CE-Alpha- Softshell Blue-100% KEVLAR- CE-LEVEL II PROTECTIE

Op voorraad
SKU
Softshell Bruce III incl. CE-LEVEL II-1-1
€ 199,95 € 165,25
Apple Pay

De CE-Alpha softshell jas is de nieuwste aanwinst van 2023 op het gebied van casual high-end motorkleding. Wij hebben het probleemloos CE laten keuren en dat zelfs zonder Kevlar! We hebben uiteindelijk toch gekozen om het volledig van Kevlar te voorzien, want veiligheid en topkwaliteit is bij RESTYLE 100% GEWAARBORGD EN GEGARANDEERD. Daar hoort dan ook Kevlar bij. Deze CE-gecertificeerde Kevlar jas zal je optimaal beschermen dankzij het gebruik van 100% Kevlar, CE-level II protectie (INCLUSIEF BACK PROTECTOR) PLUS EXTERNE SCHOUDER EN ELLEBOGEN PROTECTIE! Iets wat je elders ook niet tegen zal komen.

Dit jack heeft maar liefst zes ventilatie ritsen en het is voorzien van CE-Level II protectie! Er zit ook een CE-level II rug protector in! De waterdichte ventilatie ritsen zitten op de borst, armen en rug! De CE-Level II protectie is de beste bescherming die je kunt hebben! Deze worden hard bij een impact en ze hebben de strengste keuring! Een Softshell jas is gemaakt van een ademende en waterafstotende stof. Hierdoor is het goed te gebruiken binnen het West Europese klimaat, waar een regenbui regelmatig opduikt. Het fijne aan Softshell jassen is dat deze licht, ademend en comfortabel zijn om te dragen en qua multifunctionaliteit dus een stuk hoger scoren dan bijvoorbeeld een regenjas (die vaak niet mooi en ademend zijn). Het feit dat Softshell waterafstotend is zit hem in het gegeven dat Softshell uit allerlei strak op elkaar geweven lagen bestaat. Hierdoor wordt het vrijwel onmogelijk voor water om erdoorheen te komen. Naast dat softshell waterafstotend is, heeft het genoeg ademend vermogen.

De CE-Alpha jas combineert speelsheid met performance. Hij heeft binnen- en buitenzakken. Hij heeft ook twee steekzakken. Alle ritsen aan de buitenzijde zijn wind- en waterdicht! Hij is ook voorzien van reflectie biezen op de achterkant voor optimale zichtbaarheid. Het stoere logo op de borst, rug en het merknaam op de mouwen is ook gemaakt uit 3M reflectie, waardoor je s'nachts extra goed zichtbaar zal zijn en overdag is er niemand die dat ziet. Hij is ook mooi te combineren met een Kevlar motorbroek. 

Let op! Uw Kevlar hoodie en/of Softshell Kevlar jack moet naar onze mening voor 100% uitgerust zijn van Kevlar! Helaas zijn er erg veel Kevlar hoodies en/of softshell hoodies in omloop met alleen Kevlar op cruciale plekken. De Softshell hoodies van RESTYLE zijn te allen tijde voor 100% (volledig) voorzien van Kevlar! Verder zijn ze ook standaard voorzien van CE-gekeurde uitneembare protectoren!

Maten zijn ruim voorradig vanaf xs t/m 7xl!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:CE-Alpha- Softshell Blue-100% KEVLAR- CE-LEVEL II PROTECTIE
Uw waardering