GASTENBOEK

Laat hier uw review achter in het gastenboek

rein van der zee 2010-02-20
Buitengewoon vriendelijk en snel geholpen met een mooie en goede kwaliteit motor broek,op de motor beurs in Utrecht. En ook nog voor een vriendelijke prijs!
anne & danny 2010-02-19
Ook wij hebben op de beurs 2 jassen gekocht, er wordt absoluut de tijd genomen om je te adviseren. We zullen de komende tijd gaan merken of het ook goede kwaliteit is of niet, ik ga er wel van uit dat de kwaliteit goed is.
Peet 2010-02-18
Vandaag (18-2) op de motorbeurs in Utrecht de stand bezocht. Wat het éérst op viel waren de uiterst vriendelijke mensen! PLUIM. Een van ons heeft een prachtige leren broek gekocht. Groetjes
Freddy 2010-01-31
Na een bezoek aan de zaak op nr127 in Aalsmeer en een leuke verkoper tegen het lijf gelopen keken we onze ogen uit. Zo veel voorraad. We kwamen voor een motorbroek,maar mijn vrouw zag een stoere motorhelm op mijn hoofd en zei dat is een leuke helm voor mijzelf !Dus gelijk goede maat gepast en meegenomen. Mijn zoon had inmiddels een stoer jack met een bontkraag, voor echt weinig geld tov andere leder zaken.aan getrokken en gelijk maar mee genomen. Zelf had ik dus een leuke Cordura broek aangepast en die zat perfect, ook na een proefzit op een echte motor in de zaak,altijd makkelijk om op een oldtimer te kunnen passen. We gingen uiteindelijk na wat koffie en een cola en een goede uitleg over de materialen tevreden naar huis ,wat toch niet naast de deur was. EEN GESLAAAGDE DAG TRIP MET MEER AANKOOP ALS GEPLAND.Bedankt voor de tijd.Super !!
willem 2010-01-30
1,5 jaar geleden heb ik hele mooie eenvoudige dunne leren handschoenen voor een zeer schappelijke prijs gekocht bij Restyle. Dagelijks heb ik ze gebruikt op de motor en bij het skien. Nu beginnen ze wat te slijten en wilde ik weer nieuwe om de koude te trotseren. Restyle heeft ook nu weer hele mooie leren handschoenen voor prijzen die veel lager liggen dan bij anderen. Ook de zomerhandschoenen liggen al klaar om gekocht te worden. Bij alles krijg je goede adviezen op maat. Al twee jaar gebruik ik dezelfde Cordura broek. Er is bijna geen slijtage aan te merken. Bij volle regen heeft deze broek mij wel eens meer dan 1,5 uur droog gehouden.
mikeyv8 2010-01-29
nou beste lezers en beheerder van die heerlijke betrouwbare geile topzaak in aalsmeer,,kwam vledejaar een advertentie tegen op marktplaats.nl..super gave geile motorjas restyle,,zwart met een witte afbeelding op de rug,en voorkant paar witte leters met een naam,,ik zag de jas en was gelijk verkocht,,ik zal en moet hem kopen,al moet ik de aub ambro om de hoek er voor beroven,haha,,waar wat me erg blij maakte was dat ik zag staan afgeprijst van329 euro naar 229 euro,,mmmmmm..ik wilden de volgende ochtend gelijk naar aalsmeer rijden om hem te kopen,denk ik zet me wekker vroeg,,maare was achteraf niet nodig,had de heele nacht geen oog dicht gedaan,,voor me gevoel had ik me jas al aan en zat ik op me suzuki gsxr1100 en re op zaterdag heen en weer door me drukke winkelstraat hiero,,haha,,en ja weer had ik dat geile gevoel..mmmm,,toen ik in de zaak aankwam wist ik niet wat ik zag,,al het moois wat er hangt,het 1 nog mooier als het ander,,en dan de geur die er rond hangt daaro,,geur van topleer,,eigelijk kwam ik alleen voor de jas,,maar achteraf heb ik nog een super mooie helm gekocht,,en een paar handschoene..het is omdat ik geld te kort kwam,,want anders had ik de heele tent leeg gekocht,,had het liefst een klapbedje miden in de zaak gezet,wat zal het heerlijk slapen daaro,,heelemaal verlieft op al dat geile leer,,en niet zomaar leer,,kwalitijd,soepel en sterk,,kreeg netjes gerantie voor het moois wat ik had gekocht,,om het verhaal kort te maken,,,2 maanden daarna ging het sluitingtje van me helm stuk en ook nog er bij ,het lipje van me rits van de super jas,,,zo super dat ik er nog in geslapen heb met me gekke kop,,,maare ik mailde restyle met het verhaal,,,was allemaal geen probleem,kon gelijk terug komen en dan wert alles geregelt,,en dat gebeurden er zeker,,kreeg een splinternieuwe helm,,en de jas zal gelijk gemaakt worden,en als extra service was het zo dat me jas na reperatie op gestuurt zal worden,,echt top..ik wil iedereen aanraden die dit leest,,om zelf eens een kijkje te gaan nemen in aalsmeer bij me fijne vriend*eigenaar(..koffie staat klaar,,vers gezet,,pssssss,,,vergeet je centjes niet en steekwagen,,weet zeker je koop de zaak leeg of op...groeten mikeyv8 uit stink velsen noord.
