GASTENBOEK

Laat hier uw review achter in het gastenboek

H. Bosgraaf 2011-05-10
Vandaag reflex broek ontvangen, ziet er zeer doordacht, en fantastisch afgewerkt uit. Natuurlijk nog niet mee gereden, maar voelt bij het passen al zeer comfortabel aan. Ondanks dat het een confectie maat is alsof hij voor mij gemaakt is. bedankt Hans Bosgraaf
Rob Groeneveld 2011-05-09
Eerst heb ik zelf mijn kleding en laarzen aangeschaft bij Restyle. Vanwege de fantastische service die er bij Restyle Aalsmeer gegeven wordt hebben we besloten niet verder te gaan lopen rondneuzen voor de motorkleding van mijn vrouw. Ik moet zeggen dat er kwaliteitsproducten geleverd worden voor goedkope prijzen. Natuurlijk het is niet gratis maar hele mooie kwealiteitskleding en laarzen voor zeer normale prijzen. Ik zou dus zeggen. Voor je gaat beslissen bij een andere zaak GA EERST EVEN BIJ RESTYLE IN AALSMEER KIJKEN.
fred 2011-05-09
4 jaar geleden laarzen gekocht bij restyle en nu inmiddels 4 jaren later laarzen op moest nieuwe hebben na eerst rond gekeken te hebben en op de beurs geweest in feb toch maar even bij umad geweest en ja hoor hij had dezelfde laarzen nog alleen met andere zool dus even passen en maar gelijk aangehouden even gezellig gekletst en weer on road wel even een pak kaartjes mee genomen voor mijn collegas op schiphol maar in het vervolg niet meer rond kijken gelijk naar restyle goeie prijs kwaliteits verhouding vindt ik mvgr fred
Ingrid 2011-05-01
Even complimenten voor de service, gezelligheid en zeker voor de prijs! Wij hadden een helm gekocht, bleek toch net te groot te zijn en zonder problemen mochten we deze ruilen. Daarnaast goed advies gekregen en uiteindelijk ook een helm voor onze zoon en een jas aangeschaft. Ik raad Restyle zeker aan voor iedereen die kwaliteit wil hebben tegen een goede prijs! Ga zo door!
Erik 2011-04-29
Voor motorkleding is er voor maar 1 adres en dat is Restyle. Eerste keer eigenwijs toch gekozen voor een jas die te groot was, ondanks dat Umad adviseerde om een maat kleiner te nemen. Bij de tweede keer het advies van Umad opgevolgd ondanks dat het bij het passen als te strak voelde, maar ik moet nu zeggen, het zit nu als gegoten. Ook de service is super, stopper van de rits afgebroken en werd gelijk kostenloos gerepareerd.
e.zuidam 2011-04-23
zeer veel keuze ook in grote maten perfecte bediening
Dirk 2011-04-21
Had interesse in motorbroek in politieuitvoering. Na perfecte telefonisch uitleg gekozen voor Trouser 1002. Broek is supersnel naar België verzonden en zit perfect. De service was bijzonder goed en dus zeker voor herhaling vatbaar!!
Maarten Tas 2011-04-19
Vandaag (19/4) zins een tijdje weer bij de Restyle in Aalsmeer geweest. De reden van mijn bezoek was dat mijn vriendin ook maar is in het leer gehesen moest worden. Vijf jaar geleden heb ik zelf hier een ledere Honda jas gekocht en deze draag ik nog altijd dagelijks. deze jas heeft inmiddels 46000 km gereden. Na veel passen tussen alle keuzes zijn we tot een perfect plan gekomen om 2 ledere rst combi 1002 op kleur en op maat te laten maken voor echt een prima prijs. Hier vind je niet eens een normaal ledere combi voor van welk merk dan ook. De kleur moert wel door hun verkrijgbaar zijn maar daar is keuze genoeg in.. elke kleur die je in de winkel tegen komt is bijna mogelijk. Ik ga voor geel wit en zwart. en mag zelfs bepalen welke delen ik in welke kleur wil. dus nu maar even kleuren op de computer. de service is echt uitstekend.. Bedankt voor tijd en service, Maarten Tas
Kees 2011-04-19
Na lang zoeken en eindeloos passen uiteindelijk bij Restyle terecht gekomen. Grote diversiteit en een hele grote keuze. Ik ging zeer tevreden met een goed passende leren motorbroek de deur weer uit. Een paar weken later een bijpassende leren motorjas aangeschaft. Het advies en de service waren buitengewoon goed.
Jochen 2011-04-11
Hoi, In januari 2011 noodgedwongen nieuwe motorkleren moeten komen. Geen ongeluk, maar door gewichtsverlies. Na onderzoek uitgekomen bij Restyle. Een goede prijs/kwaliteit verhouding voor de instructor jas, touring broek en leren broek. Alles wat ik zocht voor een goede prijs met een goede service (ook na de koop).