GASTENBOEK

Laat hier uw review achter in het gastenboek

Rob Conradd 2020-05-04
Vandaag in Barneveld een nieuwe Kevlar Hoodie en een Kevlar spijkerbroek gekocht. Service en deskundigheid van de verkoper was super. Gaf perfecte service zodat we de juiste kleding hebben gekocht. Bedankt daarvoor.
marvin v z 2020-05-02
Anthonie Fokkerstraat 23 A, 3772MP, Barneveld. Je krijgt goed uitleg over het product en vriendelijke verkoper
ronald@ashby.nl 2020-04-30
1 week geleden lokatie Aalsmeer geweest om mijn oude pak van ongeveer 30 jaar te vervangen voor een cordura jas en broek supper geholpen ondanks de corona crisis met koffie en top service wat een top zaak
Chris 2020-04-22
2 weken geleden terug naar locatie Barneveld vanwege issue met de rits van mijn overigens perfecte jas. Top service en afgelopen week na sms opgehaald. Er is altijd koffie en een leuk gesprek. Je voelt je thuis en de hele beleving en persoonlijke aanpak alleen al maken het meer dan de moeite waard. Ik ( blijf) fan. Je kunt een seminar volgen over klantbeleving of bezoek Barneveld even
Marco 2020-04-19
Vrijdag 17-4 naar Barneveld gegaan om mijn inmiddels versleten motor jas te gaan vervangen. Direct vriendelijk en gastvrij ontvangen, kijk rustig rond als er vragen zijn hoor ik het graag. Ik stelde niet eens de eerste vraag maar dat deed de verkoper, of we koffie wilde wat uiteraard geaccepteerd werd. Ook denk je te weten wat je wil, want je hebt wat rond gekeken op de site, maar dan komt toch de vakkennis van de verkoper om de hoek kijken met goede argumenten om juist wel of niet voor die ene jas te gaan, klasse!! Fawed bedankt voor je geduld, je hebt er een trouwe fan bij!!
Peter heemskerk 2020-04-19
Lhx okhx okbx Ikkhx o xoohx o hx okbcocoox o pv
jan 2020-04-14
ik heb onlangs een mindere reactie achtergelaten over mijn instructor Iii motorbroek. Waarom plaatst u deze niets. Zou deze manier wordt het gastenboek wel erg ongeloofwaardig.
Henk Koning 2020-04-12
Een hele sportieve jas , die heerlijk zit en met voldoende ventilatie ritsen voor op warme dagen. Incl. CE-LEVEL II protectie , armen schouder en rug. Echt een aanrader.
René van Oers 2020-04-07
Op 31 maart in de winkel geweest in Barneveld en ik ben daar zeer goed geholpen Er werd alle tijd genomen om vragen uit te leggen over kleding en helm Deze ook alle twee gekocht Een heerlijke kop koffie gehad kortom van mij verdienen jullie een dikke 10 Ik zal de volgende keer zeker terug komen Groet René van Oers
Esther 2020-03-31
[BARNEVELD] Top winkel. Super service. Ik kom hier al weer vele jaren. Laatst een issue met een broek, binnen 5 minuten was deze opgelost. Afgelopen week had ik er een onderdeel voor mijn helm besteld welke binnen een week bezorgd zou worden, maar nu door de corona ernstig vertraagd zou worden. Is het gewoon in de winkel opgelost met een onderdeel uit een helm in de winkel.. Echt helemaal super service! Ik had je 3 maanden geleden op google maps al 5 sterren gegeven en dat mag blijkbaar maar 1 keer dus dan maar een extra verhaal op jullie website.. Weer 5 van de 5 sterren hoor!