LET OP! WIJ ZIJN MAANDAG 14 T/M ZATERDAG 19 JUNI SPECIAAL OPEN VOOR PARTICULIERE VERKOOP IN AALSMEER EN  BARNEVELD VAN 11 TOT 16 UUR! U BENT DAN VAN HARTE WELKOM ZONDER AFSPRAAK! 

Wij zijn een fabrikant en groothandel die particuliere klanten de mogelijkheid bieden om onze showrooms te bezoeken! Onze showrooms zijn groot genoeg om conform de RIVM richtlijnen, meerdere mensen tegelijkertijd (15 tot 20) te kunnen ontvangen. Wij kiezen voor persoonlijke aandacht onder veilige omstandigheden, waarbij u tijdens een bezoek aan een expert gekoppeld zult worden. 

PROFITEER VAN EEN MEGA GROTE COLLECTIE TEGEN FABRIEKSPRIJZEN! U kunt ook online bestellen, bellen en/of mailen. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM! Nadere informatie volgt zodra deze bekend is. Bedankt voor uw begrip.

 

OPENINGSTIJDEN

GROOTHANDEL:

Maandag t/m vrijdag: Op afspraak van 10:00 tot 18:00 uur! 

 
PARTICULIERE VERKOOP:

Maandag t/m vrijdag: Op afspraak van 11:00 tot 16:00 uur!

LET OP! UITZONDERING ZONDER AFSPRAAK! WIJ ZIJN MAANDAG 14 T/M ZATERDAG 19 JUNI SPECIAAL OPEN VOOR PARTICULIERE VERKOOP IN AALSMEER EN BARNEVELD VAN 11 TOT 16 UUR!

Voor particuliere bezoek op andere dagen, klik op de knop “afspraak inplannen”. U kunt ons natuurlijk ook bellen, whatsappen of mailen voor het maken van een “private shopping” afspraak. Wij plannen voor iedere afspraak een uur in en u mag één tot drie personen meenemen.