Over ons

WELKOM

Kent u ons nog niet?  Lees gerust ook ons gastenboek en ervaar de reacties van klanten! Bekijk ook de intro film op de home pagina & maak alvast een virtuele 3D tour door beide vestigingen via de contact pagina.

Restyle Wear B.V. is een onderdeel van Euro International Group Holding. Een fabrikant en tevens een groothandelsbedrijf, gelegen in de nabijheid van luchthaven Schiphol. Het officieel geregistreerd erkend huismerk is RESTYLE. De hoofdvestiging is al een geruime tijd gevestigd in Aalsmeer. Vanaf april 2014 is er een tweede vestiging in het midden van het land in gemeente Barneveld. RESTYLE is een Nederlands merk dat in 2002 werd gelanceerd en geregistreerd. Een A kwaliteitsmerk dat staat voor hoogwaardige motorkleding en toebehoren tegen de scherpste fabrieksprijs! Al onze producten komen rechtstreeks uit eigen fabriek dat is gevestigd in Zuidoost-Azië! Algemene info: Circa 90% van alle motorkleding komt uit één en dezelfde hoek vandaan! Alle hoogwaardige motorkleding wordt geleverd met CE-goedgekeurde uitneembare protectie, dubbel gestikte naden, hoogwaardige materialen, perfecte pasvormen en 1 jaar volledige garantie. De garantie is vanzelfsprekend ook geldig op de ritsen, stiksels, drukknopen, wind- en waterdichtheid, enz. Kortom, u heeft op elke aanschaf volledige garantie! Het is u ongetwijfeld bekend dat zelfs de duurste merken meestal geen garantie op ritsen verlenen! Uw tevredenheid staat bij ons zeer hoog in het vaandel! Wij zorgen voor eventuele vakkundige aanpassingen en/of herstel van garantie werkzaamheden binnen 5 werkdagen! Wij hebben een zeer vakbekwame coupeur en aangezien u te maken heeft met de producent wordt een eventuele aanpassing en/of probleem geval ook direct opgelost. Wij hoeven dus niets door te sturen naar de leverancier, waar u vervolgens lang op moet wachten. 

In de showrooms van RESTYLE treft u altijd een keuze uit meer dan:
5000 MOTORJASSEN (LEER & TEXTIEL ), 2000 MOTORBROEKEN, 500 JEANS KEVLAR MOTORBROEKEN, 500 PAAR MOTORLAARZEN, 500 PAAR HANDSCHOENEN, 300 HELMEN & 100 LEREN COMBI'S!
Maten zijn standaard ruim voorradig van XS t/m 7XL - 28 T/M 44 - 48 T/M 64!

Kortom, of u nu op zoek bent naar een motorpak, motorjas, motorbroek, motorlaarzen, Jeans Kevlar broek, een Combi, een dames motorpak, een textiel pak, een motorhelm, motorhandschoenen, een leren motorbroek, een textiel motorbroek, een leren motorjas of iets anders op het gebied van motorkleding, u vindt het allemaal bij RESTYLE tegen echte fabrieksprijzen! Motorkleding op maat is een vereiste voor iedereen. Een pak op maat behoort van oudsher tot onze specialisme. Mocht u niet kunnen slagen uit de brede collectie die wij op voorraad hebben vanaf xs t/m 7xl, wees gerust. Wij maken het voor slechts € 50,- tot € 100,- op maat. U leest het inderdaad goed voor slechts € 50 tot € 100,- op maat gemaakt, binnen een korte periode van circa 4 tot 6 weken krijgt u het eind resultaat met maat garantie! Voor maatwerk verzoeken wij u gelieve een doordeweekse afspraak in te plannen van circa 1 uur. Custom made motorkleding met uw eigen tekst, ontwerp en logo's is ook een optie van oudsher!

Restyle levert o.a. ook motorkleding aan: DE BELGISCHE POLITIE, DE BELGISCHE AMBULANCE, DE GEMEENTE IN AMSTERDAM, DE RDW, DE KNWU EN DIVERSE MOTORRIJSCHOLEN!

GESCHIEDENIS EN ACTUALITEIT:

 
BELEID, KENMERKEN EN OVERIGE INFORMATIE:

Het beleid wordt gekenmerkt door de optimale service, vakkundig advies, flexibiliteit en betrouwbaarheid wat de aandacht heeft getrokken van internationale ondernemingen. Met deze uitstekende referenties levert Restyle al een geruime tijd aan een brede markt van groot- en detailhandelaren.Tegenwoordig treft u RESTYLE motorkleding in elke hoek /dorp en stad van Nederland onder de motorrijders. Kijk onderweg gerust om u heen en u zult tevreden klanten voorbij zien rijden...

Wij streven niet naar... Wij zorgen voor 100% klanttevredenheid!

Lees gerust ons gastenboek en bekijk de reviews van klanten over de kwaliteit, service en het merk RESTYLE. Wij nodigen U van harte uit om ook een berichtje in het gastenboek achter te laten. Vanwege de zeer uitgebreide collectie is het helaas niet mogelijk om alle producten op de site te plaatsen. Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% btw & 1 jaar volledige garantie. Let op! U kunt bij ons bewust niet online bestellen! Klik op bestellen en u vindt uitvoerig de reden hiervoor. Het gaat om uw veiligheid! Motorkleding (en evt. toebehoren) dient gepast te worden. Mocht u toch een bestelling op afstand willen plaatsen, dan verzoeken wij u om even contact met ons op te nemen i.v.m. persoonlijk advies, zodat uw bestelling alsnog kan worden verzonden.U bent van harte welkom in de showroom(s) van RESTYLE voor de grootste & goedkoopste collectie motorkleding, laarzen, handschoenen, helmen en vrijetijds jassen.

Like de Facebook pagina van Restyle Wear en blijf op de hoogte van ontwikkelingen. U maakt geregeld kans op prijzen! Klik hiervoor rechts boven! Bedankt en graag tot ziens tijdens de particulieren verkoop dagen! 
Let op! U kunt bij ons niet direct online bestellen, want wij zijn van mening dat motorkleding (en toebehoren) het liefst gepast dient te worden alvorens u tot aanschaf overgaat. Het gaat immers om uw veiligheid. Wij adviseren u om tijdens onze particulieren verkoop dagen in ėėn van onze vestigingen langs te komen. Wilt u liever toch online bestellen?  Persoonlijk contact is dan erg belangrijk m.b.t. de maatvoering, pasvorm en uw wensen. Wij verzoeken u dan graag om even te mailen of bellen, zodat wij u persoonlijk verder kunnen begeleiden met het selecteren van de juiste maat. Daarna kan uw bestelling alsnog binnen 24 uur worden verzonden. Vriendelijke groet, Team Restyle.