GASTENBOEK

Laat hier uw review achter in het gastenboek

John Tijssen 2020-09-16
14-9-2020 in Restyle Barneveld geweest om weer een jas en een systeem helm te kopen, weer super fijn geholpen. bedankt! Groeten John
Thijs 2020-09-09
Gisteren weer gezellig naar Restyle in Aalsmeer geweest. Was weer ouderwets ontspannen sfeertje. Altijd leuk daar. Mooie Titanium Sport II Corduro jas gekocht. Blij mee. Word daar altijd prima geholpen ....
Robert Alsema 2020-09-03
Het was weer tijd voor vervanging van diverse kledingstukken en dus naar Restyle in Barneveld gezien zeer plezierige ervaring in het verleden. Wederom, weer zeer plezierige ontvangst, uitstekend advies en uiteraard zeer goede spullen. En, de prijs is en blijft aantrekkelijk. Als zeer tevreden motorrijder met mijn nieuwe spullen de winkel weer verlaten en voorzien van goed materiaal voor vele komende motorkilometers. Gelijk als vele anderen hier kan ik zeker zeggen Restyle is een aanrader.
Stef 2020-08-27
Het is een fantastisch zittende jas van prachtig leer. Topproduct.
Martin 2020-08-17
Het is een aanrader om de vestiging in Barneveld te bezoeken. Het personeel is zeer service gericht, denkt graag mee en spreken met zeer veel enthousiast over hun restyle assortiment. Niets is teveel, meedenken is voor hun een sport.
Hans 2020-08-16
Gisteren in Barneveld geweest voor het omruilen van een kevlar jeans die online was aangeschaft. Werden zeer vriendelijk ontvangen door de verkoper. Goede advies gegeven en alles netjes afgehandeld. Zeer tevreden weer naar huis gereden.
Wilco Zoeten 2020-08-02
Ik kwam binnen in Barnveld en werd zeer prettig ontvangen. Ik was op zoek naar een doorwaaipak. Waar ik positief door verrast werd, is dat meteen de juiste maat gepakt werd. Het pak zit als gegoten en na de eerste kilometers merk je meteen verschil. Dank voor de goede hulp.
Ron 2020-07-26
Vandaag op advies van een collega langsgegaan voor een broek en een jas. Prettig ontvangen en beide producten bevielen gelijk, slechts één keer passen was er voor mij nodig. Prachtig materiaal en qua prijs meer dan concurrerend. Vermeldenswaard, goede uitleg van een merkbaar trotse eigenaar en collega. Volgende keer zeker weer naar Restyle.
Marco 2020-07-24
Vandaag even een bezoek gebracht bij Restyle Barneveld, voor de aanschaf van een nieuwe outfit. Werden zeer vriendelijk ontvangen en kregen goede uitleg van wat de mogelijkheden waren. Uiteindelijk gevonden waarvoor ik kwam. Mooie zomerjas met bijpassende kevlar Jeans en daarbij een mat zwarte jet-helm. Ga er vanuit weer voorlopig vele kilometers hiermee te kunnen maken. Kortom een aanrader.
Larry Nieuwbuurt 2020-07-23
Sinds lange tijd weer gaan motor rijden alle kleding e.d. weer nodig dus naar Restyle in Aalsmeer. Prima geholpen met compleet pak, helm en laarzen in bijpassende kleuren van de motor. Het oog wil natuurlijk ook wel wat. Achteraf waren de laarzen niet juiste hoogte (half hoog) en op een sport motor kroop de broek steeds net boven de laarzen. Na enkele ritten probleemloos kunnen ruilen voor hogere. Zeer fijn geholpen en zeer tevreden met kleding, dus voor mij zeker het adres om naar terug te keren. Oh ja ook wel belangrijk goede prijzen.