INSTRUCTOR III

Rated 5,0 out of 5
mei 11, 2024

Na jaren en veel kilometers heb ik afscheid genomen mijn Restyle INSTRUCTOR II motorpak. Uit ervaring weet ik dat het een veilig motorpak is en door de snaakse mogelijkheden geschikt voor ieder seizoen. Het motorpak is nog niet versleten maar begint een tweede leven bij een beginnende motorrijder.

Vandaag heb ik mijn INSTRUCTOR III motorjas ontvangen. Een waardige opvolger van de INSTRUCTOR II met een strakker design en heerlijk frisse uitstraling. Hier ga ik de komende jaren weer veel plezier van hebben.

Besteld via de webshop van Restyle en de volgende dag in huis.

Ed

Testimonial 1194

Rated 5,0 out of 5
april 12, 2024

Super blij met mijn op maat gemaakte zomer doorwaaijas. Binnen een week klaar en helemaal passend.

Monique van der Meer

Testimonial 1193

Rated 5,0 out of 5
maart 3, 2024

Op de motorbeurs de kevlar Alpha jas aangeschaft helaas daar mijn maat niet meer aanwezig. De woensdag erna deze al op kunnen halen in Aalsmeer.

Wat een topproduct heeft Restyle toch weer op de markt gezet. Jas is super comfortabel en zit als gegoten. Echt weer één van mijn merk Restyle. Umad thanks voor de snelle service en nog dank aan Tante Annette voor haar vakkundige hulp. Tot snel bij Restyle Wear.

Ron Mooiman

Testimonial 1192

Rated 5,0 out of 5
februari 29, 2024

Zo lekker dit! Hondenweer buiten vol in de regen en wind 30min over de snelweg maar na uittrekken George broek en Gregory camo jas droger (geen druppeltje doorgelekt) die lopen (ook vanaf auto) of fietsen???? Lekker warm droog super comfortabel ziet er strak uit en kan niet wachten op de zomer met deze jas al gaat er zeker nog een hoodie van Restyle komen!! Kwaliteit waar voor je geld en allerbelangrijkste!; echte persoonlijke goede service. Keep up the good work!!!

Richard

Testimonial 1191

Rated 5,0 out of 5
januari 13, 2024

Vandaag in Barneveld voor mijn oude motorpak een nieuwe regenvoering opgehaald. Top dat kan! Uitstekende service van Fawad.

Digicla

Testimonial 1190

Rated 5,0 out of 5
december 27, 2023

Ben vandaag voor het eerst geweest bij restyle in Aalsmeer wat een topzaak! De klantvriendelijkheid je wordt gelijk goed geholpen ik heb daar een motorbroek gekocht van spijkerbroek restyle aviator echt een aanrader kom er zeker terug!

Michael willemstein

Testimonial 1189

Rated 5,0 out of 5
december 27, 2023

Vandaag 27-12′-2023 ben ik voor het eerst in Aalsmeer geweest voor een motorbroek wat een topzaak bij binnenkomst wordt je gelijk vriendelijk en goed geholpen de kledingkwaliteit is top!zelf ben ik woonachtig in Zoetermeer het was het rijden zeker waard kom.zeker terug!

Michael willemstein

Testimonial 1188

Rated 5,0 out of 5
december 27, 2023

Ruime keus super vriendelijke ontvangst met koffie.

Helmen jassen en handschoenen gekocht van goede kwaliteit voor een zeer scherpe prijs!

George

Testimonial 1187

Rated 5,0 out of 5
november 4, 2023

Vandaag jas en handschoenen gekocht. Vakkundig advies en topkwaliteit.

Jack en handschoenen €365 daar heb je bij een ander een halve jas voor.

Ik zeg ga kijken.

Rob Manschot

Testimonial 1186

Rated 5,0 out of 5
juli 15, 2023

Prima winkel in Barneveld elke keer als je komt wordt je weer vriendelijk ontvangen de koffie staat altijd klaar. Er word goed geluisterd en gekeken of je de juiste maat van de kledingstukken hebt. Een echte aanrader ook problemen worden goed en snel opgelost. Dus zoekt u een leuke zaak met goede kleding wat lekker zit en wilt u goed persoonlijk advies zal ik iedereen restyle aanbevelen top winkel. Jullie zien ons daar zeker weer.

Groet Erik

Erik Velthuis