GASTENBOEK

Laat hier uw review achter in het gastenboek

Chris Bokern 2012-09-13
Restyle Het mag duidelijk zijn dat de naam al veel zegt. Motor kleding, uitgevoerd in super style en strakke kwaliteit. Betaalbaar voor iedereen en toch veilig op de weg. Ik ben een kritische klant. Een klant die niet snel akkoord gaat en alles tot het uiterste test voordat de uiteindelijk aankoop wordt gedaan. Bij Restyle bleek dit een succes. Zowel een keurige motor broek als motor jas aangeschaft en over beide zeer tevreden. Waarom? Toen ik het kocht, dacht ik gek te worden. Ik was ingepakt, voelde me een soort zombie en kon niet bewegen. Paar keer rijden en ik had nog nooit zo een goed passend stuk motor kleding gedragen. Ik werd één met de motor. Lang heb ik in de winkel rond gehangen. Gaan we voor textiel? Of toch voor leer? Kiezen we voor praktisch? Of kiezen we voor veilig? Daar kwam het personeel van Restyle. Met professioneel advies en zeeën van tijd, werd mij alles tot in de details nog eens toegelicht en uitgelegd. En dan passen... Grote maten, kleine maten, lange jassen, korte jassen, strakke broeken, losse broeken. Ik heb het allemaal gezien. Wat je ook zoekt, je vindt het bij Restyle. Het resultaat? Ik rijd nu al geruime tijd met Restyle motorkleding. Ga je voor kwaliteit? Kies dan Restyle. Restyle bedankt! Zoek jij ook motor kleding voor een betaalbare prijs, hoge kwaliteit en top advies? Ga dan eens langs!
Grace en Jos Eeken 2012-08-29
OP Zaterdag kwam Jos thuis doorweekt van de plaatselike buieen. Wij konde er niet meer omheen draaien. Hij had een nieuwe pak nodig klaar uit. Jos had opzoek gegaan naar een goed en betaalbare firma waar hij en ik kon nieuwe motorpakken kopen. En dat had Jos goed uitgezocht ! Restyle was de naam dus besloten wij die rit te maken van Bovenkarspel naar Alsmeer! We kwamen gelukkig droog aan. Wat een warmen omhaal ! Wij werden netjes te word gestaan door die jonge man! Hij gaf ons een kopje thee en lekker op ons gemak een pak uitzoeken. Jos moest eerst want hij had het nodig omdat hij reed elke dag naar zijn werk. De verkoper had hem een aantaal jassen laten passen. Tot dat hij die juiste hadden gekozen. Geen haast werk van gemaakt. Waaneer hij daarmee klaar was begon het process over nieuw begonnen met de broek! Er zijn zo veel keuzen. Onder tussen was er ook een jongere stel binnen gekomen die een spijkerbroek waar knie beschermers ingenaaid was. Wow dat is voor het eerst dat ik dat zag. Voor een schapelijke prijs ook nog. Ik werd als laatste geholpen en was meteen geholpen met het jas. De jonge verkoper had meteen die juiste uit gekozen. Het zat meteen goed. Dit was verassend voor mij omdat ik klein van stuk ben. Het was alof ze hadden mij opgemeten. Het broek was een andere geval die moet ze laten maken. Ik heb een maatje meer op bepaalde plaatsen en kom te kort aan been lengte. Dus werd meteen afgespoken dat een broek werd voor mij opmaat gemaakt. Ik kan al volgende maandag terecht . Wow dat is snel ! Als de broek net zo lekker zit als de jas. Dan spring ik een gat in de lucht. Dus mensen als je motorkleding moet hebben dan moet je bij Restyle zijn. Wow is het enigeste word dat is nodig om deze groothandel te omschrijven! Het is wat we vaak missen bij andere zaken! Ga zo door jonge mensen ! Een zeer vriendelijk groet en bedankt voor het fantasties service !
Darryl 2012-08-29
Hij is zeer klant vriendelijke. Kwamen binnen werden vriendelijke begroet kregen meteen wat drinken aan geboden. Hij heeft me goed geholpen en uitgelegd hoe de kleding moet zitten. Raad iedereen aan om hier te kijken voor de kleding.
Piet vd Broek 2012-08-26
Hoi, 3jaar draag ik nu leren motorkleding van Restyle. Dat is maar goed ook . Ongeluk zit in een klein hoekje. Op een Dijkweg komt een auto van rechts zonder te kijken de weg op van een erf. Mijn snelheid was 50km voor dat ik het door had ,lag ik op de grond nadat ik de auto geraakt had. Motor en ik schuurde een stuk over het asfalt. Ik mankeerde gelukkig niets. Motor €7000,-schade. Advies draag altijd goeden motorkleding. Gr piet
Dolf 2012-08-20
Sinds begin van dit seizoen (2012) rijden wij (Motorteam) tijdens de wielerwedstrijden en andere evenementen met de Cordura 1001 Instructor jassen met bijpassende broeken. Deze hebben zich nu onder alle weersomstandigheden bewezen: van zeer koud en nat tot tropisch heet. Dank zij de uitneembare voering en waterdichte laag en de ventilatie openingen is dit pak onder alle omstandigheden te gebruiken. Tel daarbij de vele zakken, de uitstekende afwerking en de degelijke metalen ritsen en je weet, dat je een kwaliteitsproduct aan hebt. Daarnaast hebben we ook grote waardering voor de service en het vakmanschap van de heer Sheikh!
