GASTENBOEK

Laat hier uw review achter in het gastenboek

Patrick 2019-08-05
Mooie vorm en zit als gegoten. Werd vakkundig geholpen. Fijn dat die broek ook waterdicht is.
E.Donk 2019-08-03
Vandaag in Barneveld geweest. Goed geholpen door de verkoper. Voor ons beide een maatje meer maar een direct goed zittende jas aangemeten gekregen! Top.
Bouman 2019-07-09
Als eerste de Instructor III jas ce-level2 pro gekocht. Hij moet zelfs nog uit de doos gehaald, was net binnen. Mooie jas zit goed, nog niet met echte regen kunnen testen maar dat zit vast goed. Erg goede pasvorm. Als ik een verbeter punt mag noemen is het de opening van zakken, die zitten bovenop maar is wat onnatuurlijk.
Ellen 2019-06-29
Een maandje geleden weer in Barneveld geweest voor een paar Shorty summers. Inmiddels een maandje verder en even de tijd gehad om deze laars goed te testen en ik moet zeggen: Wat een verademing op warme dagen!!! Uiteraard was de koffie weer prima bij Fawad en voor vertrek paste ik de CE ladies black handschoenen en voor het eerst kwam ik een handschoen tegen die mij te klein was!! Maatje groter gepast en ook deze zijn meegegaan en bevallen mij super!!! Ga zo door en zeker weer tot ziens!!!
wim 2019-06-16
zaterdag 15-06-2019, motorkleding Leren jas en geweldig zittende Kevlar broek aangeschaft bij Restyle in Aalsmeer geweldig geholpen, lekkere koffie kortom net of je thuis kwam zeker een aanrader als je voor motorkleding wilt slagen kunnen nog veel bedrijven een lesje van leren.
paul 2019-06-02
Na in maart van mijn motor te zijn gereden was er een nieuwe broek nodig. Snel naar Barneveld. Zoals al eerder ervaren heeft Fawed mij weer uitstekend aan een nieuwe geholpen. een prima bedrijf met uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Dank je Fawed !
Monique Dijkema 2019-05-31
De reis van Winsum(gn) naar Barneveld is niet voor niets geweest.Een grote sortering aan motor broeken.Ook voor de wat kleinere volwassenne. Het advies was ook heel goed. Kon zelfs mijn oude hesje aan de broek passend laten maken.Nu nog wachten tot het terug komt van het naaiattelier.
Romae 2019-05-28
Geweldig bedrijf! Onwijs mooie kleding, goeie kwaliteit, en veel op voorraad! Lieve service van beide mannen. Koffie staat altijd klaar, en iedereen is altijd welkom. Ik hem mijn hele motorpak en helm bij Restyle gekocht en ben er nog steeds super blij mee.
Roderik Prins 2019-05-27
Mijn bezoek is zeer goed bevallen! Nog geen betere service tegen gekomen als hier in Barneveld. De heer die mij geholpen heeft om mijn helemaal te kleden is zeer bekwaam, netjes en geduldig. Geduldig omdat ik dit niet was, ik had namelijk een roze bril op, want ik ging daarna direct door om mijn eerste motor te kopen. Zelfs voor mij is deze heer een uur eerder open gegaan zodat ik alles kan passen, na goede adviezen was ik totaal gekleed en klaar voor mijn proefrit. Ik heb uiteindelijk de motor gekocht en ben super tevreden! Dankjewel Fawad, je bent een top gozer.
Gino 2019-05-27
Wit/zwart graag maatje xs