uw eigen tekst, ontwerp en logo's is ook een optie van oudsher!

 

RESTYLE levert o.a. ook motorkleding aan: DE BELGISCHE POLITIE, DE BELGISCHE AMBULANCE, DE NEDERLADSE AMBULANCE, DE GEMEENTE IN AMSTERDAM, DE RDW, DE KNWU EN DIVERSE MOTORRIJSCHOLEN!

GESCHIEDENIS EN ACTUALITEIT:
 • De ervaringen die wij over de jaren heen hebben opgedaan stelt ons in staat kwalitatief hoogwaardige producten te leveren tegen zeer scherpe fabrieksprijzen!
 • Als een familie concern is onze professionele vakbekwaamheid van generatie op generatie over gedragen. In 1960 was de primaire competentie van onze productie en distributie begonnen met de verkoop van sportartikelen waaronder hoofdzakelijk voetballen en volleyballen.
 • In 1990 werd motorkleding (leer & textiel), motorlaarzen, handschoenen en leren vrije tijds/fashion jacks toegevoegd aan de productie lijn.Sinds 2001 leveren wij tevens via een tussenschakel motorkleding aan de Belgische Politie (Franstalige deel). Dit zegt in principe genoeg op het gebied van ervaring en vakbekwaamheid.
 • Sinds 2001 zijn wij ook vaste deelnemers van de motorbeurs Utrecht. U vindt ons tegenwoordig in hal 11!Begin 2002 werd vanwege onze passie & liefde voor "motorrijden " en de jarenlange ervaring als producent, het officieel erkend huismerk RESTYLE gelanceerd. 
 • Vanaf 2006 is het ook mogelijk geworden voor de motorrijders om direct in te kopen bij de enige & echte motorkleding groothandel tevens fabrikant voor meer dan 70% goedkoper!!!In juni 2009 is de eerste Nederlandstalige site gelanceerd en tevens is ons gastenboek in hetzelfde jaar geactiveerd.
 • Vanaf 2010 zijn wij ook de directe leveranciers van de Belgische Ambulance Emes Vzw.Vanaf 2012 leveren wij in Nederland rechtstreeks motorkleding aan de RDW en KNWU.
 • Vanaf medio 2012 exporteert RESTYLE ook motorkleding naar een groothandelsbedrijf in Rusland.Vanaf 2013 is de gemeente Amsterdam ook een klant van Restyle! Handhaving motor ambtenaren zijn door Restyle voorzien van leren pakken, Cordura pakken, laarzen, handschoenen en helmen. 
 • Deze ambtenaren begeleiden op de motor o.a. de taxi wereld. De gemeente heeft ons zelf benaderd en is derhalve ook een (groothandel) klant.Vanaf maart 2013 zijn wij officieel twee keer zo groot geworden in Aalsmeer. Wij zijn uitgebreid op dezelfde locatie!
 • Vanaf april 2014 heeft Restyle een tweede zaak geopend in gemeente Barneveld!Jaarlijks komen er weer nieuwe groothandel klanten waaronder vooral motorrijscholen en diverse verkeer veiligheid bedrijven erbij. Deze leveren wij veelal custom motorkleding met geborduurde logo's.
 • In 2018 hebben wij besloten om letterlijk elke jas en broek in vervolg te voorzien van CE-LEVEL II PROTECTIE. Dit is de allerbeste protectie!In 2019 heeft o.a. een grote ambulance organisatie in NL. alle broeders en zusters voorzien van RESTYLE Cordura pakken.
 • 2019 is ook het jaar geweest waarin een grote Belgische bedrijf is begonnen met de verkoop van RESTYLE motorkleding. In 2019 is de gemeente wederom gestart met een nieuw project. Stedelijke weg inspecteurs zijn nu een feit op de weg! Wij zijn weer benaderd en hebben deze mannen motorkleding op maat geleverd. Zie voor meer info de betreffende rubriek Politie/ enz.
 • In 2019 hebben we ook de Event Ambulance (EMS) voorzien van complete paketten van Cordura motorkleding.2020 hebben we een MEGA GROTE NEXT LEVEL COLLECTIE gelanceerd! Dit is het jaar waarin we de lat veel hoger hebben gelegd. Het designteam is nu van een heel ander niveau en dat zie je terug in alle nieuwe mooie modellen!
 • 2020 Wij zijn begonnen met een YouTube kanaal en posten daar regelmatig filmpjes van klanten en ook product reviews!2021 De nieuwe website is gelanceerd met 360 graden filmpjes van alle nieuwe producten.
 • 2021 De gemeente in Amsterdam is weer begonnen met een nieuwe project en ze hebben ons weer benaderd via een tussenschakel, die custom motorjassen geleverd krijgen.2021 De Nederlandse Ambulance (Witte Kruis) is klant geworden en de broeders worden complete paketten bestaande uit textiele pakken, helmen en handschoenen geleverd.
 • 2022 De Gemeente van Katwijk zocht ons ook op en wilde graag unieke custom made motorpakken hebben. Wij hebben alle motor ambtenaren voorzien van speciale custom-made pakkenen handschoenen. Deze vindt u terug in rubriek overheid.
BELEID, KENMERKEN EN OVERIGE INFORMATIE:

Het beleid wordt gekenmerkt door de optimale service, vakkundig advies, flexibiliteit en betrouwbaarheid wat de aandacht heeft getrokken van internationale ondernemingen. Met deze uitstekende referenties levert RESTYLE al een geruime tijd aan een brede markt van groot- en detailhandelaren.Tegenwoordig treft u RESTYLE motorkleding in elke hoek /dorp en stad van Nederland onder de motorrijders. Kijk onderweg gerust om u heen en u zult tevreden klanten voorbij zien rijden...

Wij streven niet naar... Wij zorgen voor 100% klanttevredenheid!

Lees gerust ons gastenboek en bekijk de reviews van klanten over de kwaliteit, service en het merk RESTYLE. Wij nodigen U van harte uit om ook een berichtje in het gastenboek achter te laten. Vanwege de zeer uitgebreide collectie is het helaas niet mogelijk om alle producten op de site te plaatsen. Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% btw & 1 jaar volledige garantie. U bent van harte welkom in de showroom(s) van RESTYLE voor de grootste & goedkoopste collectie motorkleding, laarzen, handschoenen, helmen en vrije-tijds jassen. U kunt de reguliere collectie ook online bestellen! Like de Facebook pagina van Restyle Wear B.V. en de Instagram pagina Restylemoto! Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen! U maakt geregeld kans op prijzen! Klik hiervoor rechts boven! Bedankt en graag tot ziens tijdens de particuliere verkoop dagen!