Integraal helmen (33)

Jet helmen (16)

Systeem helmen (22)

Of u nu op zoek bent naar een integraal-, jet- of een systeemhelm, u vindt ze altijd bij Restyle in een redelijke diversiteit.
Motorhelmen mogen gedragen worden zodra ze goedgekeurd zijn volgens de Europese ECE-norm. De ECE-norm vindt u vaak op de kinband of in de binnenvoering van uw helm. Motorhelmen moeten sinds 1990 goed passend zijn en op een correcte manier bevestigd worden. Een goede pasvorm en de juiste maat gaan dus voor op het design van de helm. Wij meten altijd uw hoofd op met een meetlint. Een helm is naar ons mening het allerbelangrijkste onderdeel en deze moet 100% goed zitten. Wij controleren de helm op een aantal punten en geven u daarna ons vakkundig advies.

De werking en tevens ook de levensduur van motorhelmen is afhankelijk van het gebruikte binnenmateriaal in combinatie met de kwaliteit van de buitenschaal. Een motorhelm moet minimaal 5 jaar mee kunnen gaan bij het juiste gebruik. Door de inwerking van uw eigen zweet en algemene slijtage zal uw motorhelm door de jaren heen zijn schokabsorberende eigenschappen verliezen. Het gebruik in combinatie met het onderhoud is cruciaal voor de levensduur van uw motorhelm. Bewaar uw helm altijd op een koele, droge en donkere plek waar UV geen directe inwerking op de helm kan hebben. Al onze helmen worden in een helm tas geleverd. Verder geldt voor iedere helm dat u de helm na een val niet meer moet gebruiken. Ook als er geen beschadigingen lijken te zijn aan de buitenkant.

Wij hebben een ruime keuze uit integraal-, systeem-, jet- en kinderhelmen. Mocht u een bril dragen dan is een systeem helm een goede oplossing, omdat het kinstuk omhoog kan scharnieren. Een integraal helm biedt de beste bescherming, omdat deze bestaat uit een naadloos geheel. Kiest u voor een jet helm, dan kiest u voor stijl en iets mindere bescherming. Echter is de bescherming nog wel volgens de Europese Wetgeving.

Wij hebben een redelijke collectie CE-gekeurde helmen. Vanaf 2016 hebben wij ook het helmenmerk Scorpion in het assortiment! Inmiddels zijn wij één van de grootste afnemers van dit merk! U heeft 5 jaar fabrieksgarantie op dit merk! Vanaf juni 2018 is het helmenmerk SHARK toegevoegd aan het assortiment! Alle SHARK helmen worden ook geleverd met 5 jaar fabrieksgarantie!

U kunt nu ook alle Scorpion en Shark helmen online bestellen. Ons advies is echter dat u persoonlijk langs komt tijdens de particuliere verkoop dagen. Mocht u alsnog een Scorpion helm online willen bestellen, dan adviseren wij u om hem een maat groter te bestellen. De Shark helmen heeft u in dezelfde maat nodig. Wij vermelden alleen die helmen op de website die wij ook daadwerkelijk in het assortiment hebben en nemen niet 1 op 1 de voorraad over van de leverancier. Hierdoor zult u nooit meemaken dat er op de site veel meer staat, dan dat u in werkelijkheid treft als u langs komt. Hetgeen wat helaas een standaard probleem is geworden bij vele motorzaken. U bent van harte welkom!