GASTENBOEK

Laat hier uw review achter in het gastenboek

Ronald Coule 2012-03-03
verleden week donderdag op de motorbeurs een hele mooie leren jas gekocht. Toen ik de stand opliep viel mijn oog er gelijk op, en de maatvoering is heel ruim.Ik werd heel geduldig geholpen en geadviseerd. Ik ga zeker nog een keer naar Aalsmeer voor motor handschoenen die ik voor mijn verjaardag vraag. Ik ben erg in mijn nopjes met de jas en popel om hem op de motor te dragen. helaas is de motor nog in winterslaap, maar het belooft een mooi seizoen te worden.
Miranda de Weijer 2012-03-03
Beste mensen van Restyle. Vorige week op de motorbeurs een jas bij jullie gekocht. Net mijn eerste ritje ermee emaakt en ik moet zeggen erg tevreden te zijn met mijn aankoop! En ik ben ook blij dat ik het advies heb opgevolgd en een maatje kleiner heb gedaan. Francesca (hoop dat ik het goed schrijf), bedankt voor de goede tips die je me gaf toen ik nog even verder wilde kijken op de beurs. Jouw goede service, en natuurlijk de jas, hebben gemaakt dat ik ben teruggekomen naar jullie stand.
rob 2012-02-28
Toen ik vanochtend belde of ik terecht kon voor nieuwe motorkleding, was ik van harte welkom! Terwijl de motorbeurs net een dag was afgelopen en de zaak nog vol stond met karren vol kleding teruggekomen van de beurs en je je kont niet kon keren. Net als altijd was er "gewoon" tijd voor een lekker bakkie koffie en werd ik vakbekwaam geholpen. En ging weer met een mooi pak naar huis. Uman je bent een uitstekend voorbeeld voor velen in de handel/verkoop!! Een zeer tevreden klant!
Rijschool Foka 2012-02-25
Vandaag op de beurs in utrecht een super mooie en goede motorjack gekocht.. De terugreis direct aangedaan!! En hij voldeed helemaal volgens verwachting.. Ik ga zeker nog bij jullie terug komen!! Ben ook zeer vriendelijk en netjes geholpen door de jongedame bij jullie in de stand!! Bedankt en nog een fijne laatste beursdag..
Erik 2012-02-16
Zaterdag 11/02/2012 bij restyle geweest in Aalsmeer.Gelijk bij binnenkomst zeer vriendelijk ontvangen,en alle tijd werd genomen voor het vinden van het juiste combipak.Dit werd een mooi motorjack met de div.protectie.Aangezien ik niet meer in de standaard confectiematen val,hebben we er een bijpassende broek bij gevonden.Moest allen nog klitteband voor de kneesliders opgezet worden.Geen probleem en 4 dagen later werd de broek keurig opgestuurd.Nogmaals keurig geholpen en afspraak is afspraak.
Martijn 2012-02-09
Vandaag 09-02-2012 ben ik terug gegaan om mijn pak te ruilen. Ik had namelijk ongeveer 9 maanden geleden daar een nieuw pak, helm, schoenen en handschoenen gekocht. Door omstandigheden heb ik pas een maand terug me rijbewijs kunnen behalen waardoor ik het pak nog nooit gedragen had. Maar onlangs weer aangetrokken en kwam tot de conclusie dat het pak te klein was geworden! Tot mijn verbazing kreeg ik na een mail reactie dat ik hem kon ruilen als die echt niet was gebruikt. Vandaag dus omgeruild voor een grotere maat! Ben erg tevreden en wat een service!! Tot slot kan ik iedereen deze zaak aanbevelen! Wat een spullen en wat een kwaliteit en service voor die prijs! Nog erg bedankt Umad!
Martijn 2012-02-08
Goeie en snelle service of je nou voor een paar handschoenen komt of een compleet motorpak. Kleding voor normale prijzen en ook goeie kwaliteit!
Wesley 2012-02-06
Ik had een mooi helmpje gehaald bij restyle, was er erg tevreden mee. Deze wilde ik ook gebruiken om te rijden op het circuit, en dat kon dus helaas niet omdat het geen dubbel D sluiting had. De helm had ik niet gebruikt en zelfs de sticker zat nog op het scherm, en ik kon hem gewoon weer terug brengen! Super service! Weer erg bedankt Umad!
Wesley 2012-01-18
In november had ik een lerencombi pak gekocht bij restyle, zit perfect en enorme service. Zo een pak koop je natuurlijk voor bescherming, en ik heb het nodig gehad. In december ben ik met mijn motor gechrashed en ben ikzelf tegen en over de vangrail geschoten. Dankzij het pak wat ik gekocht had bij restyle ben ik er wonderbaarlijk vanaf gekomen met een gekneusde rib en een giga blauwe plek op mijn onderrug. Je ziet duidelijk op het pak waar ik de vangrail geraakt heb, het heeft me enorm beschermd! Restyle levert super kwaliteit en service, en ik kom zeker terug. Dankzij het pak ben ik er goed vanaf gekomen, mijn motor... Nouja ik heb nu een ander.
Hans Tetteroo 2012-01-18
Afgelopen zondag, 15-01-2012, hier geweest om even te "kijken" voor nieuwe motorkleding. Ging de deur uit met volledig nieuw motorpak. De service is hier erg goed. Ze weten waar ze over praten en nemen uitgebreid de tijd voor je. De prijzen (ook niet onbelangrijk) zijn laag voor de kwaliteit die je krijgt. Wel even de site in de gaten houden voor wanneer je als particilier welkom bent. Met vriendelijke groeten, Hans