GASTENBOEK

Laat hier uw review achter in het gastenboek

Ryu 2023-09-21
Ik ben nu meerdere keren bij Restyle in Barneveld geweest voor het aanschaffen van kwalitatieve motorkleding. Ik kan het volgende zeggen over mijn bezoeken; ik ben altijd hartelijk ontvangen, deskundig en vriendelijk geholpen, mijn vragen werden beantwoord, een product in mijn maat was niet op voorraad en dit was nabesteld en dit werd goed naar mij gecommuniceerd. Kortom, indien je opzoek bent naar een zaak die de tijd voor je neemt, je goede uitleg geeft over het product, kwalitatieve producten tegen een betaalbare prijs, leuke gesprekken en een kopje koffie, ben je bij Restyle Barneveld aan het goede adres.
Ruby Walker 2023-09-16
Ik ben er twee keer langs geweest omdat ik op zoek was naar een goede helm voor mijn zoon. Goede service en geen vraag is te veel bij Restyle wear. Zelfs nadat er iets stuk was aan het vizier mechanisme, kreeg ik het advies de helm langs te brengen en vooraf alvast een duidelijk mailtje met foto’s te sturen van het mankement zodat de leverancier vast op de hoogte gebracht kon worden. Binnen 10 dagen hadden we de helm weer gerepareerd en wel terug en viel de reparatie ook nog eens binnen de garantie, ondanks dat deze al wat ouder was. Wij zijn zeer tevreden met deze geweldige service en de duidelijke communicatie vanuit Restyle Wear. Wij komen zeker terug!
louis... 2023-09-11
ruime keus op elk gebied van motorkleding en toebehoren , goede service en advies , betaalbare prijzen , moet er iets vermaakt worden is dat geen probleem en gebeurt het netjes en goed ,ik adviseer elke motorrijder eens te gaan kijken in Aalsmeer of Barneveld , je word vriendelijk ontvangen , en uitgenodigd voor koffie of iets fris ............
René van Oers 2023-09-07
Vandaag voor de eerste keer in Aalsmeer geweest voor een motorjas. Heel goed advies gehad en in alle rust, ook een heerlijk koel drankje gehad en ik heb de jas gekocht. Bedankt voor jullie service super.
Solange 2023-08-31
Bij verschillende motorzaken geweest op zoek naar een dames motorjas. Had ik een leuke jas gezien, dan was het alleen in kleinere maten. De grotere maten waren in het zwart of in een saaie groen/grijze kleur. Ik was er helemaal klaar mee. Mijn zus stelde voor om eens bij Restyle te gaan kijken. Dus van Overijssel naar Aalsmeer. Niet geschoten is altijd mis. Gelukkig hadden ze die dag de speciale opening voor particulieren verkoop. We kwamen binnen en wisten niet wat we zagen. Wat een enorme hoeveelheid aan motorkleding. Faryal kwam naar ons toe, bood een kopje koffie aan en het voelde gelijk heel vertrouwd. Ik wilde een vrouwelijke jas met een vrolijke kleur en hou van roze. Ze pakte een jas voor mij en die zat redelijk goed, maar het mocht wel 1 maatje kleiner. Ik wist niet wat ik meemaakte en die jas zat goed. Ik had nog een andere jas met roze gepast, maar het is de 1e keus geworden. Ik hebt CE-Mandy motorjas gekocht, uiteraard in roze. Hij zit heerlijk en de prijs was prima. Ik ben ontzettend blij met de jas en als ik weer kleding voor de motor nodig heb, dan ga ik eerst bij Restyle Wear kijken of ik kan slagen. Mijn zoon rijdt ook motor en ik heb hem ook geadviseerd, dat wanneer hij iets nodig heeft, dan eerst bij Restyle kijken. Faryal en Umad, onwijs bedankt!!!
Cor van Kooten 2023-08-20
Vorige week een doorwaai jas gekocht. Goed geholpen en jas zit perfect. Met dit weer zeker een aanrader
Renée 2023-08-05
Heel goed geholpen en heel erg blij met mijn superfijne motorlegging. Net getest op de snelweg en ging perfect. Echt een aanrader om voor advies en kwaliteit naar Barneveld te gaan.
marvin 2023-08-05
Tijdje geleden een jas gekocht. Ondanks mijn extreme maat toch kunnen slagen. En dat zonder maatwerk. Jas nu een tijdje geprobeerd en ik ben er zeer over te spreken. Tot de volgende keer!
Erik Velthuis 2023-07-15
Prima winkel in Barneveld elke keer als je komt wordt je weer vriendelijk ontvangen de koffie staat altijd klaar. Er word goed geluisterd en gekeken of je de juiste maat van de kledingstukken hebt. Een echte aanrader ook problemen worden goed en snel opgelost. Dus zoekt u een leuke zaak met goede kleding wat lekker zit en wilt u goed persoonlijk advies zal ik iedereen restyle aanbevelen top winkel. Jullie zien ons daar zeker weer. Groet, Erik
Peter 2023-07-14
Goedemiddag motor vrienden voor goed advies en volledig persoonlijke aandacht moet je naar Restyle in Aalsmeer.. Echt een top verkoopster die alle tijd voor je neemt. Net een paar uurtjes geleden prima geslaagd. Bedankt topper ik kom zeker bij jullie terug.
Pagina