GASTENBOEK

Laat hier uw review achter in het gastenboek

Andre 2021-10-25
voor 5 jaar terug lerenbroek gekocht met streep aan de zijkant , de voering er uit ritsen er uit super broek , Nu na al die jaren is de kont op gerekt ,heb de broek naar een Turkse kleer maker gebracht en voor E 25, heb ik weer een perfecte broek .
Johan 2021-10-23
Vanmiddag, samen met mijn neef, bij Restyle Aalsmeer geweest. Hij voor een motorjeans en ik voor een helm. Wij werden, zoals wij eerder hebben ervaren, vriendelijk begroet met een bakkie koffie. De verkoper is zelf een motorrijder, hij weet dus waar hij het over heeft. Dat geeft een goed gevoel. Wij zijn beide geslaagd, hij een mooie jeans en ik een mooie helm. Heb je dus iets nodig, dan adviseer ik je om een bezoek aan Restyle te brengen. Je slaagt zeker.
van Kesteren 2021-10-11
Prima motorkleding zaak. Zeer vriendelijk ontvangen en goed geholpen. We kwamen daar voor een helm en broek. Je merkt dat service en klantenbinding hoog in het vaandel staan van dit bedrijf. In ieder geval de vestiging in Barneveld. Zeker een zaak waar wij terug gaan komen.
Jan 2021-10-05
goede service, goed geholpen in de zaak. broek bevalt goed en de liner waarvan een naad een klein stukje losliet is keurig omgeruild voor een nieuwe
Corrie 2021-10-02
Wat een perfecte zaak! Bij binnenkomst kwam Fawad naar mij toe, en vroeg waar hij mee kon helpen. Ik vertelde mijn wensen en hij pakte de jas Jessica, paste hem en zat helemaal perfect! Na een heerlijke bak koffie, nog wat foto's gemaakt en vriendelijke uitgezwaaid door hem! Wat een TOPPERTJE!
Walter in 't Veld 2021-09-29
Vorig jaar een motorpak gekocht bij Umad van Restyle en door omstandigheden het pak nog niet gebruikt te hebben. Kwam ik erachter dat het mij niet meer paste, contact opgenomen en de situatie uitgelegd, waarop ik langs kon komen en we dan voor een oplossing zouden kijken. Bij binnenkomst weer zeer vriendelijk ontvangen met een bakje koffie en voor ik het wist was mijn pak al omgeruild voor een maat groter. Na het passen gevraagd hoe we een en ander konden oplossen en Umad lachte en gaf mij dit pak mee zonder bijbetaling. Mensen een dikke pluim voor Restyle, waar in Nederland had dit nog meer gebeurd!! Umad super bedankt voor deze fantastische afhandeling, Een zeer tevreden klant
Vos 2021-09-25
Ik was al een tijdje op zoek naar een leren motorpak. De afgelopen weken al heel wat motorkleding zaken gezien waar ik steeds weer de druk voelde om te kopen. Is was dan ook erg verrast toen ik binnenkwam bij Restyle in Barneveld. Naast een uiterst vriendelijk welkom en een warme bak thee, kreeg ik voor het eerst advies van een verkoper met verstand van zaken. De verkoper liet alles zien en legde alles haarfijn uit. Nadat ik mijn keuze al gemaakt had heb ik in alle rust toch nog het een en ander kunnen bekijken en passen. Ik ben dan ook perfect geslaagd. Dit is echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar motorkleding.
elizebethmcafeepx89 2021-09-02
https://pachetes.com/sands/ - 샌즈카지노 https://pachetes.com/ - 우리카지노 https://pachetes.com/merit/ - 메리트카지노 https://pachetes.com/first/ - 퍼스트카지노 https://pachetes.com/coin/ - 코인카지노
Ellen 2021-08-26
Ik heb inmiddels verschillende motorpakken van Restyle. Ik weet inmiddels waar ik als vollere vrouw kan slagen voor goede motorkleding. Een leren jas stond al langere tijd op mijn verlanglijstje. Gisteren via Whatsapp contact opgenomen met Umad met de vraag of mijn inschatting of de Olivia jas een goed match voor mij zou zijn of dat hij een beter idee had. En kun je mij dan adviseren in de maat? Ik kreeg snel reactie waarin mijn inschatting werd bevestigd en hij gaf mij op basis van de maatvoering van mijn andere pakken welke maat ik zou moeten hebben. Deze heb ik vervolgens gelijk besteld. Daarna toch nog een appje… De Olivia jas valt wat groot, misschien heb je toch een maatje kleiner nodig. Wil je even een foto van jezelf sturen? Zo gezegd, zo gedaan. Daarop weer een snelle reactie. `ik denk dat je een maat kleiner moet hebben, Die stuur ik je op, mocht het toch te klein zijn ruilen we hem om. Trek hem eerst aan zonder de voering, want hij loopt nog uit. Vandaag de jas ontvangen en de maat kleiner zonder voering zit perfect. Hij weet waar het het over heeft en aan de hand van een foto de juiste maat aangeven blijft bewonderingswaardig! Umad bedankt voor wederom een topjas en de service en tot ziens in Aalsmeer of bij Fawad in Barneveld.
Nico 2021-08-21
Top service weer van Restyle 1.5 mnd geleden jas gekocht ,met een rits die niet dicht bleef zitten .Op een zaterdag jas gebracht ,(gelijk maar ff mijn kapot getrokken handschoen mee gegeven) .maandag erna al bericht jas is klaar met nieuwe rits. Bij ophalen te horen krijgen rits maken is service van Restyle,en handschoen krijg je bij de rits. Niks anders te zeggen dan TOP kleding en OVER de top service .bedankt Umad