GASTENBOEK

Laat hier uw review achter in het gastenboek

klaas 2020-03-28
prima helm echter ondanks de anti condens laagje op het vizier ,beslaat de helm toch nog vrij snel,dus meestal op een kleine opening rijden wat dan weer extra geluid geeft,helm zit prettig ook voor brildragers heb hem nu met het MIDLAND intercom systeem uitgerust en dat past prima
Yvonne de Croon 2020-03-26
Vandaag wederom bij Restyle in Barneveld geweest. Fawad heeft me met zeer goede adviezen voorzien van een hoodie en veiligheidsvest. Ook het probleempje dat ik had met mijn andere jas op een zeer correcte manier opgelost. Alle lof voor Fawad!!!
Theo 2020-03-24
Mooie jas voor een sympathieke prijs. Valt wel klein uit dus neem je best een maat groter dan normaal
Dennis 2020-03-20
net een paar maanden een nieuwe motorjas gekocht bij deze mooie zaak en gast vriendelijke medewerkers, had ik wel een kleine opmerking de reflectoren op me schouders van me motor jas waren al aan het slijten. ik liet het zien aan de verkoper en er werd geen ogenblik getwijfeld, bij dit bedrijf wordt gelijk in oplossingen gedacht, dus jas inleveren er en een week later kreeg ik me jas terug zo gloed als niet met nieuwe gestikte reflectoren op de schouder. ik ben weer helemaal blij met me mooie jas jongens ga zo door.
Thomas 2020-03-20
Binnen een jaar was de regenvoering van mijn broek stuk. Na telefonisch contact is er een nieuwe voering besteld. Omdat de levering langer op zich liet wachten door een miscommunicatie was de verzending ook nog gratis. Fijn contact en goede service van Fawad
bjb 2020-03-11
Op de motorbeurs een Titanium II jas gekocht. Thuis bleek een zak verkeerd gestikt. Na telefonisch contact naar de winkel in Barneveld geweest. Daar is de jas omgeruild voor een nieuwe. Prima service!
Bo van der Heyden 2020-03-05
Nu 3 maanden in gebruik samen met de bijpassende broek en geen moment spijt van gehad. Voelt oerdeglijk aan en zit uiterst comfortabel. Nu hebben we momenteel in Ned. geen echte winter maar ik heb het beslist niet koud hiermee.
Rene 2020-02-28
Heerlijk comfortabel jasje van goede kwaliteit , alleen moet je hem wel een maatje groter bestellen want anders gaat hij niet passen
Jan 2020-02-28
Voor de vierde keer Restyle in Barneveld bezocht. Na eerdere aankopen van resp. leren broek , cordura broek en zomer handschoenen, nu de Dynatec III jas gekocht. Prima zaak met uitgebreide collectie motorkleding. Top ! Tot de volgende keer maar weer Fawad.
Evert 2020-02-27
Heb deze jas nu 2 jaar. Goed geholpen bij de aanschaf. In gebruik een top jas. Ik kan de jas het hele jaar dragen zoals de bedoeling was bij aanschaf.