GASTENBOEK

Laat hier uw review achter in het gastenboek

anouk 2012-01-14
Vandaag een motorbroek gekocht, (ik had al een helm jas en handschoenen daar gehaald) De service is zoals gewoonlijk weer top, kwam erachter dat bij mijn jas een klittenbandje los was gelaten en dat wordt komende week gewoon gerepareerd vanuit mijn garantie. Bij het passen van de broek bleek dat mijn rits van de jas contra was aan de broek. Dit wordt gerepareerd ik breng de jas en broek maandag en kan het setje aan het eind van de week gewoon weer ophalen... Super geregeld! Bedankt Umad
visser 2012-01-13
8 januari voor mij en m,n vrouw 2 prachtige cordura motorjassen gekocht ! ( voor op de brommer ) AHUM. maar ook op de brommer( zundapp) kun je het afsterven ,dus moesten er echt goede jassen komen ,en we zijn hier direct geslaagd. en inderdaad met koffie ,thee en koek ,en alles rustigaan passen en meten . . 10 januari de eerste testrit met de nieuwe jassen ,en we hebben het totaal niet koud meer gehad! ook niet bij de 75 km per uur ! groeten ruud en mar.
Liz 2012-01-11
Superservice en zeer vriendelijk geholpen! Kopje koffie erbij en ik heb een prachtige leren broek gekocht! Umad neemt de tijd voor je en is zeer goed op de hoogte. De eerste keer dat ik mijn motorkleding hier heb gekocht...... maar ZEKER niet de laatste keer! Tot snel voor mijn zomeroutfit :-)
John Valkenburgh 2012-01-11
AFGELOPEN MAANDAG HIER GEWEEST !!!! wAT WORDT JE HIER GOED ONTVANGEN EN GEHOLPEN, GEEN HAAST MET JE EN ZEER GOEDE PRIJZEN. ONTVANGST MET VOORSTELLEN V/D VERKOPER EN KOFFIE. BEN OOK GESLAAGD VOOR ALLES WAT IK WILDE. IK HEB MIJN ZAAK GEVONDEN TOPPIE !!!!
Jan van Deijnen 2012-01-08
zeer vriendelijk ontvangen met koffie, goed advies en raad, prachtige broek gekocht Mijn volgende aankopen zal ik weer bij Restyle doen, echte aanrader !! Jan
Arie 2012-01-06
Alsnog een reactie, wel een beetje laat maar toch. In het begin van 2011 bij 5 motorzaken geweest om een all-weather jas te vinden. Gezien ik nog al groot ben en de ruimte in mijn schouders nodig heb kon ik niets vinden wat mij lekker zat. Bestellen was een optie en dan weer terug om maar weer passen en als het dan weer niet lekker zit!!!. Daar had ik geen zin in. In het voorjaar kwam ik bij toeval bij Restyle terrecht. Ik was echt verbaasd over de grote voorraad die er in het pand lag. Het personeel snapt hoe een klant behandeld wil worden. Daar is al genoeg over gezegd. Heel fijn. Umad zag direct welke maat, 6 XL, ik nodig had. Vervolgens heb ik, naar mijn zin, een super warme, lekkerzittende, regenbestendige en goed reflecterende All-Weather jas gekocht. Ik rij elke dag en hij bevalt goed, zelfs na 8 maanden. Ga er eerdaags weer naar toe voor mijn volgende aankoop.
Noel Wilborts 2011-12-31
iets meer dan 2 jaar geleden een fraaie politiebroek gekocht met waterdicht membraan. Dit membraam begon nu te lekken. Umad vroeg of ik even een foto van de rits wilde opsturen omdat ze hun ritsen vernieuwd hadden zodat ie er zeker van kon zijn dat het juiste exemplaar zou komen. Doordat het geen motorseizoen is en derhalve weinig handel duurde het iets langer voordat het membraan in Nederland was. Umad heeft me dezelfde dag dat het pakje bij hem arriveerde de aankomst germeld. Die dag was ie maar tot 16.00 open en ik zou dat niet halen. Dan wacht ik wel even was zijn reactie. Door het drukke verkeer was ik er pas om 16.30 en werd ontvangen met een kop koffie. Geen haast en even kijken of de juiste rits eraan zat. Ook bleek het membraan van een betere kwaliteit te zijn als de oude. Ongelofelijk goede service. Niet te beroerd om even op je te wachten en dan zelfs nog tijd voor koffie. En Umad noemt je altijd heer, wat wil ik nog meer. Zulke bedrijven zie je nog maar weinig vandaag de dag. Ga zo door Umad !
Tim 2011-12-31
Vandaag bij Umad geweest en zeer mooi pak,laarzen , Handschoenen en helm gekocht. Wat word je hier netjes geholpen zeg. Door mij lengte van 1,96 m is lastig om mooi leren pak te vinden. Maar dankzij Umad ben goed geslaagd.Bedankt voor je hulp en tips. Mij zie zeker nog een keer terug.
dennis 2011-12-24
laats een mooie motorjas gekocht. zit perfect dankzij de goeie hulp van umad. zat alleen een knoopje los, maar die is kosteloos gemaakt. heb ook meteen een paar zomerhandschoenen bij hem gekocht die ook heerlijk zitten dankzij umad zitten ze goed, anders had ik hem een maat te klein gekocht. bedankt umad en ik zal het zeker tegen me kennissen zeggen dat je er zit. groetjes dennis
Marjolein 2011-12-21
Laatst een mooi leren motorjack gekocht bij Restyle alleen zat de rits waarmee je de broek eraan vast moest ritsen verkeerd om. Geen probleem, wordt kostenloos omgezet. Zelfs aangeboden om het kostenloos toe te sturen maar dat was niet nodig voor mij omdat een ritje naar Restyle/Umad altijd gezellig is. Goed bezig Umad, veel succes met je order van het RDW. Groetjes van Marjolein en Ed.