Ambulance EMES vzw 2010-01-28
Bij het opzoek gaan naar een bedrijf die onze ambulance motorkleding kon maken zijn wij bij dit bedrijf terecht gekomen.Ik ben heel blij dat ik de beslissing heb genomen om met dit bedrijf verder te werken daar de eind resultaten gewoon KLASSE is.Met dit bedrijf werken is gewoon een plezier daar zij alles kunnen realiseren wat de vraag is van de klant en met een TOPKWALITEIT dat je niet vaak tegenkomt.Doe zo verder je bent de nummer 1 in de motor kledij.
steenhuisen 2010-01-25
drie jaar geleden een combi gekocht en wat een pak zeg!! het zat altijd heerlijk maar afgelopen seizoen kwam de ultieme uitdaging voor het:ik werd door een busje gesneden kwam ten val en schoof 20 a 25 meter over het asfalt,kwam nog net niet onder een vrachtwagen terecht wat ik niet van mijn motor kan zeggen! ik stond op en keek naar mijn pak,het was voor 75 procent afgeschaafd maar nergens open plekken!! ook bij de naden niet !! dus ook ggen schaafplekken of botbreuken voor deze jongen! dus RESTYLE mijn complimenten en bedankt voor het goede materiaal en ultieme draagcomfort.Bij deze bestel ik ook mijn nieuw pak.Ongelooflijk wat een klasse.
martin ( lange ) 2010-01-21
Wat een top zaak, ben onderuit gegaan met mijn leren broek en jas een klein beetje schade er aan maar, maar als ik hem langs zou brengen kon hun hem wel weer herstellen voor een klein bedrag top, maar ik heb hier vanaf gezien en een nieuw spulletje gekocht een gele jas en broek van cordura top spul die instructeurs jas moest even wennen aan het colletje maar nu is het top kan niet anders zeggen,, nu ben ik erg lang 2.05 meter was mijn motorbroek te kort niet in de winkel maar alleen als ik op de motor zat, drie weken later terug gegaan en heeft hij er een stuk van 15 centimeter aan laten zetten van leer, niet van nieuw te onderscheiden en dat voor heel weinig geld onder €40 echt top,,, ik koop nergens anders meer mijn kleding,,,,, kan het echt iedereen aanraden hier te kopen of in ieder geval te kijken.
Jan-Willem 2010-01-12
Ik had tweede Kerstdag een nieuwe leren broek gekocht bij deze firma en eenmaal thuis gekomen bleken de pockets voor de kniebeschermers door mijn lange boven benen iets te hoog te zitten. Dhr.Umad deelde al bij verkoop mede dat hij dit voor slechts 2 tientjes kon laten aanpassen. Na kort mailcontact kon ik de broek j.l. vrijdag al langsbrengen. De reparatie ging ongeveer tien dagen duren, maar ik kon een leenbroek meekrijgen. Daar ik met dit weer toch niet ging rijden heb ik geen gebruik gemaakt van deze service. Vandaag al een belletje en wat schetst mijn verbazing? Broek al klaar en past nu perfect! Topservice!!!! Umad bedankt voor de snelle afhandeling.