GASTENBOEK

Laat hier uw review achter in het gastenboek

Nico 2011-02-21
Na dat ik alle reacties gelezen gehad in het gastenboek. En ik kon geen negatieve reactie ontdekken. Ging ik toch met een zekere achterdocht naar de Grootste & Goedkoopste Motorkleding Groothandel Restyle in Aalsmeer toe. Ik heb mijn motorbroek, aangepast en dit alles voor nette prijs. En al die positieve reacties in het gastenboek die kloppen als een bus.
Rob Sentse 2011-02-17
Ik rijd het hele jaar motor als woon-werk verkeer en heb eind 2010 bij Restyle een cordura broek en jas gekocht. Uit zo´n groot aanbod aan kwaliteit is het moeilijk kiezen en dan is het wel prettig als je geholpen wordt door mensen die meedenken zonder eurotekens in de ogen. Helaas bleek deze maand (feb 2011) een fabricagefoutje in de jas te zitten. k heb de jas teruggebracht en kreeg hem de week daarop netjes thuisgestuurd. PRIMA service, goed gerepareerd en kosteloos verzonden. Dit is klantenbinding !! Goede kwaliteit, goede service. Een zaak om naar toe te gaan en bij terug te komen. Een aanrader voor motorrijders.
Ed Muller 2011-02-14
Ik had in november een Cordura Fluor motorjas gekocht. Helaas was deze niet waterdicht op een plek. Heb Restyle gebeld en kon de jas zo ruilen voor een nieuwe jas. Kom ik daar aan ben ik ook nog de bon vergeten. Geen probleem, bonnetje even mailen. Een uitstekende service, waar de klant echt nog koning is. Kom zeker nog een keer terug als ik wat nodig heb.
Leander en Roos 2011-02-10
Wij zijn zeer tevreden met onze pakken die comfortabel zitten en er bovendien stoer uitzien! In het vrouwenmotorpak moest er een rits verzet worden om het een passende combi te maken en dit is goed gelukt. De service is top, we worden altijd goed geholpen en als iets niet naar wens is dan wordt het netjes verholpen. We komen zeker nog eens terug om de outfit uit te breiden! Groetjes Leander en Roos uit Noord-Holland
Wim 2011-02-09
Wij wonen in het zuiden van Nederland en ik heb de fluor motorjas telefonisch besteld, (gezien de afstand dit is ongeveer 250 km) het was geen probleem als de maaat niet goed was kon ik hem zonder meer ruilen. Daags erna ontving ik al de jas, deze is prima en de maat was ook goed. Prima service, enkele dagen later ontving ik nog een telefoontje of alles naar tevredenheid was verlopen. Dat noem ik nog eens service ! een echte aanrader Bedankt gr Wim
antoinette 2011-02-08
We hebben op 07-02 onse nieuwe motor pakken gekocht. De service is meer dan goed. Ook de keuze aan pakken is meer dan voldoende. Ga zeker eens kijken, absoluut de moeite waard. Vriendelijke groet!!!!!!!!!!!!!!!!
Fred Hoop 2011-02-08
Ik was za 5 feb met mijn lerenbroek bij Restyle, een drukknoop ging niet helemaal lekker. Er werd gelijk naar een oplossing gezocht en gevonden, een (andere knoop met haakje). Prima service, vriendelijk en behulpzaam, Restyle een echte aanrader.
leander 2011-02-07
ik heb vandaag mijn 2de motorpak gekocht bij restyle! de kwaliteid en service zijn echt super. zeker een aanrader om hier je motorpak of andere motor spullen aan te schaffen! greets leander (groningen)
Zakaria 2011-02-05
ik ben vandaag weer bij Restyle geweest en heb een hele gave zwart leren motorjas gekocht! vorig jaar ookal 2 zwarte lange pakken voor mij en mijn vriendin en die zitten super goed, echt respect en een aanrader zeker! groetjes
Peter 2011-01-29
Ik was vandaag bij restyle,alweer zeg ik,omdat ik er verleden jaar ook was,toen voor een broek en handschoenen,en nu weer voor een jas,en ik kan jullie een ding zeggen,het is makkelijk scoren daar,ik kom nog terug daar voor het een of ander,Geen gelul gewoon goed spul! Grt Peter.een tevreden klant