Frans 2012-08-18
Wat moet je hier nou allemaal op zeggen? Het ene compliment naar de ander. Meer kan ik ze ook niet geven dan zoals men al div keren heeft beschreven. Een S (hele grote) voor Service. Een A (Nog groter) voor Advies. Een F (Persoonlijk)voor Friendly. Een E (Betrokken) voor Enthousiasme Oww wacht even. Wat ik er kwam doen? Zat met dit weer niet te wachten op water in mijn laarzen en wilde een spijkerbroek. Eerste wat te krap. Met de tweede kon ik zo weglopen. Zat meteen als gegoten. Binnenvoering werd er uit gehaald de knie protectors naar boven geplaatst met natuurlijk de bekende tekst en uitleg van hen en weer ff passen. Ook ik hoef het niet te herhalen dat je bij deze jongens goed & veilig gekleed de deur uit gaat en dat, telkens weer, tegen een zeer schappelijke prijs.
jan d 2012-08-07
corige week een leren fluor combi gekocht bij jullie en ben er het weekend er mee op pad geweest en het zit comfortabel ook de aneline broek zit lekker en past perfekt. bij de beide heren wordt de service nog met een hele grote S geschreven, ook na mijn vorige aankoop van de instruktor jas weer prima geholpen. afz. een zeer tevreden klant.
Job 2012-08-04
Goed om te lezen dat iedereen zo goed geholpen wordt maar heb niks gelezen over de bescherming bij een ongeval..... Ik ben daar zeker positief over. Jammer genoeg kan ik wel iets vertellen over de bescherming bij een ongeval. Vorige week een ongeluk gehad, 70 km p/u over de kop en een glij van zeker 50m. gelukkig hele goede bescherming van het pak gehad. Hier en daar een plekje op mn lijf maar verder niks. Ook de systeemhelm die hier gekocht is heeft me goed beschermt, scheur van 15cm achterin maar geen letsel. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit, en dat voor een gunstige prijs. Binnenkort dus terug om nieuwe kleding aan te schaffen.
E.R.KET 2012-08-01
hoi mannen paar weken terug een pak gekocht van jullie eigenmerk (restyle) . 3 laags broek met membraam op jullie aanraden ,nou jonges dit zit echt perfect ben hier heel blij mee ,tot de volgende keer ,vriendelijke groeten ED!!
Kees van Stralen 2012-07-25
Klantgerichte vriendelijkheid bestaat toch nog !! ------------------------------------------------- Het is de tensens bij veel bedrijven om een binnenkomende klant wat afstandelijk te begroeten om hen vervolgens "alleen te laten ". Dat willen we vaak ook om van het gevoel af te komen dat we anders besprongen worden. Het resultaat is dan ook dat je daarna weer iemand moet zoeken om een vraag beantwoord te krijgen of om geholpen te kunnen worden. Bij mijn bezoek aan RESTYLE ging dat dus geheel anders. Direct bij binnenkomst kwam een vriendelijke man op mij afgelopen, stak zijn hand uit en stelde zich voor. Zijn eerste vraag was of ik zin had in koffie, thee of iets fris. Nou dat is een binnenkomer! Deze mannen beseffen dat als je een lange rit op de motor achter de rug hebt, je best dorstig kunt zijn...Nou had ik dat al een beetje gelezen in dit gastenboek, maar als het je dan echt overkomt, voelt dat toch anders. Na een kop koffie te zijn overhandigd kreeg ik alle gelegenheid om even te kijken en zodra ik iets wilde weten of zien, werden alle registers opengetrokken met vakkundig, eerlijk en gedegen advies. Niets was te veel; al moest de hele stapel onderste boven. Wat mij opviel is dat veel mooie spullen aanwezig waren; meer dan dat je op de zicht zou vermoeden. Alles is prachtig afgewerkt, degelijk en prijstechnisch erg aantrekkelijk. Uiteindelijk was ik helemaal tevreden met mijn keuze. Het werd een lederen broek (oud-politie model en nieuwe laarzen). Er moest nog iets worden aangepast aan een vestje, maar dat wilden ze wel opsturen, omdat ik niet om de hoek woon. Het liefst wilde ik mijn nieuwe broek gelijk maar aanhouden, tesamen met de nieuwe laarzen. Maar ja , mijn oude kleding dan ? .... Ook geen probleem, "dat sturen we gewoon met de rest mee op". Binnenkort ga ik zomaar even buurten bij de heren, gewoon ook omdat het gezellig is. Mannen van Restyle.. bedankt ! Kees van Stralen, Delft